Hyrbil i Västerås

Sök och jämför från bilföretag i Västerås

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Västerås

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Västerås
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Västerås per dag?
Kostnaden för en hyrbil i Västerås kan börja på bara , baserat på priserna den senaste veckan. När det är så pass billigt kan du utan problem hämta ut nycklarna och ge dig ut på vägarna utan att det kostar skjortan.
Kan man hyra bil på Västerås Hässlö Airport (VST)?
Du kan hämta upp din hyrbil på Sixt, som ligger bara ett par kilometer från Västerås Hässlö Airport (VST).
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Västerås?
Du kan läsa mer om om återbetalningar i vår kundtjänstportal. Oftast har du möjlighet att få en fullständig återbetalning om du gör avbokningen minst sex timmar innan du skulle ha hämtat ut nycklarna. Det är dock en god idé att kontrollera avtalet för att se om det finns några undantag.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Västerås?
Liten, medelstor, stor eller premium – det är upp till dig. Kompakta modeller är dock populärast i Västerås, och om du letar efter något billigt och litet, men inte för litet, kan den här biltypen vara det bästa alternativet för dig. Men en hyrbil i kompakt stil kan du enkelt röra dig på gatorna i staden, och du har lite mer plats än vad du hade haft i en bil i ekonomiklass.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Västerås?
Det är ingen hemlighet att Västerås är en av de bästa semesterorterna häromkring, men du kan även hitta en hel del andra otroliga platser att uppleva om du hyr en egen bil och ger dig ut på vägarna. Här är ett par tips för din nästa bilutflykt:

  • Ungefär 90 kilometer utanför Västerås finner du Stockholm, som är en uppskattad destination bland en stor mängd semesterfirare. Attraktioner som Fotografiska museet kan garantera att du håller dig sysselsatt när du är här.
  • Uppsala, cirka 65 kilometer bort, är ett annat resmål som borde finnas med i din resplan. Missa inte Museum Gustavianum när du är här.
  • Din semester är inte helt komplett förrän du har upplevt Botaniska trädgården. Denna berömda naturplats ligger runt 340 kilometer utanför Västerås, och här har du verkligen möjlighet att koppla av och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Västerås med Expedia?
Flera års erfarenhet av att hjälpa resenärer från alla delar av världen att hitta bästa möjliga erbjudanden har gjort Expedia till den perfekta platsen att vända sig till för att hyra bil. Vi har olika leverantörer att välja mellan i Västerås, och de erbjuder allt från små, ekonomiska alternativ till stora stadsjeepar. Vad sägs om att slå ihop bokningen av hyrbil med flyg, hotell och aktiviteter, så att du kan spara ännu mer? Med allt från semesterpaket till medlemspriser och exklusiva erbjudanden kan Expedia hjälpa dig att ge dig ut på vägarna till ett lägre pris.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Västerås med Expedia?
Titta på betygen och recensionerna, välj rätt biltyp och jämför priserna från de främsta företagen. Med Expedia blir det enkelt att hitta rätt fordon för semestern. Slå samman bokningen av hyrbil i Västerås med din flyg- eller hotellbokning så kan du köra iväg med mer pengar kvar i plånboken.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Västerås?
Du ska vara minst 18 år gammal, men det finns ett par regler kopplade till ålder som du bör notera innan du bokar hyrbil i Västerås. Är du under en viss ålder kommer de flesta hyrbilsbolag ta ut en extra avgift och begränsa vilka fordonstyper du får lov att hyra. Avgiftens storlek och vilka åldrar den gäller för skiljer sig från leverantör till leverantör, så glöm inte att läsa på noga och jämföra villkoren.
Vad behöver man för att hyra bil i Västerås?
Att hyra bil i Västerås är en enkel match. Vanligtvis behöver du bara ett körkort och ett kreditkort i samma namn. När du har hittat det perfekta fordonet ska du dock läsa igenom hyresavtalet noggrant för att kontrollera att det inte finns fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Västerås?
Baserat på priser från de senaste sju dagarna hade du kunnat kasta dig ut på vägarna med en egen hyrbil för bara om dagen. Det näst lägsta priset per dag som gick att hitta i Västerås var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Västerås?
Gå till vår sida med erbjudanden för långtidsuthyrning, ange dina resdatum och boka din drömbil. Oavsett om du har tänkt stanna kvar i Västerås eller vill utforska området runtomkring kan Expedia hjälpa dig att hitta en långtidshyrbil till ett enastående pris.
Var kan jag hyra en bil i Västerås om jag är under 25?
Det beror helt på hyrbolagen i Västerås, som ofta har olika åldersvillkor. Om du hittar en hyrbilsfirma som hyr ut till förare under 25 år bör du vara medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Gör lite efterforskning om kostnaderna innan du hämtar bilen.