Hotell nära La Rambla

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Vanliga frågor och svar

Hur är området runt La Rambla?
La Rambla ligger i ett historiskt område i Barcelona, som är känt för sin arkitektur och sin konst. Om du är ute efter ett boende med praktiskt läge kan du titta bland de 1714 hotellen och andra alternativen som ligger inom ett par kilometers avstånd.
Vilket är det bästa boendet nära La Rambla?
Enligt uppgifter från våra resenärer är Arc la Rambla ett av de bästa boendena nära La Rambla, och detta hotell med 3 stjärnor erbjuder gratis wi-fi och djupa badkar. GRUMS HOTEL & SPA och Andante Hotel är två andra bra alternativ inte långt bort.
Kommer jag få en återbetalning om jag måste avboka min hotellbokning i La Rambla?
Ja, de flesta hotellrumsbokningar är helt återbetalningsbara om de avbokas före boendets avbokningsdeadline, vilken oftast är innan 24-48 timmar före ditt incheckningsdatum. Om din bokning inte är återbetalningsbar är det möjligt att du ändå kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Skriv in dina datum, klicka på “Sök” och filtrera sedan på “gratis avbokning” för att se topperbjudanden i La Rambla.
Vad finns det att se och göra nära La Rambla?
Upptäck samlingarna på Picasso-museet, Casa Mila och Poble Espanyol. Palau Guell, Barcelonas katedral och Palau de la Musica Catalana är några av områdets viktiga sevärdheter. Den teaterintresserade kan se föreställningar på Gran Teatre del Liceu, Teatre Tívoli och L’Auditori.
Hur tar man sig till La Rambla?
Med så många alternativ för att ta sig runt kan du lätt se omgivningarna nära La Rambla. I närheten hittar du tunnelbanestationer som Barceloneta Station, Drassanes Station och Jaume I Station. Om du tar tåget till centrum är Barcelona Franca Station och França station de stationer som ligger närmast Ciutat Vella.

De senaste recensionerna av våra hotell i La Rambla