Hyrbil i Falkenberg

Sök och jämför från bilföretag i Falkenberg

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Falkenberg

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Falkenberg
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Falkenberg per dag?
Den här veckan var det lägsta priset för en hyrbil i Falkenberg . Ta en titt på vårt breda utbud, som sträcker sig från budgetalternativ till riktiga lyxbilar.
Kan man hyra bil på Halmstad (HAD)?
Hertz och Avis har kontor nära Halmstad (HAD), så du kan snabbt och enkelt hämta upp ditt fordon och ge dig iväg.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Falkenberg?
När du avbokar din hyrbilsbokning minst sex timmar innan den avtalade upphämtningstiden borde du ha rätt till en full återbetalning. Det förekommer dock vissa undantag, så det är alltid en god idé att läsa igenom ditt hyrbilsavtal och din resplan. Om du inte hittar vad du letar efter kan du besöka vår kundtjänstportal.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Falkenberg?
Efter att du har upplevt alla otroliga platser i Falkenberg finns det gott om annat att göra i området. Då behöver du bara plocka fram nycklarna till hyrbilen, fylla bagageluckan med vad du behöver och ge dig ut på vägarna. Här kommer några besöksmål som du säkert gillar:

  • Du kan besöka Öresundsbron och gott om andra populära sevärdheter i Malmö, runt 150 kilometer utanför Falkenberg.
  • Göteborg, ungefär 95 kilometer från Falkenberg, är också ett populärt resmål. En stor anledning till att turister tar sig hit är för att uppleva Liseberg, så se till att inte missa denna sevärdhet när du är i trakten.
  • Om du skulle vilja spendera en dag ute i friska luften kan du åka till Tivedens nationalpark för en mysig picknick eller bara för att slappna av en stund. Du kan räkna med en tur på ungefär 240 kilometer från Falkenberg.

Varför ska man hyra bil i Falkenberg med Expedia?
Du kan boka allt som behövs för resan med Expedia, inklusive hyrbil. Vi kan se till att du får bästa möjliga pris från någon av våra olika hyrbilsleverantörer i Falkenberg. Vare sig du är på jakt efter flyg och hotell eller hyrbil och aktiviteter har Expedia fina medlemspriser och exklusiva erbjudanden. Så samman alla dina bokningar till en paketresa till Falkenberg, så kan du spara ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Falkenberg?
Åldersgränsen för att hyra bil i Falkenberg är 18 år. En extra avgift tillkommer vanligtvis för unga förare, så undersök detta innan du åker och ta hänsyn till den eventuella utgiften. Det kan dessutom finnas begränsningar som rör vilka typer av fordon som unga förare får hyra. Många hyrbilsföretag hyr till exempel endast ut små och medelstora bilar till förare under en viss ålder. Reglerna skiljer sig från leverantör till leverantör, så läs policyn noggrant innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Falkenberg?
Reglerna och villkoren varierar från leverantör till leverantör, men de två viktigaste sakerna är ett körkort och ett kreditkort i samma namn. Du behöver inte nödvändigtvis köpa till hyrbilsbolagets försäkring, men om du vill välja bort den kanske du behöver bevisa att du har en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Falkenberg?
och var det bästa respektive näst bästa priset på hyrbilar i Falkenberg under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Falkenberg?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil halvvägs genom semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och reservera en bil som är din under hela din vistelse.
Var kan jag hyra en bil i Falkenberg om jag är under 25?
Det beror på hyrbolagen i Falkenberg, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr ut till förare under 25 år bör du känna till att extra avgifter kan tillkomma. Läs på om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.