Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia.

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Boka din resa till Uppsala

Planerar du en resa till Uppsala, Uppsala? Vår destinationsguide om Uppsala är en bra plats att börja om du vill veta mer. Läs vidare för att skapa din pefekta resa till Uppsala.

Ska du boka en semester, weekendresa eller affärsresa till Uppsala så kan vår omfattande reseguide hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Hitta billiga resor till Uppsala och läs om allt från de bästa hotellen och be bästa årstiderna att resa till saker att göra och platser att besöka. Med så mycket att se och göra kommer du säkert att önska att du hade mer tid i Uppsala för att hinna med allt. Även om du redan har varit i Uppsala väntar alltid nya spännande upplevelser. Har du bokat ett weekendpaket och ska resa till Uppsala för första gången ger vår guide dig möjligheten att bekanta dig mer med området innan du reser. Du hittar inspiration gällande museer, butiker, marknader, barer och restauranger eller så rekommenderar vi olika cityturer. Vi listar alla de bästa turerna och aktiviteterna i Uppsala, och du kan boka dem här hos oss. Vill du få en bättre känsla för området och hotellens läge kan du titta på kartan över Uppsala. Vi har markerat viktiga sevärdheter och landmärken så att du kan boka ett hotell i det perfekta läget - och du kan alltid som anpassa det till din budget och dina förväntningar. Om du hoppas på det perfekta vädret under din vistelse i Uppsala så kan vår väderstatistik visa dig hur förhållandena skiftar under året så att du kan välja den perfekta tidpunkten på året att resa. Har du inte hittat det perfekta hotellet i Uppsala än? Du kan bläddra igenom hela vårt hotellutbud på kartan eller filtrera hotellen efter dina önskemål så att du garanterat hittar det rätta hotellet för dig i Uppsala. Vårt hotellutbud erbjuder något för alla smaker, från lyxhotell och familjehotell till de allra bästa alternativen för affärsresenärer. Du kan se betyg från Expedias och Trip Advisors gäster för varje hotell, vilket gör valet enklare för dig. Behöver du ett flyg till Uppsala, har vi en rad olika alternativ. Du kan alltid jämföra flyg till Uppsala genom att titta på tid, veckodag och olika flygbolag för att hitta flyget som passar dig och dina resebehov bäst. Du ska alltid ta en titt på våra paketresor och specialerbjudanden på flyg och hotell, eftersom du kan spara pengar när du bokar båda samtidigt. Vill du utforska Uppsala och närliggande områden kan det vara läge att hyra bil. Vi har allt från små stadsbilar och familjebilar till lyxbilar av alla sorter; hämtning och avlämning på flygplatsen kan ordnas. Det bästa är att boka en hyrbil tillsammans med flyg och/eller hotell så sparar du pengar. Läs vidare om du söker mer inspiration på saker att göra i Uppsala. Kort och gott - Expedia.se har allt du behöver för din resa.


Populära hotellerbjudanden i Uppsala

Se alla 67 hotell i Uppsala
957 kr
Elite Hotel Academia

Elite Hotel Academia

Suttungsgränd 6 , Uppsala
4,6
av 5, från 253 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Uppsala ligger 15 minuters promenad från Stora Torget och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger 1,2 km härifrån.

1,156 kr
Radisson Blu Hotel Uppsala

Radisson Blu Hotel Uppsala

Stationsgatan 4, Uppsala
4,5
av 5, från 1 639 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala ligger en kvarts promenad från Uppsala Konsert & Kongress och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger 1,2 km härifrån.

755 kr
Arenahotellet i Uppsala

Arenahotellet i Uppsala

Edith Södergransgata 6, Uppsala
4,0
av 5, från 23 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i ett shoppingområde ligger nära Kungshögarna, Uppsala konsert och kongress och Uppsala Konsert & Kongress. I närheten hittar du dessutom Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek.

750 kr
Best Western Hotel Svava

Best Western Hotel Svava

Bangardsgatan 24, Uppsala
4,1
av 5, från 742 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Uppsala ligger 15 minuters promenad från Stora Torget, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala konsert och kongress och Uppsala Konsert & Kongress ligger också tio minuter härifrån.

449 kr
Hotell Fyrislund

Hotell Fyrislund

Fyrislundsgatan 81, Uppsala
3,7
av 5, från 463 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i affärskvarteren ligger 0,6 km från Uppsala Business Park och mindre än 5 km från Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala Konsert & Kongress och Uppsala konsert och kongress ligger också 5 km härifrån.

820 kr
Park Inn by Radisson Uppsala

Park Inn by Radisson Uppsala

Storgatan 30, Uppsala
4,1
av 5, från 1 063 recensioner
3.5 av 5.0

Park Inn by Radisson Uppsala är detta hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala, med ett läge 15 minuters promenad från Uppsala Konsert & Kongress, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala konsert och kongress och Stora Torget ligger också tio minuter härifrån.

688 kr
City Stay Uppsala

City Stay Uppsala

Traedgardsgatan 5, Uppsala
3,9
av 5, från 464 recensioner
2.0 av 5.0

City Stay Uppsala är detta hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala och ligger nära Upplandsmuseet, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Stora Torget och Uppsala domkyrka ligger också fem minuter härifrån.

885 kr
Hotell Stella

Hotell Stella

St Johannesgatan 31C, Uppsala
4,0
av 5, från 193 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Uppsala ligger 15 minuters promenad från Uppsala universitet, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala domkyrka och Upplandsmuseet ligger också en kvarts promenad härifrån.

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.