Hyrbil i Oahu

Sök och jämför från bilföretag i Oahu

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Oahu

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Oahu
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en hyrbil per dag på Oahu?
Att ta dig fram på Oahu behöver inte tömma plånboken. Hyrbilspriserna börjar på så lite som per dag, baserat på de senaste sju dagarnas priser.
Kan jag hyra en bil på Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.)?
Med Budget och Avis bara en kort resa från Honolulu, Hawaii (HNL-Daniel K. Inouye Intl.), blir det lätt att åka ut på vägarna när du landar.
Vad händer om jag måste avboka min bokning av hyrbil på Oahu?
Vi är medvetna om att saker ändras i sista sekunden. Därför ger de allra flesta förbetalda bokningar en full återbetalning om du avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Alla detaljer du behöver bör finnas i avbokningspolicyn. Om du inte kan se svaret där kan du gå till vår kundtjänstsida där du alltid kan få hjälp.
Vilka biltyper kan jag hyra på Oahu?
Det är lätt att förstå varför specialbilar är en så stor favorit på Oahu. De har allt från mullrande motorer till stilfull inredning som imponerar medan du tar dig runt på ön. Våra specialbilar är dock inte de enda som drar uppmärksamheten till sig här. Vi har ett enastående utbud av eleganta hyrbilar, såsom minibilar, premiumfordon och stadsjeepar.
Varför ska man hyra bil på Oahu med Expedia?
När du behöver boka en hyrbil är Expedia rätt val. Vi har hyrbilsbolag på Oahu och jobbar hela tiden för att få tag i de bästa erbjudandena åt dig. Du kan spara pengar tack vare våra medlemspriser och specialerbjudanden, och du får bonuspoäng vid varje bokning. Om du slår samman dina bokningar till ett semesterpaket på Oahu kan du dessutom spara ännu mer. Hotell, hyrbil, flyg och aktiviteter – Expedia har allt du behöver samlat på en och samma plats.
Hur hittar man de bästa erbjudandena på hyrbilar på Oahu med Expedia?
Kolla in vårt stora sortiment, se betyg och jämför priser från populära hyrbilsleverantörer. Med lite hjälp från Expedia är din nästa hyrbil bara ett par klick bort. Har du redan bokat flyg eller hotell kan du lägga till din hyrbilsbokning i paketet för att spara ännu mer.
Hur gammal måste jag vara för att hyra bil på Oahu?
Du behöver vara minst 21 år gammal. Det lättaste sättet att ta dig fram på Oahu kan vara med hyrbil, men kom ihåg att merparten av alla hyrbilsfirmor debiterar en extra avgift för förare under en viss ålder. Ofta gäller även en högre åldersgräns för fordon som stadsjeepar och lyxbilar. Kom ihåg att läsa alla delar av hyresavtalet innan du bokar.
Vad behöver jag för att kunna hyra en bil på Oahu?
Du behöver två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort. Försäkra dig om att båda är utfärdade till föraren. Kommer flera personer att köra hyrbilen? I sådant fall ska oftast alla förare vara närvarande vid upphämtningen av hyrbilen. De bör också visa upp samma dokument som den primära föraren. Kontrollera ditt försäkringsavtal för att avgöra om du behöver köpa till en försäkring under resan.
Vad är det lägsta priset för en hyrbil på Oahu?
Du blir kanske glad att höra att du kan hyra ett fordon på Oahu för så lite som per dag. Det priset grundar sig i hyrbilspriserna under den senaste veckan. Ifall du undrar vad den näst billigaste hyrbilen kostade, så var det per dag.
Kan jag hyra en bil på Oahu i en hel månad eller längre?
Om du är lycklig nog att semestra på Oahu i en hel månad eller ännu längre erbjuder Expedia en rad hyrbilar som hjälper dig att utforska området i lugn takt. Fyll i dina resedatum och titta närmare på våra fantastiska erbjudanden på långtidsuthyrning av bilar.
Var kan jag hyra bil på Oahu om jag är yngre än 25?
Det är bra att kontrollera vad hyrbilsbolagen på Oahu har för ålderskrav på förare. Hyrbilsleverantörer tillämpar oftast en extra avgift för förare som är mellan 21 och 25 år, så se till att du vet hur mycket det kommer att kosta. Det är ingen som gillar överraskningar vid hyresdisken, så läs alltid det finstilta noggrant innan du bokar.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil på Oahu?
Om du vill hitta ytterligare information om hyrbilsförsäkringar ska du läsa hyrbilsbolagets regler och villkor innan du betalar för bokningen.