Hyrbil i Puerto Banus

Sök och jämför från bilföretag i Puerto Banus

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Puerto Banus

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Puerto Banus
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Puerto Banus?
Beroende på hyrbilskontraktet har du möjlighet att få en full återbetalning. De allra flesta bokningar som har betalats i förskott ger rätt till återbetalning om du avbokar mer än sex timmar före upphämtningstiden. Om du har några frågor hittar du nog svaren i resplanen, men du får även gärna besöka vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Puerto Banus?
Mini, ekonomiklass, stor eller premium – det är du som väljer. Kompakta bilar brukar dock vara populärast i Puerto Banus, och om du är på jakt efter något billigt och litet, men inte alltför litet, kan den här typen av hyrbil vara ett perfekt alternativ för dig. Men en hyrbil i kompakt stil kan du enkelt röra dig på stadens vägar, och du har lite större utrymme än i en ekonomibil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Puerto Banus?
Det finns massor att göra i Puerto Banus, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler besöksmål. När du har en egen hyrbil kan du upptäcka hela omgivningen i din egen takt. Här kommer ett par spännande platser att inkludera på din lista:

  • Ta dig till Granada för lite rolig sightseeing. Orten ligger cirka 140 kilometer från Puerto Banus, och här väntar populära sevärdheter som Alhambra.
  • Córdoba, ungefär 160 kilometer från Puerto Banus, är också ett populärt resmål. En vanlig anledning till att folk kommer hit är för att uppleva Mezquita-Catedral de Córdoba, så du borde definitivt inte missa denna sevärdhet när du är i staden.
  • Bege dig ut i naturen och ta ett djupt andetag av den friska luften vid Parque Natural Sierras de Cazorla, som du hittar omkring 270 kilometer från Puerto Banus.

Varför ska man hyra bil i Puerto Banus med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för resan med Expedia, inklusive hyrbil. Vi kan se till att du får ett så bra pris som möjligt från en av våra olika leverantörer i Puerto Banus. Oavsett om du söker efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter kan Expedia presentera exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Så samman dina olika bokningar till ett semesterpaket till Puerto Banus, så sparar du ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Puerto Banus med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj ut en bra biltyp och jämför erbjudandena från de främsta företagen. Med Expedia blir det lätt att hitta rätt semesterbil. Slå samman din bokning av hyrbil i Puerto Banus med din hotell- eller flygbokning så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Puerto Banus?
Du behöver vara minst 21 år gammal för att kunna hyra bil i Puerto Banus. Observera att förare under en viss ålder kanske bara kan hyra vissa fordonsklasser, såsom mini- och ekonomibilar. Andra åldersgränser brukar gälla för speciella fordon, till exempel lyxbilar eller stadsjeepar. En hel del hyrbilsbolag debiterar dessutom en extra avgift för unga förare. Granska policyn innan du åker så att du kan lägga in alla kostnader i resebudgeten.
Vad behöver man för att hyra bil i Puerto Banus?
De flesta hyrbilsbolag kräver två saker: ett giltigt körkort och ditt kreditkort. Om du tänker välja bort standardförsäkringen kan du dessutom behöva visa att du omfattas av en annan försäkring. Gå igenom policyn ordentligt så att du vet vad som behövs när det är dags att hämta ut hyrbilen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Puerto Banus?
Baserat på prisinformation från de senaste sju dagarna hade du kunnat kasta dig ut på vägarna med en egen hyrbil för endast 612 kr om dagen. Det näst bästa priset per dag som gick att hitta i Puerto Banus var 631 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Puerto Banus?
Ja, och du kan hitta din drömbil på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så får du prisvärda alternativ från flera välkända leverantörer.