Hyrbil i Umeå

Sök och jämför från bilföretag i Umeå

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Umeå

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Umeå
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Umeå per dag?
Du behöver inte tömma bankkontot för att ta dig fram i Umeå. Den senaste veckan började hyrbilspriserna på bara .
Kan man hyra bil på Umeå (UME)?
Avis och Sixt ligger bara ett par kilometer från Umeå (UME), så när du väl har landat dröjer det inte lång tid innan du kan ge dig av med din hyrbil.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Umeå?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. I många fall erbjuds en full återbetalning om du avbokar bokningen sex timmar eller mer innan det är dags att hämta ut bilen. Det är dock alltid en bra idé att läsa igenom hyrbilsreglerna för att se om du omfattas av något undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Umeå?
Från mini till premium – du väljer själv vad som är bäst för dig. I Umeå är det ekonomibilar som är den populäraste typen. De är små, bränsleeffektiva och lätta att hantera, vilket gör dem till ett utmärkt val för vägarna inne i städer. Men det bästa av allt är kanske det låga priset, som gör att du har mer över till att se dig omkring på destinationen.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Umeå?
Boka din egen hyrbil, ta emot nycklarna och förbered dig på att ta del av allt vad Umeå har att erbjuda. Men missa inte att även kolla in närområdet, där du hittar spännande platser som följande:

  • Örnsköldsvik ligger runt 95 kilometer utanför Umeå och kan ståta med en mängd attraktioner. Börja med att stanna till vid Paradisbadet, vattenpark, som brukar betraktas som en av stadens höjdpunkter.
  • En annan destination som är omtyckt av resenärer är Bjästa, omkring 110 kilometer bort. Skuleskogens nationalpark är bara en av en mängd anledningar till att så många tar sig hit.
  • Efter allt körande kan det sitta fint med en paus i den vackra naturen vid Polcirkeln. Området ligger runt 350 kilometer utanför Umeå.

Varför ska man hyra bil i Umeå med Expedia?
Det finns många anledningar att boka din nästa hyrbil med Expedia. Vi har leverantörer att välja bland i Umeå, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få så mycket som möjligt för pengarna. Skulle du vilja spara ännu mer? Då kan du slå ihop din hyrbil med hotell, flyg och aktiviteter för att skapa ett semesterpaket till Umeå. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer kan du spara.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Umeå med Expedia?
Expedia hjälper dig att få ett så bra pris som möjligt. Det är bara att jämföra de olika erbjudandena från de ledande leverantörerna och slå till på det alternativ som passar bäst för dig. Vill du köra därifrån med mer pengar kvar på kontot? Kombinera då bokningen av hyrbil i Umeå med din flyg- och hotellbokning.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Umeå?
Den lägsta åldern för att hyra bil i Umeå är 18 år. En extra avgift tillkommer vanligtvis för unga förare, så kolla upp detta i förväg och räkna med den eventuella utgiften. Det kan dessutom finnas begränsningar rörande vilka fordonsklasser som unga förare kan hyra. Somliga hyrbilsföretag hyr till exempel endast ut små eller medelstora bilar till förare under en viss ålder. Reglerna brukar variera bland leverantörerna, så gå igenom kontraktet noggrant innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Umeå?
I normala fall ska du visa upp ditt körkort och ett kreditkort i samma namn när du hämtar ut hyrbilen. Om du väljer att inte använda hyrbilsbolagets standardförsäkring kanske du även måste bevisa att du har en annan försäkring. Villkoren skiljer sig mellan de olika leverantörerna, så det är en god idé att ta reda på vad som gäller innan du reser.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Umeå?
och var det lägsta respektive näst lägsta hyrbilspriset i Umeå under veckan som gick.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Umeå?
Ja, och du hittar din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Fyll bara i dina resdatum så visar vi dig prisvärda alternativ från flera välkända leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Umeå om jag är under 25?
Huruvida du som är under 25 kan hyra en bil i Umeå eller inte beror ofta på vilken hyrfirma du tittar närmare på. Vissa företag debiterar dessutom en avgift för förare mellan 21 och 24 år, medan andra inte debiterar något extra för denna kategori. Det kan vara bra att läsa igenom uthyrarens villkor för att undvika stora kostnader när du hämtar bilen.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Umeå?
Hyrbilsförsäkringarna skiljer sig åt beroende på ett flertal olika faktorer, såsom förarens ålder och fordonets typ. Kom ihåg att läsa leverantörens villkor och regler noga innan du betalar för bokningen.