Hyrbil i Portofino

Sök och jämför från bilföretag i Portofino

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Portofino

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Portofino
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Portofino per dag?
Roliga utflykter i Portofino är inte långt borta med hyrbilspriser som är så låga som per dag.
Kan man hyra bil på Genoa (GOA-Cristoforo Colombo)?
Inte långt från Genoa (GOA-Cristoforo Colombo) har du gott om alternativ. Välj ut en passande hyrbil från Europcar, Hertz, Budget, Avis eller Alamo.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Portofino?
Du borde få en fullständig återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du gör din avbokning senast sex timmar före upphämtningstiden. Läs igenom din bokningsbekräftelse för att hitta all information, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Portofino?
Det finns massor att göra i Portofino, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler utflyktsmål. När du har en egen hyrbil kan du upptäcka hela det större området som du vill. Här kommer ett par spännande tips att inkludera i din resplan:

  • Du kan uppleva Milanos katedral och gott om andra lockande sevärdheter i Milano, omkring 130 kilometer utanför Portofino.
  • Nästa stopp kan bli Verona, som du finner runt 190 kilometer utanför Portofino. Arena di Verona är en av många platser du inte vill missa i området.
  • Kom ut i naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid Cascata delle Marmore, cirka 340 kilometer utanför Portofino.

Varför ska man hyra bil i Portofino med Expedia?
Med allt från exklusiva erbjudanden till medlemspriser sparar du garanterat pengar när du bokar hyrbil med Expedia. Och med leverantörer att välja och vraka bland i Portofino kan du utan tvekan hitta den perfekta bilen för din semester. Men vi erbjuder inte bara hyrbilar – du kan även lägga till dina bokningar av hotell, flyg och aktiviteter för att utforma en ultimat paketresa till Portofino. Ju mer du kombinerar, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Portofino med Expedia?
Granska vårt stora hyrbilsutbud, läs recensioner och betyg och jämför alternativ från populära varumärken. Med några få klick hjälper Expedia dig att hitta bästa möjliga erbjudande för din semesterbil. Har du redan bokat flyg och boende? Lägg till en hyrbil i Portofino så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Portofino?
Hyrbilsreglerna i Portofino kräver att du är 18 år eller äldre. Är du under en viss ålder kan även vissa extra avgifter och begränsningar gälla. Du kan till exempel behöva överstiga en annan åldersgräns om du vill hyra ett fordon av en särskild typ. Reglerna skiljer sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Portofino?
Du måste visa upp ditt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du undvika hyrbilsföretagets normala försäkring? Då behöver du förmodligen också bevisa att du täcks av en annan försäkring. Villkoren kan skilja sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa policyn noga innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Portofino?
Det lägsta respektive näst lägsta priset för en hyrbil i Portofino under den senaste veckan var och . När det är så billigt är det enkelt att göra en riktigt bra affär.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Portofino?
Besök vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och välj ett fordon som faller dig i smaken. Oavsett om du ska stanna i Portofino eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett bra pris.
Var kan jag hyra en bil i Portofino om jag är under 25?
Om du som är under 25 kan hyra ett fordon i Portofino eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det kan vara bra att gå igenom hyrföretagets villkor för att undvika stora kostnader på hyrkontoret.