Larvik

Reseguide
Larvik

Larvik är känt för sitt underbara läge och varma sommarväder – så boka en resa till Larvik och upplev den här semesterpärlan!

Om du drömmer om att resa till en stad där du kan njuta av Norges vackra sommarväder, finns det ingen som slår Larvik. Det är en stad som har mycket att erbjuda – alltifrån en härlig familjepark och ett aktivitetscenter, till goda golfmöjligheter och vandring i skogar och på fält. Om du besöker Larvik på sommaren gör du det mesta av din resa – för det är då som solen verkligen skiner!

Med sitt läge i Vestfold, i sydöstra Norge, är Larvik ett paradis för dig som älskar att sola och bada. Lämningar av 10 200 år gammal stenåldersbebyggelse vittnar om hur länge området har varit bebott. Det här är en de norska städer som har allra flest soltimmar, med jämna höga temperaturer under sommaren. Det finns vackra platser att bada på i Larvik, däribland Batteristranda vid Langestrand.

Larvik erbjuder även spännande aktiviteter för dem som reser med barn. Besök Foldviks familjepark, som ligger omkring 9 kilometer söder om Larvik, eller aktivitetscentret Høyt & Lavt, dit det tar 40 minuter att ta sig från centrum. Båda erbjuder heldagar för leksugna barn. Familjeparken bjuder på äventyrliga lekplatser, djur och barnteater, vilket gör att den passar bäst för lite yngre barn, och aktivitetscentret är perfekt för något äldre barn.

Sväng förbi Larviks golfklubb om du vill gå en runda golf. Golfklubben har en av Norges vackraste greener, och här kan du spela både en 9- och en 18-hålsbana. Klubben kan även arrangera en golfkurs om du vill öva på din swing.

Ät på de trevliga restaurangerna i stadskärnan och njut av de många sevärdheterna. Om du behöver rekommendationer om bra restauranger eller tips på vad man kan se och göra, ska du gå förbi Larviks turistkontor, där du får hjälp av vänlig och kunnig personal.

Resor till Larvik passar dig som tycker om att ta det lugnt vid vattnet, och samtidigt vill ha nära till spännande aktiviteter. Slå dig ner på en uteservering i hamnen och njut av din semester!

Quality Hotel Grand Larvik
Quality Hotel Grand Larvik
4 out of 5
Storgata 38, Larvik, 3251
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 609 kr per natt mellan 29 maj och 30 maj
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Larvik. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fitnesscenter (öppet dygnet runt) och reception (öppen ...
3,7/5 Good! (414 recensioner)
"Fin service, vänligt. Ganska slitet gammalt hotell med byggarbets plats runt. Frukost under medel standard för ett quality hotell. Fint läge nära havet och inte minst bästa restaurangen Pakkhuset på bryggan."

Recension från 2 aug. 2020

Quality Hotel Grand Larvik
Farris Bad
Farris Bad
4 out of 5
Fritzøe Brygge 2, Larvik, 3264
Priset är 3 540 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Larvik. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fullständigt spa och rumsservice. Våra gäster brukar tala väl ...
4,4/5 Wonderful! (440 recensioner)
Bra
"Bra service, värt priset, det enda var att det var väldigt lyhört på hotellrummet"

Recension från 13 dec. 2021

Farris Bad
Hotel Wassilioff
Hotel Wassilioff
4 out of 5
Havnegt. 1, Stavern, Larvik, 3290
Detta hotell vid stranden har 4 stjärnor och ligger i Larvik. Här har du tillgång till gratis wi-fi, marina och strand. De populära sevärdheterna Støperistranda ...
4,2/5 Excellent! (427 recensioner)
"Varmt på rummet. Ingen ventilation vad jag kunde se. Fönster gick inte att öppna. Trevlig gammal atmosfär med bra personal. Frukost i toppkvalité. Som helhet, något nerslitet."

Recension från 6 sep. 2019

Hotel Wassilioff
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
Toldgaarden Gjestegaard
Toldgaarden Gjestegaard
3 out of 5
Kirkestredet 12, Larvik, 3263
Priset är 1 137 kr per natt mellan 9 juni och 10 juni
Denna lägenhet har 3 stjärnor och ligger i Larvik. Här har du tillgång till gratis wi-fi, avgiftsfri parkering och terrass. Våra gäster brukar tala väl om badrummen ...
4,7/5 Exceptional! (98 recensioner)
Wekend
"Mkt trevligt mottagande, rent fint och mysigt samt centralt läge"

Recension från 3 juni 2019

Toldgaarden Gjestegaard
4 sovrum boende i Stavern
4 sovrum boende i Stavern
Larvik, Vestfold og Telemark
Denna semesterbostad ligger i Larvik. Här har du tillgång till trädgård, grillar och tv. De populära sevärdheterna Foldvik Familypark och Hallestranda finns ...
4 sovrum boende i Stavern
4 sovrum boende i Svarstad
4 sovrum boende i Svarstad
Larvik, Vestfold og Telemark
Denna semesterbostad ligger i Larvik. Här har du tillgång till gratis wi-fi, bastu och grillar. Den populära sevärdheten Helgeland finns i närheten. Läs recensioner ...
4 sovrum boende i Svarstad
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Städer nära Larvik