Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 895 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Res till Uppsala

Under semestern är avkoppling förstås bland det viktigaste, men se till att även hinna med några äventyr i Uppsala. Uppsala är en trevlig destination för resenärer som planerar kortare semestrar och lite längre vistelser.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Uppsala

Expedia har erbjudanden med både flyg och hotell. Att köpa en paketresa är det smidigaste sättet att spara pengar på din resa. Du kan spendera pengarna som blir över under din vistelse i Uppsala.

Boka din paketresa med oss och spara omkring $603.

Du kan välja mellan cirka 400 flygbolag och 321,000 hotell världen över via vår globala katalog med boende och flyg.

Nu är det perfekta tillfället att börja planera semestern du funderat på, med några av de billigaste paketen hos Expedia.

Om dina planer har ändrats kan du avboka din bokning utan extra kostnad, förutsatt att inte boendet tar ut en avgift.

Res till Uppsala

Turister i denna del av Uppsala län kommer att ha omkring 130 space000 invånare till grannar.

Destinationen ligger 12 kilometer sydöst om Bälinge och 65 kilometer nordväst om huvudstaden Stockholm.

Fantastiska äventyr väntar på Fyrishov (badanläggning), som är en populär och barnvänlig attraktion.

Linnés trädgård och Botaniska trädgården stoltserar med välvårdade trädgårdsutställningar och ett stort urval av inhemska och exotiska växter som måste ses av alla som har gröna fingrar. Missa inte att njuta av den härliga naturen som Uppsala har att bjuda på.

Vill du hitta Uppsalas bästa plats för att njuta av det fina vädret? Tillbringa en avkopplande eftermiddag i City Park. Ett annat bra val om du vill få lite frisk luft är Kungshögarna.

Att ta sig ut i det gröna gör underverk för kropp och själ. Om du får möjlighet att besöka Upplandsleden ska du ta den. Du kan också åka ut till vackra Kungshamn-Morga naturreservat.

På Museum Gustavianum och Upplandsmuseet kan du få en tydligare bild av det förflutna, med hjälp av de många fascinerande utställningsföremålen.

En av de populäraste historiska sevärdheterna häromkring är Uppsala universitet. Denna speciella plats ger besökarna möjligheten att utöka sin kunskap om regionens historia.

Slotten i detta område är väldigt populära bland besökare. Uppsala slott och Wik Castle är två av områdets mest fantastiska byggnader. Här kan familjen lära sig mer om slottets tidigare ägare.

Om du fascineras av arkitektur och symbolik inom olika religioner får du inte missa Uppsala domkyrka.

Vare sig du angriper spelet med ett knivskarpt fokus eller föredrar att tackla det med en öl i handen kommer du säkert att ha skoj på Kåbo Golfklubb. Den grönskande fairwayen på Uppsala Golfklubb och Söderby Golfklubb är likaså värd att besöka.

Boende i Uppsala

Är det dags att åka på semester? Det finns prisvärda boendealternativ på Expedias utmärkta webbsida. Sov gott under besöket i Uppsala.

Börja din jakt efter det perfekta hotellet i Uppsala genom att ta en titt på de pampiga Radisson Blu Hotel Uppsala, som ligger på Stationsgatan 4, och Best Western Hotel Svava, som ligger på Bangardsgatan 24. Om du istället är ute efter något billigare kan du spara pengar genom att boka rum på Hotell Centralstationen, som ligger på Bangårdsgatan 13, eller City Stay Uppsala, på Traedgardsgatan 5.


Populära hotellerbjudanden i Uppsala

Se alla 88 boenden i Uppsala
Arenahotellet i Uppsala 719 kr
Arenahotellet i Uppsala

Arenahotellet i Uppsala

Edith Södergransgata 6, Uppsala
   
  4,2
  av 5, från 314 recensioner
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i ett shoppingområde ligger mindre än 5 km från Kungshögarna, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala konsert och kongress och Fyrishov (badanläggning) ligger också 5 km härifrån.

  Selmas Hytt & Salong 359 kr
  Selmas Hytt & Salong

  Selmas Hytt & Salong

  Östra Ågatan 93, (Östra träbryggan), Uppsala
    
   4,3
   av 5, från 84 recensioner
   2.0 av 5.0

   Detta vandrarhem i centrala Uppsala ligger mindre än 2 km från City Park, Carolina Rediviva universitetsbibliotek och Museum Gustavianum. Akademiska sjukhuset och Pelle Svanslös hus ligger också 2 km härifrån. Uppsala centralstation ligger på 16 minuters gångavstånd.

   Best Western Hotel Svava 679 kr
   Best Western Hotel Svava

   Best Western Hotel Svava

   Bangardsgatan 24, Uppsala
     
    4,2
    av 5, från 1 081 recensioner
    3.5 av 5.0

    Best Western Hotel Svava är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala, med ett läge 15 minuters promenad från Stora Torget, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala konsert och kongress och Upplandsmuseet ligger också tio minuter härifrån. Uppsala centralstation ligger bara 2 minuter härifrån till fots.

    City Stay Uppsala 659 kr
    City Stay Uppsala

    City Stay Uppsala

    Traedgardsgatan 5, Uppsala
      
     4,0
     av 5, från 511 recensioner
     2.0 av 5.0

     City Stay Uppsala är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala och ligger nära Upplandsmuseet, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Stora Torget och Uppsala domkyrka ligger också fem minuter härifrån. Uppsala centralstation ligger på 10 minuters gångavstånd.

     Elite Hotel Academia 876 kr
     Elite Hotel Academia

     Elite Hotel Academia

     Suttungsgränd 6 , Uppsala
       
      4,6
      av 5, från 604 recensioner
      4.0 av 5.0

      Detta hotell med miljövänlig profil i Uppsala ligger 15 minuters promenad från Stora Torget och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger 1,2 km härifrån. Uppsala centralstation ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

      Radisson Blu Hotel Uppsala 743 kr
      Radisson Blu Hotel Uppsala

      Radisson Blu Hotel Uppsala

      Stationsgatan 4, Uppsala
        
       4,5
       av 5, från 1 868 recensioner
       4.0 av 5.0

       Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala ligger en kvarts promenad från Uppsala domkyrka och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek och City Park ligger dessutom 2 km härifrån. Uppsala centralstation ligger bara 5 minuter härifrån till fots.

       Hotell Fyrislund 621 kr
       Hotell Fyrislund

       Hotell Fyrislund

       Fyrislundsgatan 81, Uppsala
         
        3,7
        av 5, från 572 recensioner
        3.5 av 5.0

        Detta hotell med miljövänlig profil i affärskvarteren ligger 0,6 km från Uppsala Business Park och mindre än 5 km från Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala konsert och kongress och City Park ligger också 5 km härifrån.

        Park Inn by Radisson Uppsala 593 kr
        Park Inn by Radisson Uppsala

        Park Inn by Radisson Uppsala

        Storgatan 30, Uppsala
          
         4,1
         av 5, från 1 108 recensioner
         3.5 av 5.0

         Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala ligger en kvarts promenad från Uppsala domkyrka och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek och City Park ligger dessutom 2 km härifrån. Uppsala centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd.

         Erbjudanden på paketresor till Uppsala