Hyrbil i Uppsala

Sök och jämför från bilföretag i Uppsala

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Uppsala

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Uppsala
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Uppsala per dag?
Ta dig fram på egen hand i Uppsala. Priserna för hyrbilar började på så lite som denna vecka, och när det inte kostar mer än så kan du utan tvekan hitta ett bra alternativ.
Kan man hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Det ligger inga hyrbilsbolag direkt på Stockholm (ARN-Arlanda), men du hittar ett stort utbud däromkring. Enterprise, Europcar, Avis, National och Alamo har vanligtvis gott om bra erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Uppsala?
Läs igenom ditt hyrbilsavtal för att vara säker, men majoriteten av alla bokningar ger dig rätt till en full återbetalning, om du avbokar sex timmar eller mer innan den avtalade upphämtningstiden. Det förekommer dock en del undantag. Du hittar mer information i resplanen och i vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Uppsala?
Den populäraste hyrbilskategorin i Uppsala är mellanstora bilar. Dessa hyrbilar är rymligare och bekvämare än kompakta modeller och har mer plats i bagageluckan, men du kan fortfarande enkelt ta dig fram inne i städer. Men varför inte även ta en titt på resten av vårt utbud? Ekonomi, standard och premium är bara några av de andra kategorierna.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Uppsala?
Det är ingen hemlighet att Uppsala är en av de bästa semesterdestinationerna häromkring, men du kan hitta en hel del andra häpnadsväckande platser att utforska om du hyr en bil och ger dig ut på upptäcktsfärd. Här är ett par idéer för dina kommande bilutflykter:

  • Stockholm ligger ungefär 65 kilometer bort och kan erbjuda gott om utflyktsmål. Du kan börja med att besöka Fotografiska museet, som är en av stadens höjdpunkter.
  • En annan stad som är populär bland resenärer är Linköping, runt 200 kilometer bort. Saab Arena är bara en av flera anledningar till att så många åker hit.
  • Efter allt körande passar det bra med en avkopplande paus i den vackra naturen vid DBW:s botaniska trädgård. Området ligger omkring 250 kilometer utanför Uppsala.

Varför ska man hyra bil i Uppsala med Expedia?
Det bästa erbjudandet för hyrbilen får du med Expedia. Oavsett om du vill ha en rymlig eller budgetvänlig bil hittar du vad du söker hos en av våra leverantörer i Uppsala. Våra exklusiva erbjudanden och bonusprogram kan hjälpa dig att få så mycket som möjligt för pengarna, och om du vill spara ännu mer kan du kombinera alla dina bokningar till ett semesterpaket. Lägg till en flyg- eller hotellbokning ovanpå din hyrbil så kan du få riktigt bra rabatt.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Uppsala med Expedia?
Det är busenkelt att hitta fina erbjudanden med Expedia. Det är bara att välja bil, datum som passar samt upphämtnings- och avlämningsplats – sen kan du jämföra priser från de populäraste leverantörerna. Du har möjlighet att spara ännu mer om du slår ihop bokningen av hyrbil i Uppsala med din bokning av hotell och flyg.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Uppsala?
Förare på minst 18 år som har ett giltigt körkort får hyra bil i Uppsala. Somliga hyrbilsbolag tar dock ut en extra avgift om föraren är under en viss ålder, så du bör undersöka vilken ålder det här gäller för samt hur hög avgiften är innan du genomför bokningen. Det kan dessutom finnas begränsningar för vilka sorters fordon som unga förare har rätt att hyra. Andra åldersgränser gäller normalt för exempelvis premium- och lyxbilar.
Vad behöver man för att hyra bil i Uppsala?
Att hyra bil i Uppsala är enkelt. Oftast är det enda som behövs ett giltigt körkort och ett kreditkort. När du har hittat den perfekta hyrbilen ska du dock granska hyrespolicyn noga för att försäkra dig om att det inte finns fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Uppsala?
Baserat på information från de senaste sju dagarna hade du kunnat kasta dig ut på vägarna med en egen hyrbil för så lite som per dag. Det näst bästa dagliga priset som erbjöds i Uppsala var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Uppsala?
Oavsett om du planerar att hålla dig i närheten av Uppsala eller vill utforska en större del av området kan du boka en långtidshyrbil med Expedia. Fyll i din reseinformation samt upphämtnings- och avlämningsplats så hjälper vi dig att hitta fantastiska erbjudanden för långtidsuthyrning.
Var kan jag hyra en bil i Uppsala om jag är under 25?
Du behöver gå igenom villkoren hos de hyrbilsfirmor i Uppsala som du är intresserad av. Om du är under 25 år tar vissa företag ut extra avgifter, och det är bra att veta om detta innan du kommer till uthyrningskontoret så att du kan anpassa din budget. Varje uthyrare har sina egna regler för unga förare, så det lönar sig att vara påläst.