Hyrbil i Peking

Sök och jämför från bilföretag i Peking

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Peking

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Peking
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Peking?
Ta det lugnt. Du borde få en full återbetalning om du hör av dig till oss senast sex timmar innan upphämtningen. Du hittar mer information om det här i din resplan och i vår kundtjänstportal. Återbetalningsrätten gäller dock inte för alla bokningar, så det är en bra idé att läsa igenom hyrbilsreglerna.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Peking?
Med ett eget fordon blir det enklare att åka på upptäcktsfärder i närområdet. Peking är förstås en bra början, men det finns så mycket mer att uppleva i trakten. Fyll ditt bagageutrymme med allt du kan behöva och ge dig iväg för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Cirka 190 kilometer bort finner du Chengde, som är ett uppskattat resmål bland många resenärer. Sevärdheter som Bishu Shanzhuang ser till att du inte har tråkigt när du är här.
  • En annan destination som uppskattas av resenärer är Cangzhou, ungefär 180 kilometer bort. Fudi Town är bara en av flera anledningar till att så många åker hit.
  • Om du vill komma ut ur staden en stund kan du besöka Wutai Shan, ungefär 260 kilometer utanför Peking. Här har du verkligen en chans att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Peking med Expedia?
Om du är ute efter en hyrbil i Peking kan du få hjälp av Expedia. Med våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan du få förvånansvärt mycket rabatt, och med hyrbilsföretag att välja mellan har du gott om valmöjligheter. Vill du spara ännu mer? Slå då ihop dina olika bokningar till ett semesterpaket. Vi gör det lättare för dig att sätta ihop din resa, från flyg och boende till aktiviteter och hyrbil.
Vad behöver man för att hyra bil i Peking?
Merparten av alla hyrbilsleverantörer kräver två saker: ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du vill välja bort standardförsäkringen kan du dessutom behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Granska villkoren noga så att du vet vad som kommer att behövas när det är dags att hämta upp bilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Peking?
Vi har jämfört priserna från de senaste sju dagarna och kommit fram till att den billigaste hyrbilen i Peking bara kostar om dagen. Det näst bästa priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Peking?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka sedan din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Peking eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett utmärkt pris.
Var kan jag hyra en bil i Peking om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Peking eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att läsa igenom hyrföretagets villkor för att slippa oförutsedda kostnader på hyrkontoret.