Hyrbil i Shanghai

Sök och jämför från bilföretag i Shanghai

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Shanghai

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Shanghai
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Shanghai?
Inga problem. Om du avbokar din bokning åtminstone sex timmar före den planerade upphämtningen har du vanligtvis rätt till en fullständig återbetalning. Det är dock en god idé att kontrollera hyrbilsavtalet, eftersom det finns några undantag. Besök vår kundtjänstportal om du är osäker över något.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Shanghai?
Med en hyrbil blir det lätt att åka på upptäcktsfärder i närområdet. Shanghai är en utmärkt början, men det finns så mycket mer att uppleva i regionen. Fyll din bagagelucka med allt som behövs och ge dig av för att kolla in de här platserna:

  • Runt 75 kilometer från Shanghai finner du Suzhou, som är en uppskattad destination bland en mängd semesterfirare. Attraktioner som Jinji-sjön ser till att du inte har tråkigt under din vistelse.
  • Hangzhou, ungefär 170 kilometer bort, kan också utlova många minnesvärda stunder. Undrar du var du ska börja? Hangzhou Tower Shopping Mall kommer inte att göra dig besviken.
  • Om du känner att du behöver lämna staden en stund kan du åka till Huangshanbergen, runt 340 kilometer från Shanghai. Här har du verkligen en chans att andas ut i den friska luften.

Varför ska man hyra bil i Shanghai med Expedia?
Det bästa erbjudandet för semesterhyrbilen får du med Expedia. Oavsett om du hoppas på en lyxig eller budgetvänlig bil finner du vad du letar efter hos någon av våra hyrbilsleverantörer i Shanghai. Våra medlemspriser och exklusiva erbjudanden hjälper dig att få så mycket som möjligt för pengarna, och om du vill spara lite till kan du slå ihop dina bokningar till en paketresa. Lägg till en bokning av flyg eller boende ovanpå hyrbilen så kan du få förvånansvärt mycket rabatt.
Vad behöver man för att hyra bil i Shanghai?
Merparten av alla hyrbilsleverantörer kräver minst två saker: ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Om du vill välja bort den vanliga försäkringen kan du även behöva bevisa att du täcks av en egen försäkring. Läs igenom policyn noggrant så att du vet vad som kommer att behövas när du ska hämta upp nycklarna.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Shanghai?
Vi har undersökt priserna från veckan som gick och kommit fram till att den billigaste hyrbilen i Shanghai bara kostar per dag. Det näst bästa dagliga hyrbilspriset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Shanghai?
Du kan hyra en bil i en månad eller ännu längre i Shanghai, så tveka inte att lägga till några dagar på resan. Ange bara din reseinformation på vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning och hitta din drömbil.
Var kan jag hyra en bil i Shanghai om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så det är bra att läsa på lite. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Shanghai som hyr ut till personer under 25 år? Underbart! Tänk då på att extra avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta finns i företagets villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Shanghai?
Försäkringarna varierar beroende på flera olika faktorer, såsom hur gammal föraren är och fordonets typ. Kom ihåg att granska hyrbilsföretagets regler och villkor noggrant innan du betalar för bokningen.