Biluthyrning i Nederländerna

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Spara minst 10 % på utvalda vistelser med Expedia Rewards

De flesta hotell är helt återbetalningsbara. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Populära städer i Nederländerna

Topperbjudanden på hyrbilar i Nederländerna

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Nederländerna
Se alla bilar

Planerar du en resa till Nederländerna och letar efter en hyrbil? Expedia hjälper dig att hitta en billig hyrbil så att du slipper krångel och får ut så mycket som möjligt av resa. På Expedia strävar vi efter att ge dig ett brett utbud av rabatter på hyrbilar i Nederländerna så att du, och alla våra kunder, alltid får de bästa priserna. Vi jämför hyrbilar i Nederländerna, från kompakta ekonomibilar med låg bränsleförbrukning till lyxalternativ, beroende på vad du föredrar. Varje hyrbil i Nederländerna kommer fullt utrustad med de senaste tillbehören och säkerhetsfunktionerna så att din resa alltid är säker, praktisk och bekväm. Alla priser du ser på Expedia är dessutom så kallade "full till full" dvs. en bränslepolicy som innebär att bilen hyrs ut och återlämnas med full tank. Det innebär också att inga oväntade dolda avgifter tillkommer.

Hyrbil i Nederländerna via Expedia

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och uppdaterad information; vi strävar efter att förse våra kunder med kvalitet och effektiva lösningar varje gång de bokar en hyrbil via oss. Boka din hyrbil i Nederländerna via oss så kan du njuta för fullt av din semester eller alltid komma i tid till ditt möte. På Expedia förstår vi att resor kan vara onödigt krångliga och bökiga och därför förser vi alltid våra kunder med enkla och överskådliga prisjämförelser så att du alltid bokar rätt bil till rätt pris. Din billiga hyrbil i Nederländerna är bara några klick bort.

Vanliga frågor och svar

Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Nederländerna?
Du har normalt rätt till en full återbetalning för din hyrbilsbokning om du kontaktar oss och avbokar åtminstone sex timmar innan du skulle ha hämtat ut bilen. Gå igenom hyrbilspolicyn för att få mer information, och vår kundtjänstportal skulle också kunna vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Nederländerna?
Inte för stora och inte för små – våra kompakta bilar är det populäraste valet bland en stor mängd resenärer Nederländerna. De här bilarna är väldigt bränsleeffektiva samt lätta att hantera och parkera, vilket gör dem perfekta för att ta sig fram i staden. Ett kompakt fordon kan erbjuda mer utrymme än en ekonomibil, vilket gör det lite bekvämare att utforska omgivningen. Skulle du föredra något större? Då kan du gå igenom vårt utbud av större bilar.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Nederländerna med Expedia?
Att hitta det bästa erbjudandet på hyrbil i Nederländerna är ingen match med lite hjälp från Expedia. Välj vilken biltyp du vill ha, lägg till några detaljer och jämför priserna från ledande företag. Varför inte lägga till även flyg och hotell i din bokning? Du kan få fantastiska erbjudanden genom att skapa ett eget semesterpaket.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Nederländerna?
Förare på 18 år eller mer får ge sig ut på vägarna i Nederländerna med en hyrbil. Om du är under en viss ålder får du förmodligen betala en extra avgift, och valet av fordonsklass är i de flesta fall begränsat till små eller medelstora bilar. Du kan även behöva betala för en mer omfattande försäkring. Glöm inte att alltid ange förarens ålder när du bokar hyrbilen för att få reda på om några särskilda regler och villkor gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Nederländerna?
Du ska presentera ett giltigt körkort och ett kreditkort i ditt namn. Vill du välja bort hyrbilsfirmans ordinarie försäkring? Då behöver du sannolikt också bevisa att du omfattas av en egen försäkring. Kraven kan skilja sig mellan olika leverantörer, så kom ihåg att läsa policyn noga i förväg.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Nederländerna?
Ja, det kan du. Vi samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje centimeter av Nederländerna.
Var kan jag hyra en bil i Nederländerna om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan uthyrare, så du behöver göra lite efterforskning. Har du hittat en hyrbilsfirma i Nederländerna som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i företagets villkor.

Upplev nya platser med Expedia