Hyrbil i Peking

Sök och jämför från bilföretag i Peking

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Peking

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Peking
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Peking per dag?
Rör dig fritt i Peking. Hyrbilspriserna började på bara denna vecka, och när det inte kostar mer än så kan du definitivt hitta ett passande alternativ.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Peking?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. I de allra flesta fall erbjuds en full återbetalning om du avbokar bokningen minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Det är dock en god idé att granska hyrbilspolicyn för att se om du omfattas av något undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Peking?
Du kan utan tvekan hitta ett alternativ som passar just dig, från kompakta modeller och ekonomibilar till lyxiga premiumbilar och stadsjeepar. Toppvalet i Peking är dock stora modeller. Dessa rymliga fordon har ofta skinnsäten och soltak som standard, och den starka motorn gör att du kan ta dig vart du än vill. Våra stora bilar är ett bra val oavsett om du reser på egen hand eller med hela familjen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Peking?
Välj ut en hyrbil, ta emot nycklarna och förbered dig på att ta del av allt vad Peking har att erbjuda. Men glöm inte att även utforska resten av regionen, där du hittar intressanta platser som följande:

  • Du kommer nog att lägga märke till den speciella atmosfären så fort du anländer till Chengde. Staden ligger omkring 190 kilometer från Peking och har många inbjudande sevärdheter att besöka, såsom Bishu Shanzhuang.
  • En annan destination som uppskattas av besökare är Tianjin, omkring 110 kilometer bort. Tianjins öga är en av många anledningar till att så många reser hit.
  • Resan är inte komplett innan du har upplevt Wutai Shan. Detta berömda naturområde ligger ungefär 260 kilometer från Peking, och här har du verkligen möjlighet att koppla av och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Peking med Expedia?
Många års erfarenhet av att hjälpa turister från världens alla hörn att hitta bästa möjliga erbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Peking, och de erbjuder allt från små och budgetvänliga alternativ till större minibussar. Vad sägs om att kombinera hyrbilen med boende, flyg och aktiviteter, så att du kan spara ännu mer? Med allt från paketresor till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner i förarsätet med mer pengar kvar i plånboken.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Peking med Expedia?
Det är lätt att hitta bra erbjudanden med Expedia. Du behöver bara välja bil, datum som passar samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priserna från de populäraste varumärkena. Du kan spara ännu mer om du kombinerar din bokning av hyrbil i Peking med din flyg- eller hotellbokning.
Vad behöver man för att hyra bil i Peking?
Merparten av alla hyrbilsfirmor kräver åtminstone två saker: ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du ska välja bort standardförsäkringen kan du även behöva bevisa att du har en annan försäkring. Granska villkoren noggrant så att du vet vad som kommer att behövas när det är tid att hämta upp fordonet.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Peking?
De billigaste hyrbilarna i Peking under veckan som gick kostade bara om dagen. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Peking?
Ja, och du kan hitta din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så visar vi dig enastående alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Peking om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan olika företag, så du behöver läsa på lite. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Peking som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Tänk då på att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i företagets villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Peking?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på olika faktorer, till exempel hur gammal föraren är och vad det är för typ av fordon. Glöm inte att granska hyrbilsleverantörens regler och villkor ordentligt innan du bokar.