Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Varberg

Få en roligare semester med hyrbil i Varberg

Varberg ligger i Halland och har närhet till stränder, skogar och massor av sevärdheter. Här kan du få alltifrån oförglömliga naturupplevelser till smaksensationer på mysiga kaféer samt lära dig mer om svensk historia och kultur. Ett av de bästa sätten att ta sig runt är att hyra bil i Varberg och åka ut på en roadtrip eller dagsutflykter.

Med en hyrbil i Varberg kan du åka ut på landet och besöka fornminnesområden, bokskogar, gårdsbutiker och olika sandstränder. Det är en härlig känsla att åka ut på vägarna och omges av fält, ängar och skogar, och med en egen bil har du friheten att även återvända till Varbergs centrum smidigt och enkelt när du vill.

Få tillgång till hyrbil när du åker på paketresa till Varberg

Varberg är en ganska liten stad, men det är en populär semesterort dit många åker för att njuta av lata dagar och avkoppling. Det är därmed också populärt med paketresor där man får tillgång till bil i Varberg. Du kan alltså boka hotell i Varberg och få både flygresa och hyrbil i samma bokning!

I samband med att du ska boka flyg till Varberg kan du ibland välja om du vill hämta ut din bil på flygplatsen eller på en biluthyrning i Varbergs centrum. Du kan välja hur många dagar du vill ha bilen och du kan självklart även hyra bil i Varberg utan att köpa en paketresa.

Upplev hela Varberg på en biltur

Din semester i Varberg blir extra rolig och avkopplande om du åker runt på utflykter. Här finns till exempel det berömda Varbergs fästning där Hallands Kulturhistoriska museum ligger. Fästningen når du med bil, och den som är verkligt intresserad av svensk och dansk historia kan lätt spendera en hel dag här. Att gå på utställningen om Bockstensmannen är till exempel en av de stora attraktionerna på museet, och det finns även ett stort utbud av barnvänliga utställningar och aktiviteter.

Runtom Varberg finns även gårdar och fårfarmar med gårdsbutiker som du når med bil. Stanna till och köp hem lite ost eller grönsaker innan du far vidare. Åk sedan förslagsvis till naturreservatet Åkulla bokskogar som är ett av Sveriges främsta områden med bokskog och det är hem till många ovanliga djurarter. Din bilresa kan sedan fortsätta ut till kusten där vindsurfing och mängder av andra vattensporter är huvudattraktioner. Med hyrbil kan du åka mellan olika stränder för att se vilken som passar dig bäst, och du har även friheten att ta dig in till centrum närhelst du känner för det.

Kör bil inne i Varbergs centrum

Att köra bil inne i Varbergs centrum är enkelt och smidigt. Det finns gott om parkeringsplatser som antingen är gratis eller har en låg avgift. Det finns även ett bra utbud av parkeringshus samt laddningsstationer för dig som har hyrt en elbil. Det finns även biluthyrningar utplacerade på flera olika platser i Varberg, så att du ska kunna hyra bil nära ditt boende.

Vanliga frågor om biluthyrning i Varberg

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Varberg?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Varberg .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Varberg?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Varberg .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Varberg?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Varberg?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Varberg

Utforska Varberg med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!