Hyrbil i Sarpsborg

Sök och jämför från bilföretag i Sarpsborg

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Sarpsborg

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Sarpsborg
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Sarpsborg?
Om du avbokar minst sex timmar före den överenskomna upphämtningstiden kan du normalt få en fullständig återbetalning, om du har betalat i förskott. Detta gäller dock inte alltid, så det är viktigt att du vet vilka regler som gäller. Du kan hitta detaljerna i din resplan eller besöka vår kundtjänstportal om du vill ha mer information.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Sarpsborg?
Det är ingen hemlighet att Sarpsborg är en av de bästa semesterorterna i trakten, men du kan hitta många andra häpnadsväckande platser att uppleva om du hyr en egen bil och ger dig ut på vägarna. Här följer några förslag för din nästa bilutflykt:

  • Oslo ligger runt 75 kilometer utanför Sarpsborg och erbjuder en mängd sevärdheter. Det första du kan göra är att besöka Nobels fredscenter, som många ser som en av stadens höjdpunkter.
  • En annan stad som uppskattas av turister är Drammen, omkring 75 kilometer bort. Drammensbadet är en av många anledningar till att så många tar sig hit.
  • Din resa är inte helt fullständig innan du har besökt Flöyen. Detta berömda naturområde ligger runt 350 kilometer från Sarpsborg, och här har du verkligen möjlighet att koppla av och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Sarpsborg med Expedia?
Det finns flera goda anledningar att boka hyrbil med Expedia, från våra exklusiva medlemspriser till våra praktiska paketresor. När du reser till Sarpsborg har du hyrbilsföretag att välja bland, med fordon i alla prisplasser. Om du vill spara ännu mer kan du slå ihop din bokning av hyrbil med dina bokningar av hotell och flyg. När du är redo att slå dig ner bakom ratten är vi redo att stå till tjänst.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Sarpsborg?
Förare över 19 år med ett giltigt körkort får hyra bil i Sarpsborg. Många hyrbilsföretag tar dock ut en tilläggsavgift för förare under en viss ålder, så du bör undersöka vilken ålder detta gäller för samt hur hög avgiften är innan du slutför bokningen. Det kan dessutom finnas begränsningar för vilka sorters fordon som unga förare får hyra. En annan åldersgräns gäller normalt för exempelvis extra stora bilar och premiumfordon.
Vad behöver man för att hyra bil i Sarpsborg?
Innan du kan slå dig ner i förarsätet i Sarpsborg måste du visa upp ett körkort och ett kreditkort i ditt namn. Om du inte tänker använda dig av leverantörens standardförsäkring kan du även behöva bevisa att du har en egen försäkring. Reglerna skiljer sig, så gå igenom avtalet noggrant innan du genomför bokningen.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Sarpsborg?
Den billigaste hyrbilen i Sarpsborg under veckan som gick kostade så lite som om dagen. Det näst lägsta dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Sarpsborg?
Ja, det kan du. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla klasser. Hitta din bil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje centimeter av Sarpsborg.
Var kan jag hyra en bil i Sarpsborg om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så det är bra att läsa på lite. Har du hittat en hyrbilsfirma i Sarpsborg som hyr ut till personer under 25 år? Underbart! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i företagets villkor.