Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Toppaktiviteter i Malmö

Se alla 2 saker att göra i Malmö

Malmö – att göra i en glödhet stad

För dig som vill unna dig en ”hemester” eller ”svemester” finns mycket att göra i Malmö. Kanske försöker du hålla hårt i semesterbudgeten eller så är du miljömedveten och vill inte resa till fjärran länder för en kortare vistelse. Oavsett vilket kommer du att trivas här. Vi har väl alla hört talas om hur ”hippt det är på Möllan” och hur ”trendigt det är i vår tredje största stad”? Faktum är att alla dessa saker stämmer! Samtidigt en det familjevänlig studentstad full av kulturupplevelser och spännande saker att göra. Malmö är ett utmärkt resmål vare sig du vill festa loss gå på museer eller åka på dagsutflykter till Köpenhamn. Läs vidare om du vill veta mer om vad du som bokar flyg till Malmö kan se fram emot.

Mysiga Malmö - aktiviteter för barnfamiljer

Se till att hitta ett centralt beläget hotell i Malmö

så går det snabbt att åka till stadens alla smultronställen. Det finns ett omkring 20 temalekplatser i Malmö. Dessa är ofta gratis och går att nå med kommunala transportmedel. Vill du göra det bekvämt för dig ska du hyra bil i Malmö och susa raka vägen till Rymdlekplatsen Cirkuslekplatsen Musiklekplatsen eller Tillgänglighetslekplatsen. Aktiviteter i Malmö är trevliga för både stora och små barn. Eftersom det är en ovanligt grön stad är ett gratisnöje att äta picknick i någon lummig park. På så sätt kan yngre besökare springa av sig medan vuxna kopplar av med några delikatesser som inhandlats i salustånden på Möllevångstorget eller ”Möllan”. Kasta ett öga på statyn på torget den hyllar områdets arbetarhistoria.

Saker att göra i Malmö – åk till Köpenhamn!

Särskilt minnesvärd blir semestern i södra Sverige om den kombineras med en tur till Danmark. Det vore nästan fånigt att vistas i Malmö utan att göra åtminstone en dagsresa till huvudstaden i vårt grannland. Du som tar reser iväg till Köpenhamn kan maximera dina upplevelser genom att boka in dig på sightseeing med hop on/hop off gå på stadstur med panoramautsikt eller ta en rundtur på slotten Frederiksborg och Kronborg. Självklart är det minst lika trevligt att bara luta dig tillbaka och insupa atmosfären på någon charmig uteservering eller inhandla några fina designprylar. Förnöjsamhet och begreppet ”hygge” är vardagsmat här i Danmark och du kommer få trevligt lite vad du än tar dig för. Varför inte hyra cykel på dagen gå på ölprovning i Vesterbro och sedan äta middag på Hard Rock Café?

Kulturella aktiviteter – Malmö med fokus på konst

Väl tillbaka i Malmö finns ett otal besöksvärda museer men Moderna Museet Malmö konsthall och Form/Design Center bör stå mycket högt på listan. Kulturutbudet skryter med något för alla intressen inte minst fantastisk formgivning målade mästerverk och häftiga skulpturer. Här kan du även på nära håll utforska nordens äldsta renässansslott det vill säga Malmöhus slott en unik byggnad som även hyser ett museum. Unna dig en heldagsutflykt i liten grupp om du vill ta en ordentlig stadsvandring med en kunnig guide.

Karta

Var kan jag bo i Malmö?

Lund

I Lund har du möjligheten att upptäcka en charmig universitetsstad som också är en av Sveriges äldsta städer och bjuder på ett unikt möte mellan gammalt och nytt.

UniversitetKatedralMuseum

Malmö centrum

Malmö centrum brukar uppskattas för det stora restaurangutbudet, och om du är ute efter mer att se och göra kan du överväga en tur till Rådhuset eller Lilla Torg.

ShoppingKaféRestauranger

Trelleborg

Skånska Trelleborg, som är Sveriges sydligaste stad, lockar med populära småbåtshamnar, långa sandstränder och roliga aktiviteter.

FärjaNaturparkGolf

Skanör

Res till Skanör och ta del av strandlivet, de färgglada badhytterna och den vackra hamnen. Gillar du sol, bad, hav och avkoppling är detta stället för dig.

SpaRestaurangerBeach View

Väster

Shoppingen och barerna är några av de saker som gör Väster så speciellt. Passa på att besöka Emporia eller Malmö Arena när du ändå utforskar området.

Trevliga människorAffärsresorBudget

Norr

Resenärer åker till Norr för det stora restaurangutbudet, och du kan besöka berömda sevärdheter som Rådhuset och Lilla Torg när du ändå är här.

Trevliga människorHistoriskVandring