Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Moulin Rouge

Ikväll 17 feb. - 18 feb.
Till helgen 22 feb. - 24 feb.
Nästa helg 1 mars - 3 mars

Populära hotell nära Moulin Rouge

Se alla 5 117 boenden i Moulin Rouge
Timhotel Opera Blanche Fontaine
Timhotel Opera Blanche Fontaine
4.0 av 5.00,2 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,2/5 (812 recensioner)
810 kr per natt för 2 gäster

Very nice hotel, close to subway, Starbucks, pharmacie, Moulin Rouge and restaurants.

Recension från 20 okt 2017
Hotel Le Cardinal
Hotel Le Cardinal
3.0 av 5.00,3 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,4/5 (163 recensioner)
625 kr per natt för 2 gäster

Mysigt hotell med bra standard i rummen, frukosten var okej men inte mer. Närhet till Metro och upplevelse. Får av mig 4 plus av 5

Recension från 29 jan 2019
Terrass'' Hotel Montmartre by MH
Terrass'' Hotel Montmartre by MH
4.0 av 5.00,3 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,6/5 (881 recensioner)
1 523 kr per natt för 2 gäster

Trevlig personal, spec. frukostpersonalen! Bra läge och fin utsikt

Recension från 27 dec 2018
Hotel Des Arts Paris Montmartre
Hotel Des Arts Paris Montmartre
3.0 av 5.00,2 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,4/5 (2 123 recensioner)
738 kr per natt för 2 gäster

Super service! Toppen läge, kan verkligen rekomendera.

Recension från 21 sep 2018
Hôtel Elysées-Opéra
Hôtel Elysées-Opéra
3.0 av 5.00,3 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,0/5 (1 029 recensioner)
823 kr per natt för 2 gäster

Underbar liten hotel nära moulin Rouge. Vänlig personal och hjälpsamma. Nära till metro vilket är det bästa med Paris. Så smidigt att ta sig runt. Små rum men mysigt och rent. Bra dusch och skön säng. Vi hade en mysig balkong på rummet också. Vi valde frukost på hotellet då jag reste med min dotter ...

Recension från 2 nov 2018
Citadines Montmartre Paris
Citadines Montmartre Paris
3.0 av 5.00,1 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,0/5 (961 recensioner)
814 kr per natt för 2 gäster

Det var alldeles för varmt på hotellet och i rummen, man fick en fläkt men den hjälpte inte tillräckligt. Det fanns även många myror på rummet, i listerna i köket samt på toaletten.. Hade dessa ganska stora problem inte funnits så hade hotellet fått bästa betyg med tanke på priset

Recension från 3 aug 2018
Libertel Montmartre Opéra
Libertel Montmartre Opéra
3.0 av 5.00,2 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
3,9/5 (1 177 recensioner)
625 kr per natt för 2 gäster

A great stay! Best bed I've ever slept in in a hotel. We had a newly refurbished room so even the carpet felt fresh. Slightly small room but still conveinient. Clean. We didn't had breakfast at the hotel. Perfect location, close to the vibrant Montmartre and the area around it but not in the middle ...

Recension från 7 apr 2018
Hôtel Du Beaumont
Hôtel Du Beaumont
4.0 av 5.017 m från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,2/5 (351 recensioner)
802 kr per natt för 2 gäster

We had a good stay at Hotel du Beaumont (or is the name Hotel Le Squara?). The woman welcoming us was very friendly. We could check in earlier and they helped us with our bags. The hotel is located just around the corner from Molin Rouge. The only downside was the hotel’s taxi service. We booked ...

Recension från 18 nov 2018
Villa Royale
Villa Royale
4.0 av 5.00,2 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
3,8/5 (717 recensioner)
1 037 kr per natt för 2 gäster

Helt underbart med fantastisk service av Pierre! Han går alltid above and beyond för att se till att man har det så bra man kan! Området är mysigt och rummen häftiga, svala och med härlig utsikt! Andra gången vi är här och vi kommer definitivt tillbaka igen!

Recension från 8 aug 2018

Hotell nära Moulin Rouge: I mer än 100 år har Moulin Rouge kittlat sinnena. Det var på denna kabaré som världens första cancandansöser visade upp sin talang. När du bokar ett hotell nära Moulin Rouge väntar spännande underhållning och sekelskiftesromantik, men också många andra av centrala Paris intressanta sevärdheter.

När du bokar en övernattning nära Moulin Rouge väljer du från ett hotellutbud som är övervägande tre- och fyrstjärnigt, med frukostservering och gratis wi-fi som standardutbud. Många fyrstjärniga hotell har dessutom egen bar. Här finns dock även ett litet utbud av en- och tvåstjärniga boenden, för dig som reser på en lite mindre budget.

Den internationella etappen av din resa till Moulin Rouge går förmodligen med flyg. Du landar då vanligtvis på Paris Charles de Gaulle Airport eller Paris Orly Airport. Båda flygplatserna ligger runt tre mil från Moulin Rouge, en färd som med bil eller taxi tar runt en timme i Paris stadstrafik.

Var ska man boka hotell nära Moulin Rouge?

Moulin Rouge ligger i 18:e arrondissementet, ett område med flera andra spännande sekelskiftessevärdheter, som basilikan Sacré-Cœur. I denna stadsdel är hotellutbudet övervägande fyrstjärnigt, med stilfullt inredda rum och tillgång till bar, frukostservering och gratis wi-fi. Därtill erbjuder ditt hotell förmodligen någon liten extraservice, som lokaltransport eller rumsservice. Trots denna inriktning på en högkvalitativ känsla är 18:e arrondissementet också det område där du finner flest enstjärniga hotell nära Moulin Rouge. Dessa lite enklare, hemtrevliga boenden erbjuder ibland frukost och wi-fi.

Strax väster om Moulin Rouge stiger du in i 17:e arrondissementet. Här är hotellutbudet fokuserat på hemtrevliga trestjärniga och stiliga fyrstjärniga hotellrum med frukostservering och gratis wi-fi och ibland med barnpassning på rummet.

Strax söder om Moulin Rouge finner du nionde arrondissementet. Liksom i 17:e arrondissementet är hotellutbudet framförallt tre- och fyrstjärnigt, men det är också här du finner det största utbudet av tvåstjärniga hotell på promenadavstånd från Moulin Rouge.

Hitta billigt boende nära Moulin Rouge

När du planerar en resa med en liten budget gör du rätt i att titta närmare på hotellutbudet i nionde och 18:e arrondissementen. Lite enklare boenden kan vara svåra att hitta nära Moulin Rouge, men här finns det både en- och tvåstjärniga hotell med hemtrevliga rum. Det är inte ovanligt att dessa hotell serverar frukost till en liten extra kostnad.

Se och göra på hotellweekend nära Moulin Rouge

Livet är en dans, och kanske också en sång, när du besöker Moulin Rouge, men missa inte för den sakens skull de vackra och lite sobrare sevärdheterna som området bjuder på. Vandra upp till Montmartre, Paris högsta punkt, och besök basilikan Sacré-Cœur, som byggdes till minnet av alla de som dog när Paris belägrades i fransk-tyska kriget 1870–1871. Det kan vara svårt att tro, men denna vackra och ikoniska kyrkobyggnad var mycket kontroversiell när den byggdes, delvis för att den ansågs vara grotesk och förstörde stadens sköna anlete. Besök också kyrkogården intill basilikan – en vacker park där många kända fransmän, som Alexandre Dumas och Edgar Degas, ligger begravda.