Hyrbil i Hjo

Sök och jämför från bilföretag i Hjo

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Hjo

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Hjo
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Hjo?
Vi håller med om att flexibilitet har stor betydelse när man reser. Därför erbjuder de flesta bokningar med förskottsbetalning en full återbetalning, om avbokningen görs åtminstone sex timmar före upphämtningstiden. Det är dock en god idé att läsa igenom hyresreglerna noga, eftersom en del undantag förekommer. Om du inte hittar vad du letar efter besöker du bara vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Hjo?
Boka en egen hyrbil, ta emot nycklarna och gör dig redo att upptäcka allt vad Hjo har att erbjuda. Men missa inte att även utforska närområdet, där du hittar lockande utflyktsmål som följande:

  • Du kommer nog att lägga märke till den speciella stämningen så fort du kör in i Linköping. Staden ligger runt 85 kilometer från Hjo och har en mängd inbjudande attraktioner att uppleva, såsom Saab Arena.
  • En annan stad som är populär bland semesterfirare är Örebro, omkring 130 kilometer bort. Gustavsvik är en av många anledningar till att så många reser hit.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund kan du besöka DBW:s botaniska trädgård, cirka 250 kilometer utanför Hjo. Här har du verkligen möjlighet att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Hjo med Expedia?
Det finns många goda anledningar att hyra bil med Expedia, från våra exklusiva medlemspriser till våra smidiga semesterpaket. Om du är på väg till Hjo har du olika hyrbilsfirmor att välja mellan, med fordon i alla prisplasser. Vill du spara ännu mer kan du slå samman bokningen av hyrbil med flyg- och hotellbokningarna. När du är redo att ge dig ut på nästa bilutflykt kan vi hjälpa dig på traven.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Hjo med Expedia?
Granska vårt stora hyrbilsutbud, läs betyg och recensioner och jämför alternativen från populära varumärken. Med bara några få klick hjälper Expedia dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din nästa semesterbil. Har du redan bokat hotell och flyg? Lägg till en hyrbil i Hjo för att spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Hjo?
I Hjo måste du som förare vara minst 18 år gammal för att få hyra bil. Unga förare kan även räkna med extra avgifter och begränsningar från de flesta hyrbilsfirmor. Avgiften täcker den höjda olycksrisken, och begränsningarna brukar gälla vilka fordonsklasser som finns tillgängliga. Mindre erfarna förare kan till exempel vara tvungna att hålla sig till kompakta, små och medelstora fordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Hjo?
Reglerna och villkoren varierar mellan leverantörer, men de viktigaste sakerna är ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsbolagets normala försäkring, men om du vill välja bort den kanske du behöver bevisa att du täcks av en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Hjo?
och var det lägsta respektive näst lägsta priset för en hyrbil i Hjo under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Hjo?
Du kan hyra en bil i en månad eller ännu längre i Hjo, så tveka inte att förlänga semestern. Fyll bara i din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta den perfekta bilen för dig.
Var kan jag hyra en bil i Hjo om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Hjo eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det är en bra idé att läsa igenom hyrföretagets villkor för att undvika oförutsedda kostnader på hyrkontoret.