Hyrbil i Helsingborg

Sök och jämför från bilföretag i Helsingborg

Jämför hyrbilsfirmor för att få stora rabatter och boka ett paket med flyg, hotell och hyrbil, så kan du spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta hyrbilar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Helsingborg

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Helsingborg
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Helsingborg per dag?
Denna vecka var det billigaste priset per dag för en hyrbil i Helsingborg 1,195 kr.
Kan man hyra bil på Helsingborg (AGH-Ängelholm)?
Hertz och Avis ligger nära Helsingborg (AGH-Ängelholm), så du kan snabbt och enkelt hämta upp din hyrbil och ge dig iväg.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Helsingborg?
Du har normalt rätt till en fullständig återbetalning för din hyrbilsbokning om du avbokar minst sex timmar innan upphämtningstiden. Läs igenom din resplan för att få mer information, och vår kundtjänstportal skulle också kunna vara till hjälp.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Helsingborg?
Livfulla gator och trånga parkeringsfickor är ingen match för hyrbilar i ekonomiklass, vilket är det populäraste valet i Helsingborg. Med ett av dessa billiga och pålitliga fordon kan du lätt ta dig runt i stadstrafiken, och de är dessutom väldigt bränslesnåla. Man du kan förstås utforska Helsingborg även i andra typer av bilar, exempelvis stora modeller eller premiumbilar.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Helsingborg?
Många är överens om att Helsingborg är ett av de bästa semesterresmålen i regionen, men du kan hitta en hel del andra fantastiska platser att utforska om du hyr en egen bil och ger dig iväg. Här är ett par tips för nästa bilutflykt:

  • Malmö ligger cirka 50 kilometer från Helsingborg och kan erbjuda en mängd attraktioner. Börja med att ta dig till Rådhuset, som brukar betraktas som en av stadens höjdpunkter.
  • Halmstad, runt 70 kilometer bort, kan också utlova många minnesvärda stunder. Undrar du vad du ska se först? Halmstad Arena kommer inte att göra dig besviken.
  • Om du behöver lämna staden en stund bör du åka till Kinnekulle, cirka 290 kilometer från Helsingborg. Här har du verkligen en chans att andas ut och gå ner i varv.

Varför ska man hyra bil i Helsingborg med Expedia?
Om du är på jakt efter en hyrbil i Helsingborg kan det inte gå fel med Expedia. Med våra exklusiva erbjudanden och medlemspriser kan du få förvånansvärt mycket rabatt, och med olika hyrbilsföretag att välja och vraka bland har du gott om valmöjligheter. Har du inget emot att spara ännu mer? Då kan du slå ihop dina bokningar till ett semesterpaket. Vi gör det enkelt för dig att planera allt inför semestern, från flyg och boende till hyrbil och aktiviteter.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Helsingborg med Expedia?
Expedia hjälper dig att få ett så bra pris som möjligt. Du behöver bara jämföra erbjudandena från de främsta varumärkena och välja alternativet som passar bäst för dig. Vill du sätta dig bakom ratten med mer pengar kvar i plånboken? Kombinera då din bokning av hyrbil i Helsingborg med dina övriga bokningar av exempelvis flyg och hotell.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Helsingborg?
Hyrbilsreglerna i Helsingborg kräver att du som förare är minst 18 år gammal. Om du är under en viss ålder kan dessutom vissa begränsningar och tilläggsavgifter gälla. Du kan till exempel behöva vara äldre om du vill hyra ett fordon av en särskild typ. Reglerna och villkoren brukar variera från leverantör till leverantör, så kom ihåg att läsa på innan du slutför bokningen.
Vad behöver man för att hyra bil i Helsingborg?
Att hyra bil i Helsingborg är lätt. Oftast behöver du bara ett körkort och ett kreditkort. När du har hittat det perfekta fordonet bör du dock läsa igenom policyn ordentligt för att kontrollera att leverantören inte har fler krav.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Helsingborg?
Baserat på priser från den senaste veckan hade du kunnat kasta dig ut på vägarna med en egen hyrbil för bara 1,195 kr om dagen. Det näst lägsta dagliga priset som erbjöds i Helsingborg var 1,395 kr.
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Helsingborg?
Ja, det kan du. Expedia samarbetar med pålitliga leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning för alla typer av bilar. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje centimeter av Helsingborg.
Var kan jag hyra en bil i Helsingborg om jag är under 25?
Åldersvillkoren kan skilja sig mellan olika företag, så du behöver läsa på lite. Har du hittat en hyrbilsfirma i Helsingborg som hyr ut till förare under 25 år? Underbart! Var då medveten om att extra avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta hittar du i företagets villkor.
Vilken försäkring ska man välja när man hyr bil i Helsingborg?
Om du vill ha mer information om försäkringar ska du gå igenom hyrbilsleverantörens villkor och regler innan du betalar för din bokning.