Hyrbil i Kristianstad

Sök och jämför från bilföretag i Kristianstad

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Kristianstad

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Kristianstad
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Kristianstad per dag?
Spännande utflykter i Kristianstad är inte långt borta med hyrbilspriser som är så billiga som 1,277 kr om dagen.
Kan man hyra bil på Kristianstad (KID)?
När du har anlänt till Kristianstad (KID) behöver du bara åka en kort sträcka till Sixt eller Avis. Snart sitter du bakom ratten till din hyrbil och är på väg att upptäcka resmålet.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Kristianstad?
När du avbokar hyrbilsbokningen sex timmar eller mer före den överenskomna upphämtningstiden har du vanligtvis rätt till en fullständig återbetalning. Det förekommer dock några undantag, så det är alltid en god idé att gå igenom hyrbilsavtalet och bokningsbekräftelsen. Om du inte hittar vad du letar efter där kan du alltid gå till vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Kristianstad?
Boka din egen hyrbil, hämta upp nycklarna och förbered dig på att ta del av allt som Kristianstad har att erbjuda. Men missa inte att även kolla in resten av regionen, där du hittar lockande sightseeingmål som dessa:

  • Malmö ligger runt 85 kilometer från Kristianstad och lockar med en hel del attraktioner. Du kan börja med att stanna till vid Rådhuset, som är en av stadens höjdpunkter.
  • Helsingborg, ungefär 90 kilometer bort, är ett annat resmål som borde finnas med i resplanen. Kom ihåg att besöka Kärnan när du är i närheten.
  • Efter allt ditt körande kan det passa bra med en kort paus i den vackra omgivningen vid Botaniska trädgården. Området ligger ungefär 230 kilometer från Kristianstad.

Varför ska man hyra bil i Kristianstad med Expedia?
Sluga turister kan spara förvånansvärt mycket pengar genom att boka med Expedia. Vare sig du letar efter ett stort fordon för hela familjen eller något som passar bättre för två kan du jämföra alternativ från olika hyrbilsleverantörer i Kristianstad, och våra exklusiva medlemserbjudanden gör det lättare för dig att hitta bästa möjliga pris. Om du kombinerar din hyrbilsbokning med dina flyg- och hotellbokningar kan du dessutom spara ännu mer. Vet du inte hur du ska tillbringa all din tid i Kristianstad? Då kan du passa på att även lägga till några roliga aktiviteter i paketet.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Kristianstad med Expedia?
Med Expedia är det inga problem att jämföra priser, erbjudanden och leverantörer samt att läsa recensioner. Kombinera bokningen av hyrbil i Kristianstad med din hotell- och flygbokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Kristianstad?
Du måste vara minst 18 år, men det finns vissa regler relaterade till ålder som du bör vara medveten om innan du bokar din hyrbil i Kristianstad. Om du är under en viss ålder kommer de flesta hyrbilsfirmor ta ut en tilläggsavgift och begränsa vilka fordon du får lov att hyra. Hur hög avgiften är och vilka åldrar den gäller för skiljer sig beroende på leverantör, så glöm inte att läsa på noga och jämföra de olika villkoren.
Vad behöver man för att hyra bil i Kristianstad?
Merparten av alla hyrbilsbolag kommer att kräva två saker: ett giltigt körkort och ditt kreditkort. Om du tänker välja bort den ordinarie försäkringen kan du även behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Läs villkoren ordentligt så att du vet vad som gäller när det är tid att hämta upp bilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Kristianstad?
Det har säkert varit många nöjda hyrbilsförare i Kristianstad på sistone. Under den senaste veckan var de bästa hyrbilspriserna 1,277 kr respektive 1,344 kr per dag.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Kristianstad?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka sedan ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i Kristianstad eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Kristianstad om jag är under 25?
Det beror på hyrbolagen i Kristianstad, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar ett företag som hyr ut till förare under 25 år bör du vara medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.