Hyrbil i Prag 9

Sök och jämför från bilföretag i Prag 9

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Topperbjudanden på hyrbilar i Prag 9

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Prag 9
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Prag 9?
Läs igenom hyrbilsreglerna för att vara säker, men de flesta bokningar ger dig rätt till en fullständig återbetalning, om du hör av dig minst sex timmar innan upphämtningen. Det finns dock en del undantag. Du kan hitta mer information i din bokningsbekräftelse och i vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Prag 9?
Med en egen bil blir det enklare att åka på upptäcktsfärder i närområdet. Prag 9 är en utmärkt början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva i regionen. Fyll ditt bagageutrymme med allt du behöver och ge dig iväg för att kolla in de här utflyktsmålen:

  • Du kommer att lägga märke till den unika stämningen så fort du kör in i Liberec. Staden ligger runt 85 kilometer utanför Prag 9 och har gott om lockande attraktioner att besöka, som Centrum Babylon Liberec.
  • Karlovy Vary, ungefär 120 kilometer bort, kan också utlova många härliga nöjen. Undrar du var du ska börja? Mill Colonnade är ett populärt alternativ.
  • Om du vill komma ut ur staden en stund bör du besöka Lysá hora, omkring 290 kilometer utanför Prag 9. Här kan du verkligen uppleva den vackra naturen.

Varför ska man hyra bil i Prag 9 med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för resan med Expedia, och det inkluderar hyrbilen. Vi kan se till att du får bästa möjliga pris från en av våra leverantörer i Prag 9. Vare sig du är ute efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter har Expedia exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Kombinera alla dina olika bokningar till ett semesterpaket till Prag 9, så sparar du ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Prag 9 med Expedia?
Ta en titt på recensionerna och betygen, välj ut en bra biltyp och jämför priser från de främsta varumärkena. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt semesterbil. Kombinera bokningen av hyrbil i Prag 9 med din bokning av hotell och flyg så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Vad behöver man för att hyra bil i Prag 9?
Du kommer att behöva minst två saker: ett körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsfirman kommer att erbjuda en valfri försäkring, och om du inte tänker använda den kan du även behöva bevisa att du omfattas av en annan försäkring. Läs hyrespolicyn i förväg för att undvika överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Prag 9?
Vi har tittat på priserna från de senaste sju dagarna och kommit fram till att den billigaste hyrbilen i Prag 9 kostar så lite som om dagen. Det näst lägsta priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Prag 9?
Oavsett om du har tänkt hålla dig omkring Prag 9 eller vill utforska ett större område kan du enkelt boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Prag 9 om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Prag 9 eller inte beror ofta på vilken uthyrare du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna åldergrupp. Det är en bra idé att gå igenom hyrföretagets villkor för att slippa stora kostnader när du hämtar bilen.