Hyrbil i San Francisco

Sök och jämför från 32 bilföretag i San Francisco

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i San Francisco

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i San Francisco
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i San Francisco per dag?
Hyrbilar i San Francisco kostade så lite som den här veckan. Med så låga priser kan du snabbt slå till och ge dig ut på vägarna i San Francisco.
Kan man hyra bil på San Francisco, CA (SFO-San Francisco Intl.)?
Airport Van Rental och Hertz ligger inte långt från San Francisco, CA (SFO-San Francisco Intl.), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil och inleda semesteräventyret.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i San Francisco?
Beroende på hyrbilsavtalet kan du ha rätt till en full återbetalning. Många bokningar som har betalats i förskott erbjuder återbetalning för dig som avbokar minst sex timmar innan upphämtning. Om du har några frågor hittar du säkert svaren i resplanen, men det går också bra att besöka vår kundtjänstportal när som helst.
Vilka typer av bilar kan man hyra i San Francisco?
De flesta turister i San Francisco bokar en ekonomibil. Många bilförare gillar dem eftersom de är prisvärda och bränsleeffektiva, och den lilla storleken gör det enklare att ta sig fram i städer med små parkeringsutrymmen. Men du har förstås fler valmöjligheter. Du kan till exempel välja en mellanstor eller stor bil. Vare sig du räknar med att stanna i San Francisco eller har siktet inställt på längre utflykter har vi en hyrbil som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från San Francisco?
Det finns massor att göra i San Francisco, men om du tittar lite längre bort kan du hitta ännu fler utflyktsmål. Med en egen hyrbil kan du upptäcka hela området i din egen takt. Här kommer några spännande tips att lägga till på din lista:

  • Du kan besöka Winchester Mystery House och gott om andra omtyckta attraktioner i San Jose, omkring 70 kilometer utanför San Francisco.
  • Santa Clara, omkring 60 kilometer utanför San Francisco, är också ett populärt resmål. En av anledningarna till att resenärer åker hit är för att uppleva California’s Great America, så missa inte denna sevärdhet när du är i trakten.
  • Kom ut i den vackra naturen och ta ett djupt andetag av den friska luften vid Elephant Seal Rookery, cirka 260 kilometer utanför San Francisco.

Varför ska man hyra bil i San Francisco med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för semestern med Expedia, inklusive hyrbil. Vi ser till att du får ett så bra pris som möjligt från någon av våra 32 leverantörer i San Francisco. Vare sig du letar efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter har Expedia fina medlemspriser och exklusiva erbjudanden. Slå ihop dina olika bokningar till ett semesterpaket till San Francisco, så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i San Francisco?
Den lägsta åldern för att hyra bil i San Francisco är 21 år. En extra avgift tillkommer vanligtvis för unga förare, så kontrollera detta innan du åker och ta hänsyn till den eventuella kostnaden. Det kan även finnas begränsningar för vilka fordonsklasser som unga förare kan hyra. Vissa hyrbilsföretag hyr till exempel bara ut små eller medelstora bilar till mindre erfarna förare. Villkoren brukar variera bland leverantörerna, så gå igenom policyn noggrant innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i San Francisco?
Du kommer att behöva minst två saker: ett giltigt körkort och ditt kreditkort. Hyrbilsleverantören kommer att erbjuda dig en valfri försäkring, och vill du inte använda den kan du även behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Läs igenom hyresavtalet innan du reser för att slippa överraskningar.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i San Francisco?
De billigaste hyrbilarna i San Francisco under den senaste veckan kostade så lite som om dagen. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i San Francisco?
Du kan hyra en bil i en månad eller längre i San Francisco, så tveka inte att förlänga semestern. Ange bara din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta din drömbil.
Var kan jag hyra en bil i San Francisco om jag är under 25?
Om du är en ung förare som vill hyra bil i San Francisco bör du läsa hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra gör inte det, och du kan dessutom få betala ytterligare avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika otrevliga överraskningar vid upphämtning bör du se till att du är påläst.