Hyrbil i Luleå

Sök och jämför från bilföretag i Luleå

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Luleå

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Luleå
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Luleå per dag?
Denna vecka var det lägsta priset för en hyrbil i Luleå 1,932 kr. Titta på vårt omfattande utbud, med allt från budgetalternativ till riktiga lyxbilar.
Kan man hyra bil på Luleå (LLA-Kallax)?
Avis och Sixt har kontor nära Luleå (LLA-Kallax), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil och inleda ditt semesteräventyr.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Luleå?
Vi är medvetna om att även de mest välsmidda av planer kan ändras i sista minuten. Därför har du normalt rätt att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar mer än sex timmar innan upphämtning. Du borde kunna finna all information som behövs i hyrbilspolicyn, men om du undrar något kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Luleå?
Liten, medelstor eller stor – det är upp till dig. Kompakta bilar brukar dock vara populärast i Luleå, och om du är på jakt efter något ekonomiskt och litet, men inte alltför litet, kan den här typen av hyrbil vara ett perfekt alternativ för dig. Men en hyrbil i kompakt stil blir det lätt att ta dig fram på stadens gator, och du har lite större utrymme än vad du hade haft i en ekonomibil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Luleå?
Boka en hyrbil, ta emot nycklarna och förbered dig på att ta del av allt vad Luleå har att erbjuda. Men missa inte att även kolla in resten av regionen, där du hittar lockande sightseeingmål som de här:

  • Ungefär 130 kilometer utanför Luleå finner du Juoksengi, som är en populär destination bland många semesterfirare. Sevärdheter som Polcirkeln ser till att du inte har tråkigt under din vistelse.
  • Jokkmokk, runt 160 kilometer bort, är en annan stad som du borde ha med i resplanen. Missa inte att besöka Sareks nationalpark när du ändå är här.
  • Om du känner att du behöver komma ut ur staden en stund kan du köra till Abisko nationalpark, cirka 340 kilometer från Luleå. Här har du verkligen möjlighet att uppleva den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Luleå med Expedia?
Med våra exklusiva erbjudanden och vårt fantastiska utbud är det enkelt att hitta den perfekta hyrbilen till ett kanonbra pris med Expedia. Du kan titta på hyrbilar från olika hyrbilsföretag i Luleå, och om du slår ihop din hyrbilsbokning med dina bokningar av flyg och boende till en praktisk paketresa sparar du dessutom ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Luleå med Expedia?
Att hitta ett så bra erbjudande som möjligt på hyrbil i Luleå är enkelt fixat med lite hjälp från Expedia. Välj vilken typ av bil du vill ha, lägg till ett par detaljer och jämför priser från populära leverantörer. Vad sägs om att lägga till även flyg och hotell i din bokning? Du kan få fantastiska erbjudanden om du bygger ihop ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Luleå?
Förare som är 18 år eller äldre får ge sig ut på vägarna i Luleå med hyrbil. Om du är under en viss ålder tillkommer nog en extra avgift, och ditt val av fordonstyp är i många fall begränsat till kompakta, små eller medelstora bilar. Du kan även behöva betala för en mer täckande försäkring. Kom ihåg att alltid ange förarens ålder när du bokar för att kunna få reda på om det finns några särskilda regler och villkor.
Vad behöver man för att hyra bil i Luleå?
När du hämtar ut bilen ska du presentera ett körkort och ett kreditkort. Ta reda på om hyrbilsleverantören har fler krav innan du reser, till exempel ett intyg om att du är försäkrad.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Luleå?
Vi har jämfört priserna från veckan som gick och kommit fram till att de billigaste hyrbilarna i Luleå endast kostar 1,932 kr om dagen. Det näst bästa dagliga priset var 2,012 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Luleå?
Oavsett om du har tänkt stanna i Luleå eller vill utforska en större del av området kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation och upphämtnings-/avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta oslagbara erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Luleå om jag är under 25?
Om du är en yngre förare som vill ha en hyrbil i Luleå rekommenderar vi att du läser de olika hyrbolagens policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extra avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika otrevliga överraskningar vid upphämtning bör du vara säker på att du är påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Luleå?
Försäkringarna varierar beroende på olika faktorer, som förarens ålder och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att granska hyrbilsbolagets avtal noggrant innan du genomför bokningen.