Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Ullared

Shopping och sightseeing med hyrbil i Ullared

Är du redo för ditt livs shoppingupplevelse? Varuhuset Gekås Ullared lockar med 35 000 kvadratmeter butiksyta, 70 kassor och fullproppade hyllor med allt från leksaker till kläder och hemelektronik. Runt Ullared finns även fantastiskt vacker natur, flera golfbanor och många spännande utflyktsmål. Med en hyrbil i Ullared kan du både shoppa loss och få en härlig semester.

En resa till Ullared kan bli ett riktigt trevligt äventyr. Samhället ligger mitt i den underbara halländska landsbygden och här tar man mycket väl hand om alla turister och shoppingsugna besökare. Kommer du med flyg eller buss är det både lätt och smidigt att hyra bil i Ullared.

Fyll bagageutrymmet till max på Gekås Ullared

Ett av Gekås Ullareds motton är ”allt till hemmet som får plats i en bil” och med 3 500 gratis parkeringsplatser passar det perfekt att ha bil när du besöker varuhuset. När shoppingturen är klar är det bara att köra fram kundvagnen och fylla bagageluckan. Visste du förresten att varuhuset har hela 8 000 kundvagnar och 10 000 kundkorgar? Här är man väl förberedd för anstormningen av shoppingtokiga besökare.

När barnen börjar bli trötta på att gå runt bland butikshyllorna finns det ett stort lekland med djungeltema. Även andra delar av servicen är i toppklass, och förutom flera restauranger och kaféer har varuhuset såväl hunddagis och frisör som egen turistinformation.

Biluthyrning i Ullared – gör dig redo för din resa

Om du reser med flyg till Ullared, till exempel till Halmstad Airport sju mil bort, eller kommer hit med buss är det en bra idé att hyra bil i Ullared. Med hjälp av Expedia hittar du lätt en bil som passar dig – knappa bara in när och var du vill hämta och lämna den så får du upp en lista med olika bilstorlekar och biluthyrare.

Det vackra läget mitt i underbara Halland gör att det passar perfekt att göra långa bilutflykter när du är i Ullared. Spännande resmål är exempelvis Åkulla bokskogar med flera naturreservat och ett tjugotal sjöar och Öströö fårfarm med lammsafari, kafé, en köttbod och en hantverksbutik.

Upptäck Ullared med bil

Själva samhället Ullared är litet och charmigt. Här bor bara cirka 800 personer och rakt genom den idylliska tätorten rinner den vackra Högvadsån. Till det lilla samhället kommer varje år närmare 5 miljoner besökare och det är därför inga som helst problem att hitta bra hotell i Ullared. Av samma skäl finns det flera utmärkta restauranger och många stora butiker även vid sidan om Gekås, såsom NetOnNet, Electrolux Home och Panduro.

Mitt i Ullared korsar länsvägarna 153 och 154 varandra. Följer du länsväg 153 västerut kommer du efter lite drygt en halvtimme till vackra Varberg med härliga bad och underbar utsikt över Kattegatt. Tar du i stället länsväg 154 åt sydväst kommer du till charmiga Falkenberg. På närmare håll hittar du flera fina fiskesjöar och det underbara strövområdet Hiaklitten som Hallandsleden passar igenom. Det finns massor att upptäcka med bil i Ullared och du kan se fram emot en riktigt spännande resa.

Upptäck Ullared

Utforska Ullared med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!