Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Shanghai

Upplev Shanghais mångsidighet

Kinas största stad har mycket att erbjuda sina besökare. Med en hyrbil i Shanghai tar du dig enkelt mellan sevärdheter och stadens närområden. Om du anländer med flyg till Shanghai är det enklast att hyra bil på flygplatsen. På både Pudong International Airport och Hongqiao International Airport finns flera internationella biluthyrningsföretag.

Shanghais många sevärdheter ligger utspridda över stadens olika områden. I centrum hittar du bland annat Folkets torg, gågatan Nanjing Dong Lu och den historiska parken Yuan. Men på andra sidan floden Pu, i Pudong, och utanför Shanghai finns också mycket spännande att upptäcka. Genom att hyra bil i Shanghai får du större möjligheter att ta dig runt denna metropol.

Ta dig runt i Shanghai med bil

I Shanghai finns hundratals hotell, men eftersom det kan vara problematiskt att hitta en parkeringsplats väljer du med fördel ett hotell i Shanghai som erbjuder parkering. Många av hotellen har gratis parkering, medan andra har parkeringsplatser som du kan använda mot en avgift. Om du bokar en paketresa till Shanghai bör du kontrollera att det hotell som paketet omfattar erbjuder parkering. På många hotell kan du också få hjälp med att hitta en bra biluthyrning i Shanghai. Du bör också vara uppmärksam på de olika tarifferna när du ska parkera i staden.

Med en bil i Shanghai upptäcker du enkelt stadens närområden

I Shanghai finns mycket att se och uppleva, men om du vidgar dina vyer utanför storstadens kärna kan du upptäcka ännu mer. Ungefär en timmas bilfärd utanför Shanghai hittar du de två längsta broarna i världen, broarna Don Hai Bridge och Hangzhou Bay Bridge. Dessa är 32 respektive 36 kilometer långa. Hangzhou Bay Bridge sträcker sig ut över Hangzhou-bukten och här finns ett hotell och ett utkikstorn på mitten av bron. Stanna upp en stund och njut av utsikten över en måltid eller en fika. Don Hai Bridge går ut över Shanghais djuphamn och har på flera ställen upphöjda delar med pyloner så att stora fartyg kan komma igenom. Genom att hyra bil i Shanghai kan du enkelt ta dig ut på broarna och få en utsikt som du annars kanske skulle gå miste om.

Längs med flodstränderna på båda sidor om Pu-floden ligger områdena där världsutställningen ägde rum år 2010. När du kör bil i Shanghai tar du dig smidigt mellan de båda sidorna. Stadsdelen ska byggas om till kontorslokaler, men en del saker lämnas kvar. I området mellan broarna Nanpu och Lupu hittar du till exempel den Kinesiska paviljongen och flera vackra parker.

Dagsutflykter

Om du planerar att hyra bil i Shanghai är en dagsutflykt till en av de närliggande historiska städerna ett måste. Zhouzhuang är den mest kända av de kinesiska vattenstäderna. Upplev de välbevarade historiska byggnaderna, strosa över de många broarna och ta del av den fantastiska utsikten från en av flodbåtarna under en tur på stadens kanaler. Ett tips är dock att ta sig hit under veckorna, då många besökare kommer hit på helgerna.

Vanliga frågor om biluthyrning i Shanghai

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Shanghai?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Shanghai .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Shanghai?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Shanghai .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Shanghai?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Shanghai?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Shanghai

Utforska Shanghai med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!