Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Boka hyrbil med Expedia i Tallinn

Om Tallinn

Estlands huvudstad Tallinn är en stad full av charm. Här finner du en oemotståndlig blandning av dåtid och nutid när du strosar bland moderna hus och vidare in på kullerstensgatorna i gamla stan. Ta ett steg bakåt i tiden och kliv in i en medeltida miljö som finns upptagen på UNESCO:s världsarvlista.

Det finns mycket att se i staden och dess omgivning. Gör besöket smidigare genom att hyra bil i Tallinn och res precis dit du vill när det passar dig. Alla vill ha en stressfri och lugn semester, och med det här alternativet har du full kontroll. Du slipper stressa över tider att passa och kan njuta i fulla drag av detta pittoreska resmål.

Biluthyrning i Tallinn och på flygplatsen

Du kan välja att hämta bilen där det passar dig bäst. Det finns upphämtnings- och avlämningsplatser i centrum, så du behöver bara välja den typ av bil som är lämpligast. Om ni är ett kompisgäng som reser vill ni till exempel kanske se till att ni hyr en fyradörrars med ordentligt benutrymme även i baksätet. Boka den bil som matchar era behov och gör er redo för en härlig semester.

Om du anländer med flyg till Tallinn kan du snabbt och smidigt hämta din hyrbil när du har landat. Det finns flera olika bolag att välja bland, och vi hjälper dig att boka den typ av bil du vill ha i förväg. Sedan är det bara att stuva in bagaget och rulla iväg. Centrum ligger endast fyra kilometer från flygplatsen, så om du har bokat hotell i Tallinn blir din första tur enkel och du är snart incheckad och redo att börja utforska staden.

Ta dig runt med hyrbil i Tallinn

Det går att köra i stadens centrum inklusive i gamla stan även om det, precis som i många huvudstäder, finns många enkelriktade gator. Du får även hålla uppsikt efter spårvagn och trådbussar, men något av det bästa med bil i Tallinn är självklart friheten den erbjuder att utforska omgivningarna. När du har lämnat centrum bakom dig är trafiken lugn och du tar dig enkelt dit du vill. Så hoppa in i bilen med familjen eller bästa vännen och åk precis dit ni vill.

Ett uppfriskande besök

Människor har rest till Estland i snart 200 år för att besöka olika hälsoinrättningar. Här kan du hitta allt från lyxiga spaupplevelser till diverse behandlingar med både salt och lera. Sök efter det du är nyfiken på, och välj det som passar just dig. Varför inte boka en romantisk resa till Tallinn? Överraska någon du tycker om med några härliga dagar på tu man hand. Vad sägs om härliga dagsturer där ni utforskar omgivningarna och sedan äter middag på en mysig restaurang i gamla stan på kvällen? Här kan ni äta gott och samtidigt som ni planerar för morgondagen. Styr bilen mot ett mysigt spa där ni kan bli riktigt bortskämda. Njut en stund i bastun och avsluta med en härlig massage. Ni kommer inte att ångra er!

Upptäck Tallinn

Utforska Tallinn med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!