Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Boka din resa till Uppsala

Planerar du en resa till Uppsala, Uppsala? Vår destinationsguide om Uppsala är en bra plats att börja om du vill veta mer. Läs vidare för att skapa din pefekta resa till Uppsala.

Ska du boka en semester, weekendresa eller affärsresa till Uppsala så kan vår omfattande reseguide hjälpa dig att få ut så mycket som möjligt av din vistelse. Hitta billiga resor till Uppsala och läs om allt från de bästa hotellen och be bästa årstiderna att resa till saker att göra och platser att besöka. Med så mycket att se och göra kommer du säkert att önska att du hade mer tid i Uppsala för att hinna med allt. Även om du redan har varit i Uppsala väntar alltid nya spännande upplevelser. Har du bokat ett weekendpaket och ska resa till Uppsala för första gången ger vår guide dig möjligheten att bekanta dig mer med området innan du reser. Du hittar inspiration gällande museer, butiker, marknader, barer och restauranger eller så rekommenderar vi olika cityturer. Vi listar alla de bästa turerna och aktiviteterna i Uppsala, och du kan boka dem här hos oss. Vill du få en bättre känsla för området och hotellens läge kan du titta på kartan över Uppsala. Vi har markerat viktiga sevärdheter och landmärken så att du kan boka ett hotell i det perfekta läget - och du kan alltid som anpassa det till din budget och dina förväntningar. Om du hoppas på det perfekta vädret under din vistelse i Uppsala så kan vår väderstatistik visa dig hur förhållandena skiftar under året så att du kan välja den perfekta tidpunkten på året att resa. Har du inte hittat det perfekta hotellet i Uppsala än? Du kan bläddra igenom hela vårt hotellutbud på kartan eller filtrera hotellen efter dina önskemål så att du garanterat hittar det rätta hotellet för dig i Uppsala. Vårt hotellutbud erbjuder något för alla smaker, från lyxhotell och familjehotell till de allra bästa alternativen för affärsresenärer. Du kan se betyg från Expedias och Trip Advisors gäster för varje hotell, vilket gör valet enklare för dig. Behöver du ett flyg till Uppsala, har vi en rad olika alternativ. Du kan alltid jämföra flyg till Uppsala genom att titta på tid, veckodag och olika flygbolag för att hitta flyget som passar dig och dina resebehov bäst. Du ska alltid ta en titt på våra paketresor och specialerbjudanden på flyg och hotell, eftersom du kan spara pengar när du bokar båda samtidigt. Vill du utforska Uppsala och närliggande områden kan det vara läge att hyra bil. Vi har allt från små stadsbilar och familjebilar till lyxbilar av alla sorter; hämtning och avlämning på flygplatsen kan ordnas. Det bästa är att boka en hyrbil tillsammans med flyg och/eller hotell så sparar du pengar. Läs vidare om du söker mer inspiration på saker att göra i Uppsala. Kort och gott - Expedia.se har allt du behöver för din resa.


Populära hotellerbjudanden i Uppsala

Se alla 61 hotell i Uppsala
750 kr
Best Western Hotel Svava

Best Western Hotel Svava

Bangardsgatan 24, Uppsala
4,1
av 5, från 675 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Uppsala ligger 15 minuters promenad från Stora Torget, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala konsert och kongress och Upplandsmuseet ligger också tio minuter härifrån.

800 kr
Arenahotellet i Uppsala

Arenahotellet i Uppsala

Edith Södergransgata 6, Uppsala
4,0
av 5, från 1 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i ett shoppingområde ligger mindre än 5 km från Kungshögarna, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala konsert och kongress och Fyrishov ligger också 5 km härifrån.

799 kr
Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet

Dragarbrunnsgatan 23, Uppsala
3,9
av 5, från 455 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med spa i centrala Uppsala ligger tio minuters promenad från Stora Torget och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger 0,8 km härifrån.

779 kr
Elite Hotel Academia

Elite Hotel Academia

Suttungsgränd 6 , Uppsala
4,6
av 5, från 191 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i Uppsala ligger 15 minuters promenad från Stora Torget och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger 1,2 km härifrån.

850 kr
Radisson Blu Hotel Uppsala

Radisson Blu Hotel Uppsala

Stationsgatan 4, Uppsala
4,5
av 5, från 1 590 recensioner
4.5 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala ligger en kvarts promenad från Uppsala konsert och kongress och Museum Gustavianum. Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger 1,2 km härifrån.

700 kr
Park Inn by Radisson Uppsala

Park Inn by Radisson Uppsala

Storgatan 30, Uppsala
4,1
av 5, från 1 078 recensioner
4.0 av 5.0

Park Inn by Radisson Uppsala är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala, med ett läge 15 minuters promenad från Uppsala konsert och kongress, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Stora Torget och Upplandsmuseet ligger också en kvarts promenad härifrån.

884 kr
Odalgården

Odalgården

Marielund, Funbo, Uppsala
3,2
av 5, från 16 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell vid sjön ligger 9,3 km från Fjällnora Äventyrsbana och mindre än två mil från Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala Business Park och Stora Torget ligger också mindre än två mil härifrån.

800 kr
Hotell Stella

Hotell Stella

St Johannesgatan 31C, Uppsala
4,0
av 5, från 184 recensioner
3.5 av 5.0

Detta hotell i centrala Uppsala ligger 15 minuters promenad från Uppsala universitet, Museum Gustavianum och Carolina Rediviva universitetsbibliotek. Uppsala domkyrka och Upplandsmuseet ligger också en kvarts promenad härifrån.

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.