Hyrbil i Luleå

Sök och jämför från bilföretag i Luleå

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Luleå

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Luleå
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Luleå per dag?
Hitta din egen väg i Luleå. Priserna för hyrbilar började på så lite som den här veckan, och när det inte kostar mer än så kan du säkert hitta ett passande alternativ.
Kan man hyra bil på Luleå (LLA-Kallax)?
När du väl har landat på Luleå (LLA-Kallax) behöver du bara åka en kort bit till Avis eller Sixt. Snart sitter du bakom ratten till din hyrbil och är på väg att upptäcka destinationen.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Luleå?
Vi vet att flexibilitet har stor betydelse. Därför erbjuder de allra flesta förskottsbetalade bokningar en fullständig återbetalning, om avbokningen utförs sex timmar eller mer innan upphämtningstiden. Det kan dock vara en bra idé att läsa igenom hyrespolicyn noga, eftersom en del undantag förekommer. Om du inte hittar svaren där kan du gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Luleå?
Mini, ekonomiklass, stor eller premium – valet är ditt. Kompakta modeller brukar dock vara populärast i Luleå, och om du letar efter någonting prisvärt och litet, men inte alltför litet, kan den här typen av hyrbil vara ett perfekt alternativ för dig. Med en kompakt hyrbil blir det enkelt att röra dig på stadens gator, och du har lite mer utrymme än i en ekonomibil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Luleå?
Boka en hyrbil, hämta upp nycklarna och gör dig redo att ta del av allt vad Luleå har att erbjuda. Men kom ihåg att även kolla in närområdet, där du hittar intressanta sightseeingmål som dessa:

  • Juoksengi ligger runt 130 kilometer bort och erbjuder en hel del sevärdheter. Det första du kan göra är att stanna till vid Polcirkeln, som brukar betraktas som en av stadens höjdpunkter.
  • Gällivare, ungefär 190 kilometer bort, kan också utlova många härliga stunder. Undrar du var du ska börja? Stora Sjöfallets nationalpark är en av våra favoriter.
  • Om du vill lämna staden en stund bör du åka till Abisko nationalpark, cirka 340 kilometer utanför Luleå. Här har du verkligen möjlighet att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Luleå med Expedia?
Du har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Luleå, så att hitta ett perfekt fordon går enkelt med Expedia. Om du skapar en paketresa genom att slå ihop hyrbilsbokningen med dina flyg- och hotellbokningar så sparar du ännu mer på din resa till Luleå. Oavsett om du är ute efter en liten och ekonomisk bil eller ett rymligare alternativ kan Expedia ge dig nyckeln till ditt nästa äventyr.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Luleå med Expedia?
Gå igenom vårt stora urval av hyrbilar, läs betyg och recensioner och jämför alternativ från ledande varumärken. Med bara ett par klick kan Expedia hjälpa dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din nästa semesterbil. Har du redan bokat flyg och hotell? Lägg till en hyrbil i Luleå för att spara lite till.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Luleå?
Minimiåldern för att hyra bil i Luleå är 18 år. En tilläggsavgift tas vanligtvis ut för unga förare, så kontrollera detta innan du åker och räkna med den eventuella kostnaden. Det kan även finnas begränsningar rörande vilka fordonstyper som unga förare får hyra. Vissa hyrbilsföretag hyr till exempel bara ut små och medelstora bilar till mindre erfarna förare. Reglerna och villkoren skiljer sig bland leverantörerna, så granska policyn ordentligt innan du bestämmer dig.
Vad behöver man för att hyra bil i Luleå?
Villkoren kan skilja sig mellan leverantörer, men de viktigaste sakerna är ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsföretagets vanliga försäkring, men om du tänker välja bort den kan du behöva bevisa att du har en annan försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Luleå?
Vi har undersökt priserna från den senaste veckan och kommit fram till att den billigaste hyrbilen i Luleå bara kostar om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Luleå?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka sedan en bil som passar dig. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Luleå eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Luleå om jag är under 25?
Vissa företag i Luleå hyr ut bilar till förare under 25 och andra gör det inte. Reglerna kan skilja sig mellan leverantörer, så var noga med att göra din efterforskning. Några hyrbilsfirmor tar en extraavgift för kunder mellan 21 och 24. Var noga med att läsa villkoren, så att du vet vad du kan förvänta dig.