Reseinformation

Uppmärksamma existerande reseråd om coronaviruset (covid-19) och kontrollera uppdateringar från Världshälsoorganisationen (WHO). På grund av det stora antalet störningar i resetrafiken kan det ta upp till 30 dagar att hantera återbetalningar.

Malgrat de MarSpanien

Denna familjefokuserade destination har en härlig strand, en vacker gammal stadskärna och ett antal trevliga grönområden.

Tillbringa en weekend i Malgrat de Mar, en rolig kuststad och en idealisk bas för att utforska regionen, och det är lätt att ta sig till Costa Bravas mer utvecklade stranddestinationer. Njut av stadens många familjevänliga attraktioner, såsom det lugna havet, perfekt för simning, och även de stora parkområdena som erbjuder unika lekplatser.

Området har varit bebott sedan så långt tillbaka som 200 f.Kr. Staden grundades officiellt 1373 och har utvecklat en ekonomi som kretsar kring jordbruks- och fiskeindustri. Även om det har blivit ett allt mer populärt turistmål sedan 1960-talet, har det lyckats behålla sin sömniga charm och spanska arv.

Stadens sandstränder sträcker ut sig längs en kuststräcka på drygt 4 kilometer, indelade i små vikar av stora klippformationer. För en lugn dag i solen, res till Conca Beach vid mynningen av Torderafloden. Conga är den lugnaste av stadens tre stränder med orörda sanddyner som klassificeras som skyddade miljözoner. Om du letar efter mer aktivitet, är en resa till Malgrat de Mar en utmärkt utgångspunkt för att besöka Santa Susanna i närheten, som har kajakpaddling, vattenskidåkning eller parasailing.

Ta med barnen till Parc polivalent Francesc Macià ett 40 000 kvadratmeter stort, vackert grönområde med utrymme för fritidsaktiviteter. Lägg märke till de udda skulpturerna på baksidan av parken, som ska likna enorma kakor, pennor och andra knasiga föremål. Med skating-park, promenadstråk och lekplatser är parken också perfekta platsen för att ta med picknick.

Se till att besöka Parc del Castell en park på toppen av en kulle med utsikt över staden. Förutom lekplatser och botaniska trädgårdar erbjuder parken vackra panoramavyer över omgivningarna.

Titta på Sant Nicolau kyrka med sin vackra neoklassiska fasad och se dig om i stadens historiska fiskmarknad, Peixtaries Velles.

Semestra i Malgrat de Mar som ligger 60 km från Barcelona. Staden har förbindelse från Barcelona med tåg och även från Girona med buss.

Topphotell i Malgrat de Mar

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna
Hotel Sorra Daurada Splash
Hotel Sorra Daurada Splash
4 out of 5
Passeig Maritim 6-8, Malgrat de Mar, Barcelona

Detta familjevänliga hotell vid strandpromenaden i Malgrat de Mar ligger tio minuters promenad från Santa Susannas strand och Playa de Levante . Santa Susannas ...

3.9/5Very Good! (57 recensioner)

"Det var med nogle fordel og nogle ulemper at reception medarbejde de var ikke særlig god til engelsk og havde ikke glæde ansigt og vi var ikke tilfreds ef rengøring i værelser special i badeværelset men køkken det helt andet fordi vi mødt en sød køkkenchef og lækkert mad som de serveret hver dag ..."…"

Recension från 29 okt. 2019

Hotel Sorra Daurada Splash
ALEGRIA Maripins
ALEGRIA Maripins
4 out of 5
Passeig Maritim 20-22, Malgrat de Mar, Barcelona

Detta familjevänliga hotell vid strandpromenaden i Malgrat de Mar ligger mindre än 2 km från Santa Susannas strand och Santa Susannas strand. Calella Beach ligger ...

4.1/5Very Good! (155 recensioner)

"gott mat, nära stranden, mysigt hotell, bra städning"…"

Recension från 22 okt. 2019

ALEGRIA Maripins
Hotel Luna Park & Spa
Hotel Luna Park & Spa
3 out of 5
Avda Cristobal Colon 12, Malgrat de Mar, Barcelona

Detta hotell med spa vid strandpromenaden ligger mindre än 2 km från Les Caletes strand och Santa Susannas strand. Calella Beach ligger 4,4 km härifrån. Santa ...

3.4/5Good! (71 recensioner)
Hotel Luna Park - ett "lagom" hotell

"Vårt krav på hotellet bestod i ett OK rum samt bra poolområde. Detta fick vi definitivt. Barnen ville bara vara vid poolen - vi försökte stranden vid ett par tillfällen. Stranden är jättefin, dock blir det djupt på en gång så det funkade för våra barn, som är 7, 8 och 11 år. Vi hade frukostbuffé ..."…"

Recension från 18 juli 2010

Hotel Luna Park & Spa

Populära sevärdheter i Malgrat de Mar

Playa de Levante
Bild av Playa de Levante

Playa de Levante

Tillbringa en lat dag i solen på Playa de Levante under din resa till Malgrat de Mar. Detta område är omtyckt för sina barer.

Malgrat de Mars strand
Bild av Malgrat de Mars strand

Malgrat de Mars strand

Tillbringa en lat dag i solen på Malgrat de Mars strand under din resa till Malgrat de Mar. Läget vid havet lockar till härliga promenader i området, som också är känt för sina barer.

Santa Susannas strand
Bild av Santa Susannas strand

Santa Susannas strand

Bege dig ut i naturen vid Santa Susannas strand på din resa runt Malgrat de Mar. Stränderna lockar till härliga promenader i området, som också är känt för sina barer.

Lloret de Mar-stranden
Bild av Lloret de Mar-stranden

Lloret de Mar-stranden

4/5(1 recension)

Festa loss på Lloret de Mars livligaste strand och låt fötterna sjunka ner i den mjuka, gyllene sanden. 

Fenals Beach
Bild av Fenals Beach

Fenals Beach

4.5/5(2 recensioner)

Lägg dig att sola och bada på Fenals Beach, en populär strand i Lloret de Mar. Se till att besöka kasinona och monumenten i detta familjevänliga område.

Vattenland
Bild av Vattenland

Vattenland

Roa dig på Vattenland och ta reda på varför denna nöjespark i Lloret de Mar är så populär. Stränderna och läget vid havet lockar till härliga promenader i området.

Toppaktiviteter i Malgrat de Mar

Heldagsutflykt till Costa Brava i liten grupp
Bild av Heldagsutflykt till Costa Brava i liten grupp

Heldagsutflykt till Costa Brava i liten grupp

92 % av resenärer rekommenderar aktiviteten
1 050 kr
Per vuxen
Luftballongtur med valfri hämtning i Barcelona
Bild av Luftballongtur med valfri hämtning i Barcelona

Luftballongtur med valfri hämtning i Barcelona

100 % av resenärer rekommenderar aktiviteten
1 879 kr
Per vuxen

Recensioner av Malgrat de Mar

5

Toppdestination

5 - Fantastiskt
1
5 - Fantastiskt 100%
4 - Bra
0
4 - Bra 0%
3 - Okej
0
3 - Okej 0%
2 - Under förväntan
0
2 - Under förväntan 0%
1 - Väldigt dåligt
0
1 - Väldigt dåligt 0%

5/5 - Fantastiskt

Verifierad resenär

22 okt. 2019

Familje stan, trevlig och vacker strand och haver