Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Halmstad

Hyra bil i Halmstad

I Halmstad har du nära till allt. Hyr bil med Expedia och se dig omkring i trakten. Kommer du med flyg till Halmstad kan du hyra din bil redan på flygplatsen och det finns flera firmor som sysslar med biluthyrning att välja bland. Bilarna håller hög klass och är väl underhållna.

Enkelt att hyra bil

Det är enkelt att hyra bil med Expedia. Vi kan även hjälpa dig med att boka boende i Halmstad – praktiskt med allt på samma ställe. Det finns många prisvärda bilar både i budget- och lyxklass. Ja, här finns något för alla. Behöver du köpa till extrautrustning som barnstol eller GPS så brukar det gå att ordna.

Resa runt med hyrbil

Halmstad är utmärkt som utgångspunkt för en rundresa. Här finns mycket att upptäcka! Vi hjälper dig gärna att boka en resa till Halmstad. Landskapet är vackert och vi rekommenderar i synnerhet Hallands kustväg. Det är en naturskön turistväg mellan Falkenberg och Halmstad med flera olika intressanta besöksmål. Ta bara din hyrbil och följ den bruna skylten med den via blomman! Kanske stannar ni till och beundrar utsikten från berget Smörkull 52 meter över havet?

Vad vore en sommar utan ett dopp i Tylösand? Känn sanden mellan tårna och dyk ner i de salta vågorna. Perfekt för barnfamiljer med långgrunt vatten. Stuva in hela familjen i hyrbilen åk genast hit – glöm inte solglasögonen! Här är det full fart under ljumma ljusa sommarkvällar.

Reser du med barn lockar säkert ett besök på Halmstads äventyrsland? Karuseller, dinosaurier och vattenland. Efter en hel dag fylld med skoj är det skönt för trötta barn att sjunka ned i hyrbilens mjuka baksäte och åka hem till hotellet.

Personlig shopping

Passa också på att handla i Halmstads alla små mysiga affärer. Du har ju gott om plats för alla fynd i hyrbilen. I stadskärnan finns flera gågator med trivsamma uteserveringar och butiker där man kan strosa runt. Lugn, det finns flera olika parkeringar och parkeringshus med gott om plats för din hyrbil. Kanske tar du en fika med dopp i Halmstads äldsta hus Brooktorpsgården? Om du är hungrig finns flera olika restauranger med allt från asiatiskt till husmanskost.

Danska minnen

En gång i tiden tillhörde Halmstad Danmark och 1676 utkämpades ett slag i närheten av Halmstad. Det gick inget vidare för danskarna och delar av den slagna danska hären sägs ha drunknat i Danska fallen, ett vattenfall och naturreservat med stor biologisk mångfald. Här kan du promenera runt och känna historiens vingslag, du kommer ju enkelt hit med din hyrbil. Har du tur kan du få syn på den lilla forsärlan som trivs här.

Kanske kommer du till Halmstad å tjänstens vägnar och ska besöka kunder eller delta i en mässa? Med hyrbil tar du dig enkelt runt i egen takt och du får plats med allt material i bilen. Efter en lång arbetsdag är det skönt att sätta sig i bilen och snabbt åka hem till hotellet. En både prisvärd och praktisk lösning.

Res flexibelt och hyr bil med Expedia.

Vanliga frågor om biluthyrning i Halmstad

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Halmstad?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Halmstad .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Halmstad?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Halmstad .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Halmstad?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Halmstad?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Halmstad

Utforska Halmstad med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!