Hotell i Kungshamn

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Kolla priser på hotell i Kungshamn

Kolla priserna i Kungshamn för ikväll, 27 feb. - 28 feb.27 feb. - 28 feb.
Kolla priserna i Kungshamn för imorgon natt, 28 feb. - 29 feb.28 feb. - 29 feb.
Kolla priserna i Kungshamn inför helgen, 28 feb. - 1 mars28 feb. - 1 mars
Kolla priserna i Kungshamn inför nästa helg, 6 mars - 8 mars6 mars - 8 mars
Kungshamn, Västra Götalands län, Sverige

Billiga hotell i Kungshamn

Hem Till Bengt
rn Utsikten 1,, Örn Utsikten 1, Kungshamn
Hämta priser
Hem Till Bengt
First Camp Solvik
3 out of 5
Solvik, Kungshamn
Hämta priser
4.2/5Very Good! (139 recensioner)

"Tyvärr finns det ingen micro i stugorna, det skulle underlätta och höja betyget till högsta."…"

Recension från 19 aug. 2019

First Camp Solvik
Hotell Kungshamn
4 out of 5
Hotellgatan 6, Kungshamn
Gratis avbokning
1 895 kr
per night
Feb 28 - Feb 29
3.8/5Good! (128 recensioner)

"Hade en toppen vistelse med storslagen utsikt i ett höstligt Kungshamn."…"

Recension från 16 sep. 2019

Hotell Kungshamn
Påkostad Villa med hög Standard Samt Lugnt och Havsnära Läge ..
Fräsch och Rymlig Lägenhet med Havsnära Läge i Fisketången, ..
5 Personer Fritidhus i Kungshamn
LÅNGEVIK BOMYREN 11, Kungshamn, Västra Götalands län
Hämta priser
5 Personer Fritidhus i Kungshamn
Ljus och Trevlig Lägenhet som Ligger Högt Över Kungshamns Hamn ..
En Underbar Semester får ni här i Denna Stuga med Havsutsikt, ..
2 Sovrum Boende i Väjern
Västervägen, Kungshamn, Västra Götalands län
Hämta priser
2 Sovrum Boende i Väjern
50 m2 Välutrustad Stuga Nära Hav, Sotenkanalen & ett Unikt Natur-reservat
Hämta priser
4/5Very Good! (1 recension)
Leuk vakantiehuisje met enkele verbeterpunten in een prachtige omgeving!

"We werden zeer hartelijk ontvangen door Margareta en Jan, die overigens zelf direct naast het huisje wonen, hetgeen je als een voor- of een nadeel kunt ervaren. Het is een leuk klein typisch Zweeds vakantiehuisje, met 2 royale veranda's (oost en west), waar we veel gebruik van gemaakt hebben. Op ..."…"

Recension från 17 aug. 2018

50 m2 Välutrustad Stuga Nära Hav, Sotenkanalen & ett Unikt Natur-reservat
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kungshamn
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Reseguide: Hotell Kungshamn

Hotell Kungshamn: Kungshamn präglas av närheten till havet och det fantastiska kustlandskapet. Man värnar om sin unika miljö och arbetar för att värdefulla växter, djur och naturmiljöer ska bevaras. Oavsett om du väljer att bo på hotell, vandrarhem eller B&B har du alltid havet nära inpå – från vissa boenden är avståndet bara ett par meter. Trots att Kungshamn är en liten stad finns det flera typer av övernattningsmöjligheter att välja mellan.

Hav och skärgård

Eftersom Kungshamn är beläget ytterst på halvön Sotenäset på Västkusten har många av stadens aktiviteter en koppling till havet. Fiske- och skärgårdsutflykterna är mycket populära. Den badsugne kan välja mellan sandstrand, bryggbad och klippbad, och det sägs att vattnet är det saltaste i hela Sverige. För den som vill uppleva havet underifrån är dykcentret i hamnen en självklar utgångspunkt.

En stad med något för alla

Kungshamn har mycket att erbjuda, oavsett intresse. Den historieintresserade följer med på en torp- och kulturvandring. Naturälskaren väljer i stället en guidad naturvandring bland traktens typiska, kala granitberg och frodiga dalgångar med sitt rika fågelliv (t.ex. berguv) och sin varierade flora. Den fiskeintresserade tar chansen att vara med på kräft- eller hummerfiske och får en garanterat spännande upplevelse.

Utflykter i och runt om Kungshamn

Kungshamn har ett optimalt läge för den som vill passa på att se någon av Västkustens alla andra pärlor. Det har gjort att många som besöker Västkusten väljer att ha ett hotell eller annat boende i Kungshamn som sin bas under vistelsen. Kanske vill du besöka ett museum i Smögen eller väljer att åka till Hållö där du hittar Bohusläns äldsta fyr. Ett annat väldigt populärt utflyktsmål, inte minst hos de yngre besökarna, är Nordens Ark. Det är en zoologisk park med ett 80-tal av världens utrotningshotade djurarter såsom varg, snöleopard och amurtiger. Samtliga dessa orter ligger på bekvämt avstånd från Kungshamn.

Kungshamn har mycket att erbjuda livsnjutaren. En behaglig promenad längs strandpromenaden Sjögången, avkoppling med bastubad och utomhusjacuzzi eller kanske en skön massage eller ansiktsbehandling. Den som vill ha en mer aktiv vistelse väljer med fördel att vandra eller jogga på de fina motionsslingorna eller utforskar den vackra miljön med kajak.

Företagsvänligt klimat

Kungshamn har ett företagsvänligt klimat med ett stort kvalitetsutbud av varor och tjänster året runt. Kläder, skor, smycken, elektronik, leksaker, böcker, verktyg, biltillbehör och matvaror är exempel på varor som du hittar här. En gång om året ordnas en stor mässa där företag och föreningar presenterar sina varor och tjänster. Här får besökaren generösa erbjudanden, kan delta i spännande provsmakningar och får dessutom ta del av värdefull information om staden. De trivsamma boendealternativen och den inspirerande miljön är bara två anledningar till att Kungshamn är en lämplig plats att förlägga företagets konferens i.

Havets läckerheter

När du semestrar i Kungshamn bör du absolut ta del av det som havet erbjuder. Matutbudet präglas naturligtvis i hög grad av fisk och skaldjur av alla de slag. Det gäller såväl den lite finare à la carte-restaurangen som den enklare fiskeboden. Men det finns förstås även annan mat, t.ex. thailändskt i Kungshamn. Sommartid är ett besök på en glassbar eller ett café ett måste. Denna tid på året är stadens nöjesliv rikt med barer och After Beach.

Vanliga frågor och svar

De senaste recensionerna av våra hotell i Kungshamn

Fler resealternativ