Hyrbil i Uppsala

Sök och jämför från bilföretag i Uppsala

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Uppsala

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Uppsala
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Uppsala per dag?
Det bästa priset för en hyrbil i Uppsala den senaste veckan var 1,151 kr. Att ha tillgång till en egen bil på semestern gör det enklare för dig att ta dig fram i området.
Kan man hyra bil på Stockholm (ARN-Arlanda)?
Det ligger inga hyrbilsföretag inne på Stockholm (ARN-Arlanda), men det finns ett stort utbud runtomkring. Europcar, Enterprise, Alamo, Sixt och Budget har vanligtvis fina erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Uppsala?
Du kan normalt få en full återbetalning för din förskottsbetalade bokning om du hör av dig till oss och avbokar minst sex timmar före du skulle ha hämtat ut nycklarna. Läs igenom hyrbilspolicyn för att hitta alla detaljer, och vår kundtjänstportal kan också vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Uppsala?
Du har goda valmöjligheter, från prisvärda kompakta bilar till lyxigare premiumalternativ. Om du letar efter något lite mittemellan kan du boka någon av våra mellanstora bilar. De här hyrbilarna tillhör den vanligaste kategorin i Uppsala, och de erbjuder lite mer bekvämlighet än de kompakta modellerna, så att du enkelt får plats med både benen och bagaget. Att utforska Uppsala går lätt som en plätt med en mellanstor hyrbil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Uppsala?
Uppsala har en hel del att erbjuda, men varför begränsa dig till bara en plats? Med en praktisk hyrbil kan du enkelt kasta dig ut på vägarna och utforska området runtomkring. Här kommer några idéer:

  • Kör till Stockholm för lite rolig sightseeing. Orten ligger omkring 65 kilometer från Uppsala, och här väntar populära sevärdheter som Solvalla Loppis.
  • Drottningholm, runt 60 kilometer från Uppsala, är också en populär destination. En stor anledning till att turister åker hit är för att besöka Drottningholms slott, så du borde definitivt inte missa denna sevärdhet när du är i staden.
  • Kom ut i den vackra naturen och andas in den uppfriskande luften vid DBW:s botaniska trädgård, cirka 250 kilometer utanför Uppsala.

Varför ska man hyra bil i Uppsala med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa resenärer från världens alla hörn att hitta de bästa erbjudandena har gjort Expedia till en perfekt plats att vända sig till för att hyra bil. Vi har hyrbilsleverantörer att välja mellan i Uppsala, och de erbjuder allt från mindre fordon till något som rymmer hela familjen. Vad sägs om att kombinera bokningen av hyrbil med bokningen av flyg, hotell och aktiviteter så att du sparar ännu mer? Med allt från semesterpaket till exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan Expedia hjälpa dig att slå dig ner bakom ratten till ett lägre pris.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Uppsala med Expedia?
Läs recensioner och betyg, välj ut en bra biltyp och jämför priserna från de populäraste leverantörerna. Expedia gör det enkelt att hitta rätt bil för semestern. Slå ihop bokningen av hyrbil i Uppsala med din hotell- eller flygbokning så kan du ge dig ut på vägarna med mer pengar kvar på kontot.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Uppsala?
Du som är 18 år eller äldre kan hyra bil i Uppsala. Notera att en hel del hyrbilsföretag debiterar en tilläggsavgift när föraren är under en viss ålder för att täcka den höjda skaderisken. Ofta får unga förare inte heller hyra särskilda fordonsklasser, som extra stora bilar och premiumfordon. Granska hyresavtalet i förväg för att undvika tråkiga överraskningar när du väl är där.
Vad behöver man för att hyra bil i Uppsala?
Att hyra bil i Uppsala är en enkel match. I vanliga fall är det enda som behövs ett körkort och ett kreditkort. När du har valt ut den perfekta bilen ska du dock gå igenom hyresavtalet noggrant för att försäkra dig om att leverantören inte har några andra krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Uppsala?
1,151 kr och 1,262 kr var det lägsta respektive näst lägsta priset på hyrbilar i Uppsala under veckan som gick.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Uppsala?
Ja, och du hittar din drömbil bland våra erbjudanden för långtidsuthyrning. Ange bara din reseinformation så visar vi dig enastående alternativ från flera ledande leverantörer.
Var kan jag hyra en bil i Uppsala om jag är under 25?
Om du är en yngre förare och vill hyra bil i Uppsala bör du gå igenom de olika hyrfirmornas policyer. Några hyr ut till förare under 25 och andra inte, och det kan dessutom tillkomma ytterligare avgifter om du är mellan 21 och 24 år. För att undvika extra avgifter vid upphämtning bör du se till att du vet exakt vad du kan förvänta dig.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Uppsala?
Hyrbilsförsäkringarna varierar beroende på ett flertal olika faktorer, som hur gammal föraren är och vad det är för typ av fordon. Kom ihåg att gå igenom leverantörens avtal noga innan du slutför bokningen.