Hyrbil i Venedig

Sök och jämför från bilföretag i Venedig

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Venedig

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Venedig
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Venedig per dag?
I Venedig kan du verkligen få valuta för pengarna. Denna vecka kostade vissa hyrbilar endast per dag.
Kan man hyra bil på Venedig (VCE-Marco Polo)?
Jadå. När du har kommit fram till Venedig (VCE-Marco Polo) hittar du hyrbilarna på våning 3 av flervåningsparkeringen P1. Många väljer att boka från Hertz, Locauto eller Leasys, men även Autovia och AutoServizi Maggiore brukar ha många fina erbjudanden.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Venedig?
Beroende på hyrbilsavtalet kan du få en fullständig återbetalning. De flesta bokningar som har betalats i förskott erbjuder återbetalning om du avbokar minst sex timmar före den planerade upphämtningen. Har du några frågor hittar du säkert svaren i bokningsbekräftelsen, och i annat fall kan du gå till vår kundtjänstportal dygnet runt, alla dagar.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Venedig?
Om du tänker tillbringa tid i större städer kan det vara lämpligt att rikta in dig på något litet, till exempel en ekonomibil. Detta är den främsta hyrbilstypen i Venedig, och med en sådan bil kan du lätt ta dig fram på stadens gator och glida in i trånga parkeringsfickor. Men naturligtvis finns det andra alternativ också. Om du vill ha lite mer utrymme till att sträcka på benen kan du titta på vårt sortiment med mellanstora och stora bilar. Vi har till och med premiumbilar för dig som verkligen gillar att resa i stil.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Venedig?
Venedig är fullt av överraskningar, men varför begränsa dig till bara en plats? Om du bokar en hyrbil kan du smidigt ge dig ut och upptäcka det större området runtomkring. Här är några förslag:

  • Åk till Verona på ett sightseeingäventyr. Staden ligger cirka 100 kilometer utanför Venedig, och här hittar du lockande attraktioner som Arena di Verona.
  • Låt nästa stopp bli Rimini, som du finner runt 150 kilometer från Venedig. Italien i miniatyr är bara en av platserna du säkert vill besöka när du är här.
  • Kom ut i naturen och ta ett djupt andetag av den uppfriskande luften vid Cascata delle Marmore, ungefär 320 kilometer från Venedig.

Varför ska man hyra bil i Venedig med Expedia?
Det går att boka allt som behövs för semestern med Expedia, och det inkluderar hyrbilen. Vi kan se till att du får ett så bra pris som möjligt från någon av våra olika leverantörer i Venedig. Oavsett om du söker efter flyg och hotell eller hyrbil och aktiviteter har Expedia exklusiva erbjudanden och fina medlemspriser. Kombinera alla dina olika bokningar till en paketresa till Venedig, så sparar du ännu mer.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Venedig?
I Venedig måste du normalt vara 21 år eller äldre. De flesta hyrbilsfirmor tar ut en extra avgift om du är under en viss ålder, och reglerna varierar från leverantör till leverantör. Det kan också finnas en annan åldersgräns och andra krav för särskilda fordon, till exempel lyxbilar eller stadsjeepar, så kom ihåg att gå igenom kontraktet ordentligt innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Venedig?
När du hämtar ut nycklarna behöver du presentera ett giltigt körkort och ett kreditkort. Ta reda på om hyrbilsföretaget har fler krav innan du bokar, till exempel ett försäkringsintyg.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Venedig?
Det har nog funnits en hel del nöjda hyrbilsförare i Venedig på sistone. Under den senaste veckan var de bästa hyrbilspriserna respektive per dag.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Venedig?
Ja. Vi samarbetar med pålitliga företag som erbjuder långtidsuthyrning av alla biltyper. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck sedan varje vrå av Venedig.
Var kan jag hyra en bil i Venedig om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så det är bra att göra lite efterforskning. Har du hittat en biluthyrare i Venedig som hyr ut till personer under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. All information du behöver finns i företagets villkor.