Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Familjehotell i Möllevången

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Filtrera din sökning efter

Populära filter
Hotellklass
Din budget
Gästbetyg
Betalningssätt
Boendetyp
Område
Populära sevärdheter
Måltidsplaner finns tillgängliga
Bekvämligheter
Tillgänglighet
Typ av resa
1

Familjehotell i Möllevången

Längtar du efter att ta med dig hela familjen och åka på en härlig semester? Letar du familjehotell i Möllevången? Expedia har ett stort utbud av barnvänliga hotell i Malmö som du kan välja mellan!

När du bokar ett familjehotell i Möllevången kan du vara säker på att dina barn får leka i trygga miljöer och att du kan slappna av och få en bekväm semester. På familjehotell finns det klubbar för barnen, aktiviteter som anordnas dagligen och barnvänliga pooler. På många barnvänliga hotell i Möllevången finns oftast också lekhörnor, barnmenyer i restaurangen och rum med plats för en hel familj.

Unna dig och din familj en skön upplevelse som skapar minnen för livet. Det blir en resa där du kan få vila ut med vetskapen om att familjen är i trygga händer, och barnen får en lekfylld och rolig semester där de aktiveras och får leka med nya kompisar. Du kan hitta ett familjehotell som passar dig och din familj med hjälp av Expedias stora utbud!

Vanliga frågor och svar

Hur är Möllevången för semestrande familjer?
Om du planerar en semester med barn är Möllevången ett bra val. Museerna och krogarna är bara två av de saker som gör detta till ett så populärt resmål bland barnfamiljer. Ta flyget till Kastrup (CPH), som ligger 23,2 km från centrala Möllevången.
Vad finns det att se och göra med familjen i Möllevången?
På semestern i Möllevången kan du till exempel ta med barnen till Malmö Arena, Emporia eller Malmöoperan. Se till att ni har tid att besöka platser som Aq-va-kul och Malmö Stadion.

De senaste recensionerna av våra hotell i Möllevången

Fler resealternativ