Hyrbil i Utrecht

Sök och jämför från bilföretag i Utrecht

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Utrecht

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Utrecht
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Utrecht per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Utrecht börjar på så lite som , baserat på priserna den här veckan. När det är så billigt blir det lätt att hämta ut nycklarna och ge dig av utan att det kostar skjortan.
Kan man hyra bil på Amsterdam (AMS-Schiphol)?
Absolut. När du har kommit fram till Amsterdam (AMS-Schiphol) hittar du hyrbilarna i Schiphol Plazas huvudfoajé. Många bokar från Hertz, Sixt eller Europcar, men även Enterprise och Avis / Budget har ofta många bra alternativ.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Utrecht?
När du avbokar din förskottsbetalade hyrbilsbokning minst sex timmar före upphämtningen har du oftast rätt till en fullständig återbetalning. Det finns dock vissa undantag, så det är en god idé att gå igenom hyrbilsreglerna och resplanen. Om du inte hittar svaren där kan du även gå till vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Utrecht?
Kompakta bilar är prisvärda, lätta att hantera och bränsleeffektiva, så det är inte så konstigt att de är den mest bokade typen av hyrbil i Utrecht. Om du bokar ett sådant fordon blir det lätt att ta dig runt på gatorna i staden och få plats i små parkeringsfickor. Kompakta bilar passar utmärkt för ett par dagar i storstaden eller en kortare bilsemester, men du har också många andra alternativ. Du väljer själv om du vill ha en bil i ekonomiklass, som är ännu mindre, eller en större och lyxigare bil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Utrecht?
Efter att ha utforskat allt som finns i Utrecht är du redo att se mer av området runtomkring, och med en egen bil kan du ge dig av på nolltid. Här följer ett par förslag på destinationer att åka till:

  • Grote Markt är bara ett av många turistmål att utforska i Groningen. Slå dig ner bakom ratten och ge dig av så hittar du staden runt 160 kilometer bort.
  • Har du hört talas om Binnenhof? Sevärdheten ligger i Haag, som är en annan populär stad bland resenärer i området. Från Utrecht blir det en bilresa på 55 kilometer.

Varför ska man hyra bil i Utrecht med Expedia?
Det finns många anledningar att boka en hyrbil med Expedia. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Utrecht, och med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser får du så mycket som möjligt för pengarna. Skulle du vilja spara ännu mer? Då kan du slå ihop din hyrbil med hotell, flyg och aktiviteter för att skapa en paketresa till Utrecht. Ju mer du bokar med Expedia, desto mer sparar du.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Utrecht?
Hyrbilsreglerna i Utrecht kräver att föraren är minst 18 år. Är du under en viss ålder kan även vissa extra avgifter och begränsningar gälla. Du kan till exempel behöva överstiga en annan åldersgräns om du vill hyra särskilda typer av fordon. Reglerna brukar variera från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på innan du genomför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Utrecht?
Villkoren varierar från leverantör till leverantör, men de två viktigaste sakerna är ett körkort och ett kreditkort. Du är inte tvungen att köpa till hyrbilsbolagets försäkring, men om du vill välja bort den kanske du behöver bevisa att du omfattas av en egen försäkring.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Utrecht?
och var det lägsta respektive näst lägsta priset på hyrbilar i Utrecht under de senaste sju dagarna.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Utrecht?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, fyll i dina uppgifter och boka en bil som passar dig. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Utrecht eller vill upptäcka ett större område kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Utrecht om jag är under 25?
Det beror på uthyrarna i Utrecht, som normalt har olika regler för minimiålder. Om du hittar ett företag som hyr till förare under 25 år bör du känna till att ytterligare avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om vad kostnaderna kan vara innan du hämtar bilen.