Hyrbil i Nantes

Sök och jämför från bilföretag i Nantes

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Nantes

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Nantes
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Nantes per dag?
Den senaste veckan var det lägsta priset för en hyrbil i Nantes . Utforska vårt stora utbud, med allt från billiga alternativ till riktiga lyxåk.
Kan man hyra bil på Nantes (NTE-Nantes - Atlantique)?
Jadå, och det råder ingen brist på valmöjligheter. Väl framme på Nantes (NTE-Nantes - Atlantique) hittar du hyrbilarna på esplanaden mittemot flygplatsen. Du kan välja mellan stora företag som Avis/Budget, Sixt eller Europcar, och vill du ha fler alternativ kan du även titta på erbjudandena från Enterprise och Hertz.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Nantes?
Vi är medvetna om att även de bäst smidda planerna kan ändras med kort varsel. Därför har du normalt möjlighet att få en full återbetalning av din förskottsbetalning om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Du borde kunna finna all information som behövs i hyrbilspolicyn, men i annat fall kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Nantes?
Minibilar är den minsta biltypen som du kan hyra, och de är förmodligen också de billigaste. Det är just därför de är så omtyckta av de som semestrar i Nantes. Du kommer att förundras över hur lätt det är att ta sig mellan sevärdheterna inne i staden. Föredrar du någonting större? Då kan du titta på vårt utbud av kompakta och mellanstora bilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Nantes?
Efter att du har upplevt alla spännande platser i Nantes råder det ingen brist på annat att se i omgivningen. Då är det bara att ta fram nycklarna till din hyrbil, lägga in lite packning i bagageluckan och ge dig av. Här följer ett par utflyktsmål som du säkert gillar:

  • Åk till Saint-Malo för lite sightseeing. Orten ligger runt 160 kilometer utanför Nantes, och här kan du hitta omtyckta sevärdheter som S:t Malos citadell.
  • Varför inte även besöka Chasseneuil-du-Poitou? Här kan du exempelvis åka till sevärdheter som Futuroscope. Orten ligger ungefär 160 kilometer från Nantes.
  • Om du vill spendera en dag ute i friska luften kan du bege dig till Luxembourgträdgården för en mysig picknick eller bara för att koppla av en stund. Du kan räkna med en biltur på omkring 340 kilometer från Nantes.

Varför ska man hyra bil i Nantes med Expedia?
Det bästa erbjudandet för semesterhyrbilen får du med Expedia. Vare sig du är ute efter en stor eller budgetvänlig bil finner du vad du söker hos någon av våra hyrbilsleverantörer i Nantes. Våra medlemspriser och bonusprogram kan hjälpa dig att få så mycket som möjligt för pengarna, och om du vill spara ännu mer kan du kombinera dina olika bokningar till ett semesterpaket. Lägg till en bokning av flyg eller boende ovanpå din hyrbil så kan du få riktigt bra rabatt.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Nantes med Expedia?
Med Expedia är det lätt att jämföra priser från olika leverantörer samt läsa recensioner. Slå ihop bokningen av hyrbil i Nantes med din flyg- och hotellbokning för att spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Nantes?
Du ska vara minst 21 år gammal för att få hyra bil i Nantes. Observera att förare under en viss ålder kanske bara kan hyra vissa fordonsklasser, som mini- och ekonomibilar. En högre åldersgräns gäller vanligtvis för speciella fordon, till exempel premiumbilar och stadsjeepar. En del hyrbilsfirmor tar dessutom ut en tilläggsavgift för unga förare. Gå igenom alla regler innan du åker så att du kan planera in alla utgifter i resebudgeten.
Vad behöver man för att hyra bil i Nantes?
Innan du kan slå dig ner i förarsätet i Nantes måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort. Vill du inte utnyttja hyrbilsbolagets normala försäkring kan du dessutom behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Reglerna kan skilja sig, så läs igenom hyresavtalet noga innan du bokar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Nantes?
De två lägsta hyrbilspriserna i Nantes under de senaste sju dagarna var respektive . Det kan man verkligen kalla en riktigt bra affär!
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Nantes?
Du kan hyra bil i en månad eller ännu längre i Nantes, så tveka inte att lägga till några dagar på resan. Ange bara dina resdatum på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning för att hitta det perfekta fordonet för dig.
Var kan jag hyra en bil i Nantes om jag är under 25?
Om du är en ung förare och vill hyra bil i Nantes bör du läsa de olika hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma extraavgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att slippa oönskade avgifter i hyrdisken bör du vara säker på att du är påläst.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Nantes?
När du väl har valt fordon bör du komma ihåg att läsa hyrbilsföretagets avtal noga för att hitta all viktig information.