Hotell i Nyhamnsläge

Vanliga frågor och svar

Vilket är det bästa boendet i Nyhamnsläge?
Baserat på uppgifter från våra resenärer är First Camp Mölle ett av de populäraste alternativen för din vistelse. Detta boende med 3 stjärnor erbjuder en restaurang och avgiftsfri parkering. Arilds Vingård är ett annat bra val för din vistelse.
Om jag måste avboka min hotellbokning i Nyhamnsläge, kommer jag få en återbetalning?
Ja, de flesta rumsbokningar är återbetalningsbara om du avbokar före boendets avbokningsdeadline, vilken i de flesta fall är inom 24 eller 48 timmar före din planerade ankomst. Om du har en bokning som inte är återbetalningsbar är det möjligt att du kan avboka och få beloppet återbetalat inom 24 timmar efter att du bokade. Lägg till dina datum, klicka på “Sök” och använd sedan filteralternativet “gratis avbokning” för att se topperbjudanden i Nyhamnsläge.
Vilket är det bästa hotellet för en resa med familjen till Nyhamnsläge?
First Camp Mölle är ett populärt boende på Expedia med 3 stjärnor. Här erbjuds restaurang och avgiftsfri parkering, vilket familjer brukar uppskatta. Besöksmål i området, som Järnvägens Museum Ängelholm och Danmarks Tekniske Museum, är dessutom roliga för barn i alla åldrar.
Vilket är det bästa husdjursvänliga hotellet i Nyhamnsläge?
First Camp Mölle är ett populärt boende som välkomnar husdjur och erbjuder en restaurang samt inredda terrasser till sina mänskliga gäster.
Vilket är det bästa golfhotellet i Nyhamnsläge?
First Camp Mölle är ett boende med 3 stjärnor, som erbjuder en restaurang och avgiftsfri parkering. Det här är ett populärt val bland resenärer som vill spela en runda golf. Du kan spela på S:t Arild Golfklubb under ditt besök.