Hyrbil i Umeå

Sök och jämför från bilföretag i Umeå

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Umeå

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Umeå
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Umeå per dag?
Hyrbilar i Umeå kostade bara den senaste veckan. Med så låga priser är det inget som hindrar dig från att ge dig ut på vägarna i Umeå.
Kan man hyra bil på Umeå (UME)?
Avis och Sixt ligger endast en liten bit utanför Umeå (UME), så efter att du har landat dröjer det inte lång tid förrän du kan ge dig ut på vägarna bakom ratten till din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Umeå?
Ibland händer det att planerna måste ändras med kort varsel. Därför erbjuder vi en fullständig återbetalning för många bokningar av hyrbil som betalats i förskott, om avbokningen görs minst sex timmar innan den avtalade upphämtningstiden. Kom dock ihåg att läsa hyrbilsavtalet noga, för det finns vissa undantag. Om du inte hittar vad du letar efter där kan du gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Umeå?
De flesta resenärer i Umeå hyr en ekonomibil. En hel del förare gillar dem eftersom de är billiga och bränslesnåla, och den lilla storleken gör det lättare att ta sig runt i städer med trånga parkeringsutrymmen. Men du har förstås betydligt fler alternativ. Du kan till exempel välja en stadsjeep eller en standardbil. Oavsett om du räknar med att hålla dig inom Umeå eller har siktet inställt på längre upptäcktsresor har vi fordon som passar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Umeå?
Med en hyrbil blir det enkelt att utforska närområdet. Umeå är en utmärkt början, men du kan hitta så mycket mer att uppleva häromkring. Fyll bagageutrymmet med allt du kan behöva och ge dig av för att kolla in de här besöksmålen:

  • Du kommer att lägga märke till den unika atmosfären så fort du anländer till Örnsköldsvik. Staden ligger cirka 95 kilometer utanför Umeå och har massor av spännande platser att besöka, som Fjällräven center.
  • En annan stad som uppskattas av semesterfirare är Bjästa, omkring 110 kilometer bort. Skuleskogens nationalpark är en av många anledningar till att så många åker hit.
  • Efter allt ditt körande sitter det fint med en kort paus i den vackra omgivningen vid Polcirkeln. Området ligger omkring 350 kilometer från Umeå.

Varför ska man hyra bil i Umeå med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för semestern med Expedia, inklusive hyrbil. Vi kan se till att du får bästa möjliga pris från någon av våra hyrbilsleverantörer i Umeå. Vare sig du söker efter flyg och boende eller hyrbil och aktiviteter har Expedia exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Så samman dina olika bokningar till ett semesterpaket till Umeå, så kan du spara ännu mer.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Umeå med Expedia?
Ta en titt på recensionerna och betygen, välj vilken typ av bil du vill ha och jämför erbjudanden från de främsta företagen. Expedia gör det enkelt att hitta rätt semesterbil. Kombinera bokningen av hyrbil i Umeå med din hotell- eller flygbokning så kan du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Umeå?
Hyrbilsreglerna i Umeå kräver att du som förare är 18 år eller äldre. Är du under en viss ålder kan dessutom vissa extra avgifter och begränsningar gälla. Du kan till exempel behöva uppfylla en annan minimiålder om du vill hyra ett fordon av en särskild typ. Reglerna skiljer sig från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa på innan du bokar.
Vad behöver man för att hyra bil i Umeå?
När du hämtar ut nycklarna måste du visa upp ditt körkort och ett kreditkort. Undersök om hyrbilsföretaget har fler krav innan du reser, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Umeå?
De billigaste hyrbilarna i Umeå under den senaste veckan kostade bara om dagen. Det näst bästa priset per dag var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Umeå?
Ja, det finns ingen anledning att boka en ny hyrbil mitt i semestern. Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina resdatum och boka en bil som är din under en hel månad.
Var kan jag hyra en bil i Umeå om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra ett fordon i Umeå eller inte beror ofta på vilket hyrbolag du tittar närmare på. Vissa debiterar dessutom en avgift för kunder mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna grupp. Det kan vara bra att gå igenom uthyrarens villkor för att slippa stora kostnader när du hämtar bilen.