Billiga flygbiljetter till Malmö

Förslag på billiga flygresor till Malmö

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 1 088 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
Wizz Air
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS

Om Malmö

Flyg till Malmö

Till Malmö Airport kan du flyga direkt med inrikesflyg från Örebro, Visby, Stockholm Arlanda och Stockholm Bromma. Internationella direktflyg utgår från bland annat Warszawa, Belgrad, Budapest och Sofia.

När du ska ta dig från Malmö Airport till centrala Malmö är det smidigast att åka flygbuss. Bussen avgår direkt utanför flygplatsterminalen och stannar vid flera hållplatser i centrum. Tidtabellen anpassas till flygens avgångar och ankomster. Om du föredrar att åka taxi hittar du taxibilarna direkt utanför terminalen som kan ta dig in till ditt hotell i Malmö centrum.

Malmö Airport är Skånes mest centrala flygplats och härifrån avgår flyg till ett 40-tal destinationer i olika länder. Till många av dessa reser du direkt med reguljärflyg. Flygbolagen som trafikerar Malmö Airport är bland annat Scandinavian Airlines, Norwegian, Malmö Aviation, och Ryanair.

Upplev Malmö - en storstad med något för alla!

Malmö är Sveriges tredje största tätort och här finns mycket att upptäcka för sig som är på besök. En av de mest omtalade sevärdheterna som tillkommit på senare år är Turning Torso, det spektakulära höghuset som ritats av arkitekten Santiago Calatravas. Byggnaden består av 90 kuber med 54 våningar och vrider sig 90 grader från basen till toppen – om du har tur kan du se tornet redan när du flyger in över Malmö! HäI Turning Torso finns lägenheter i storlekar från 45 till 190 kvadratmeter med en helt fantastisk utsikt över staden.

Om du är mer intresserad av historiska sevärdheter är ett besök på Malmöhus slott något du inte får missa. Här i Nordens äldsta bevarade renässansslott hittar du också Malmö Konstmuseum. Den som gillar modern konst hittar intressanta utställningar på Malmö Konsthall och på Moderna Museet.

Grönområden, parker och torg att besöka i Malmö

Malmö är känt för sina parker och den mest unika är kanske Stapelbäddsparken. Den ligger på Kockums gamla fabriksområde och är en av Europas största utomhusskateparker och Nordens enda klätterpark med klippblock. En park av ett helt annat slag är Pildammsparken, med en blandning av skog, planteringar, öppna gräsytor och blomsterarrangemang. Här kan man promenera, jogga eller ha picknick i en vacker miljö.

Internationell atmosfär hittar du på Möllevångstorget. Här kan du köpa frukt och grönsaker i torgstånden eller äta på någon av de många restaurangerna med mat från världens alla hörn.

För de yngsta besökarna har Malmö ett tjugotal lekplatser med unika och specialbyggda lekredskap som är till för att väcka barnens nyfikenhet och stimulera deras fantasi. Varje lekplats har ett särskilt tema, och namnen låter spännande och lockande. Vad sägs om Afrikaparken, Djungellekplatsen och Rymdlekplatsen? Lekplatserna är utspridda över hela Malmö, så det finns säkert någon i närheten när dina barn är leksugna.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Malmö

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 379 kr för enkelflyg och 1 088 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS