Början av huvudsektionen

Kolla priser på hotell i Moulin Rouge

Ikväll 17 dec - 18 dec
Till helgen 21 dec - 23 dec
Nästa helg 28 dec - 30 dec

Populära hotell nära Moulin Rouge

Se alla 4 752 boenden i Moulin Rouge
Hotel Des Arts Paris Montmartre
Hotel Des Arts Paris Montmartre
3.0 av 5.00,2 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,4/5 (2 086 recensioner)
699 kr per nattför 2 gäster

När vi checkade in fick vi fel sorts rum, men tack vare mycket tillmötesgående och hjälpsam personal så fick vi bytt till rätt rum med utsikt redan andra dagen. Jättemysigt hotell med jättebra läge mitt i fina Montmartre.

Recension från 20 jul 2018
Hotel Le Cardinal
Hotel Le Cardinal
3.0 av 5.00,3 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,3/5 (122 recensioner)
643 kr per nattför 2 gäster

Personalen var jättetrevlig och frukosten var helt ok. Läget är också bra, med närheten till tunnelbana och bussar. Men sängarna var väldigt hårda och det sänkte upplevelsen.

Recension från 11 sep 2018
Hôtel Elysées-Opéra
Hôtel Elysées-Opéra
3.0 av 5.00,3 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,0/5 (976 recensioner)
810 kr per nattför 2 gäster

Bra vistelse i hotellet. Nära till det mesta. Rent och snyggt

Recension från 16 jun 2018
Le Relais Montmartre
Le Relais Montmartre
4.0 av 5.00,1 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,6/5 (541 recensioner)
854 kr per nattför 2 gäster

Ett litet mysigt hotell med trevlig och hjälpsam personal. Tyst och fridfullt. Nära till Metro, caféer och bistros mm.

Recension från 1 aug 2018
Terrass'' Hotel Montmartre by MH
Terrass'' Hotel Montmartre by MH
4.0 av 5.00,3 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,6/5 (834 recensioner)
1 429 kr per nattför 2 gäster

Bra läge, underbar terrass, prisvärt! Mysiga restauranger i närheten och smidigt att ta sig.

Recension från 3 dec 2018
Be You Luxury Apart'Hotel Le Canard d'à côté
Be You Luxury Apart'Hotel Le Canard d'à côté
4.0 av 5.053 m från Moulin Rouge
1 805 kr per nattför 2 gäster
Citadines Montmartre Paris
Citadines Montmartre Paris
3.0 av 5.00,1 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,0/5 (940 recensioner)
926 kr per nattför 2 gäster

Det var alldeles för varmt på hotellet och i rummen, man fick en fläkt men den hjälpte inte tillräckligt. Det fanns även många myror på rummet, i listerna i köket samt på toaletten.. Hade dessa ganska stora problem inte funnits så hade hotellet fått bästa betyg med tanke på priset

Recension från 3 aug 2018
Libertel Montmartre Opéra
Libertel Montmartre Opéra
3.0 av 5.00,2 km från Moulin Rouge
Gratis avbokning
3,9/5 (1 149 recensioner)
610 kr per nattför 2 gäster

A great stay! Best bed I've ever slept in in a hotel. We had a newly refurbished room so even the carpet felt fresh. Slightly small room but still conveinient. Clean. We didn't had breakfast at the hotel. Perfect location, close to the vibrant Montmartre and the area around it but not in the middle ...

Recension från 7 apr 2018
Hôtel Du Beaumont
Hôtel Du Beaumont
4.0 av 5.017 m från Moulin Rouge
Gratis avbokning
4,2/5 (334 recensioner)
867 kr per nattför 2 gäster

Great location and a very nice boutique Hotel! Very likeable even though the rooms were small.

Recension från 3 sep 2018

Hotell nära Moulin Rouge: I mer än 100 år har Moulin Rouge kittlat sinnena. Det var på denna kabaré som världens första cancandansöser visade upp sin talang. När du bokar ett hotell nära Moulin Rouge väntar spännande underhållning och sekelskiftesromantik, men också många andra av centrala Paris intressanta sevärdheter.

När du bokar en övernattning nära Moulin Rouge väljer du från ett hotellutbud som är övervägande tre- och fyrstjärnigt, med frukostservering och gratis wi-fi som standardutbud. Många fyrstjärniga hotell har dessutom egen bar. Här finns dock även ett litet utbud av en- och tvåstjärniga boenden, för dig som reser på en lite mindre budget.

Den internationella etappen av din resa till Moulin Rouge går förmodligen med flyg. Du landar då vanligtvis på Paris Charles de Gaulle Airport eller Paris Orly Airport. Båda flygplatserna ligger runt tre mil från Moulin Rouge, en färd som med bil eller taxi tar runt en timme i Paris stadstrafik.

Var ska man boka hotell nära Moulin Rouge?

Moulin Rouge ligger i 18:e arrondissementet, ett område med flera andra spännande sekelskiftessevärdheter, som basilikan Sacré-Cœur. I denna stadsdel är hotellutbudet övervägande fyrstjärnigt, med stilfullt inredda rum och tillgång till bar, frukostservering och gratis wi-fi. Därtill erbjuder ditt hotell förmodligen någon liten extraservice, som lokaltransport eller rumsservice. Trots denna inriktning på en högkvalitativ känsla är 18:e arrondissementet också det område där du finner flest enstjärniga hotell nära Moulin Rouge. Dessa lite enklare, hemtrevliga boenden erbjuder ibland frukost och wi-fi.

Strax väster om Moulin Rouge stiger du in i 17:e arrondissementet. Här är hotellutbudet fokuserat på hemtrevliga trestjärniga och stiliga fyrstjärniga hotellrum med frukostservering och gratis wi-fi och ibland med barnpassning på rummet.

Strax söder om Moulin Rouge finner du nionde arrondissementet. Liksom i 17:e arrondissementet är hotellutbudet framförallt tre- och fyrstjärnigt, men det är också här du finner det största utbudet av tvåstjärniga hotell på promenadavstånd från Moulin Rouge.

Hitta billigt boende nära Moulin Rouge

När du planerar en resa med en liten budget gör du rätt i att titta närmare på hotellutbudet i nionde och 18:e arrondissementen. Lite enklare boenden kan vara svåra att hitta nära Moulin Rouge, men här finns det både en- och tvåstjärniga hotell med hemtrevliga rum. Det är inte ovanligt att dessa hotell serverar frukost till en liten extra kostnad.

Se och göra på hotellweekend nära Moulin Rouge

Livet är en dans, och kanske också en sång, när du besöker Moulin Rouge, men missa inte för den sakens skull de vackra och lite sobrare sevärdheterna som området bjuder på. Vandra upp till Montmartre, Paris högsta punkt, och besök basilikan Sacré-Cœur, som byggdes till minnet av alla de som dog när Paris belägrades i fransk-tyska kriget 1870–1871. Det kan vara svårt att tro, men denna vackra och ikoniska kyrkobyggnad var mycket kontroversiell när den byggdes, delvis för att den ansågs vara grotesk och förstörde stadens sköna anlete. Besök också kyrkogården intill basilikan – en vacker park där många kända fransmän, som Alexandre Dumas och Edgar Degas, ligger begravda.