Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Res till Uppsala

Under semestern är avkoppling förstås bland det viktigaste, men se till att även hinna med några äventyr i Uppsala. Uppsala är en trevlig destination för resenärer som planerar kortare semestrar och lite längre vistelser.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Uppsala

Expedia har erbjudanden med både flyg och hotell. Att köpa en paketresa är det smidigaste sättet att spara pengar på din resa. Du kan spendera pengarna som blir över under din vistelse i Uppsala.

Boka din paketresa med oss och spara omkring $603.

Du kan välja mellan cirka 400 flygbolag och 321,000 hotell världen över via vår globala katalog med boende och flyg.

Nu är det perfekta tillfället att börja planera semestern du funderat på, med några av de billigaste paketen hos Expedia.

Om dina planer har ändrats kan du avboka din bokning utan extra kostnad, förutsatt att inte boendet tar ut en avgift.

Res till Uppsala

Turister i denna del av Uppsala län kommer att ha omkring 130 space000 invånare till grannar.

Destinationen ligger 12 kilometer sydöst om Bälinge och 65 kilometer nordväst om huvudstaden Stockholm.

Fantastiska äventyr väntar på Fyrishov (badanläggning), som är en populär och barnvänlig attraktion.

Linnés trädgård och Botaniska trädgården stoltserar med välvårdade trädgårdsutställningar och ett stort urval av inhemska och exotiska växter som måste ses av alla som har gröna fingrar. Missa inte att njuta av den härliga naturen som Uppsala har att bjuda på.

Vill du hitta Uppsalas bästa plats för att njuta av det fina vädret? Tillbringa en avkopplande eftermiddag i City Park. Ett annat bra val om du vill få lite frisk luft är Kungshögarna.

Att ta sig ut i det gröna gör underverk för kropp och själ. Om du får möjlighet att besöka Upplandsleden ska du ta den. Du kan också åka ut till vackra Kungshamn-Morga naturreservat.

På Museum Gustavianum och Upplandsmuseet kan du få en tydligare bild av det förflutna, med hjälp av de många fascinerande utställningsföremålen.

En av de populäraste historiska sevärdheterna häromkring är Uppsala universitet. Denna speciella plats ger besökarna möjligheten att utöka sin kunskap om regionens historia.

Slotten i detta område är väldigt populära bland besökare. Uppsala slott och Wik Castle är två av områdets mest fantastiska byggnader. Här kan familjen lära sig mer om slottets tidigare ägare.

Om du fascineras av arkitektur och symbolik inom olika religioner får du inte missa Uppsala domkyrka.

Vare sig du angriper spelet med ett knivskarpt fokus eller föredrar att tackla det med en öl i handen kommer du säkert att ha skoj på Kåbo Golfklubb. Den grönskande fairwayen på Uppsala Golfklubb och Söderby Golfklubb är likaså värd att besöka.

Boende i Uppsala

Är det dags att åka på semester? Det finns prisvärda boendealternativ på Expedias utmärkta webbsida. Sov gott under besöket i Uppsala.

Börja din jakt efter det perfekta hotellet i Uppsala genom att ta en titt på de pampiga Radisson Blu Hotel Uppsala, som ligger på Stationsgatan 4, och Best Western Hotel Svava, som ligger på Bangardsgatan 24. Om du istället är ute efter något billigare kan du spara pengar genom att boka rum på Hotell Centralstationen, som ligger på Bangårdsgatan 13, eller City Stay Uppsala, på Traedgardsgatan 5.


Populära hotellerbjudanden i Uppsala

Se alla 84 boenden i Uppsala
Radisson Blu Hotel Uppsala 996 kr
Radisson Blu Hotel Uppsala

Radisson Blu Hotel Uppsala

Stationsgatan 4, Uppsala
   
  4,5
  av 5, från 1 938 recensioner
  4.0 av 5.0

  Detta hotell med miljövänlig profil ligger mitt i Uppsala, mindre än en mil från Uppsala domkyrka, Museum Gustavianum och Uppsala universitet. City Park och Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

  Arenahotellet i Uppsala 800 kr
  Arenahotellet i Uppsala

  Arenahotellet i Uppsala

  Edith Södergransgata 6, Uppsala
    
   4,2
   av 5, från 397 recensioner
   3.0 av 5.0

   Detta hotell ståtar med ett läge i ett shoppingområde och ligger mindre än en mil från Kungshögarna, Uppsala universitet och Uppsala konsert och kongress. Stora Torget och Uppsala Business Park ligger också mindre än en mil härifrån.

   Park Inn by Radisson Uppsala 880 kr
   Park Inn by Radisson Uppsala

   Park Inn by Radisson Uppsala

   Storgatan 30, Uppsala
     
    4,1
    av 5, från 1 138 recensioner
    3.5 av 5.0

    Detta hotell med miljövänlig profil ligger mitt i Uppsala, mindre än en mil från Uppsala domkyrka, Museum Gustavianum och Uppsala universitet. City Park och Carolina Rediviva universitetsbibliotek ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

    Best Western Hotel Svava 750 kr
    Best Western Hotel Svava

    Best Western Hotel Svava

    Bangardsgatan 24, Uppsala
      
     4,2
     av 5, från 1 134 recensioner
     3.5 av 5.0

     Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Uppsala ligger mindre än en mil från Stora Torget, Uppsala universitet och Uppsala konsert och kongress. Linnés trädgård och Upplandsmuseet ligger också mindre än en mil härifrån.

     Elite Hotel Academia 779 kr
     Elite Hotel Academia

     Elite Hotel Academia

     Suttungsgränd 6 , Uppsala
       
      4,6
      av 5, från 702 recensioner
      4.0 av 5.0

      Detta hotell med miljövänlig profil i Uppsala ligger mindre än en mil från Stora Torget, Uppsala universitet och Uppsala konsert och kongress. Linnés trädgård och Uppsala domkyrka ligger också mindre än en mil härifrån.

      Grand Hotell Hörnan 1 098 kr
      Grand Hotell Hörnan

      Grand Hotell Hörnan

      Bangårdsgatan 1, Uppsala
        
       4,4
       av 5, från 250 recensioner
       4.0 av 5.0

       Detta hotell i centrala Uppsala ligger mindre än en mil från Stora Torget, Uppsala universitet och Uppsala konsert och kongress. Linnés trädgård och Uppsala domkyrka ligger också mindre än en mil härifrån.

       Akademihotellet 647 kr
       Akademihotellet

       Akademihotellet

       Övre Slottsgatan 5, Uppsala
         
        4,2
        av 5, från 403 recensioner
        2.5 av 5.0

        Detta hotell i centrala Uppsala ligger nära Carolina Rediviva universitetsbibliotek och Uppsala universitet. Museum Gustavianum och Uppsala domkyrka ligger också mindre än en mil härifrån.

        Selmas Hytt & Salong 386 kr
        Selmas Hytt & Salong

        Selmas Hytt & Salong

        Östra Ågatan 93, (Östra träbryggan), Uppsala
          
         4,3
         av 5, från 98 recensioner
         2.0 av 5.0

         Detta vandrarhem ligger mitt i Uppsala, mindre än en mil från Museum Gustavianum, Uppsala domkyrka och Botaniska trädgården. Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset ligger dessutom mindre än en mil härifrån.