Hyrbil i Helsingborg

Sök och jämför från bilföretag i Helsingborg

Jämför billeverantörer för att få stora rabatter och boka ett paket för flyg, hotell och bil för att spara ännu mer.

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Få maximal flexibilitet med avbokning utan avgift på de flesta biluthyrningar.

Topperbjudanden på hyrbilar i Helsingborg

Hittar du inte det du letar efter?

Se alla hyrbilar i Helsingborg
Se alla bilar

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar en hyrbil i Helsingborg per dag?
Den senaste veckan kunde du ha gett dig ut på vägarna med en hyrbil i Helsingborg för bara .
Kan man hyra bil på Helsingborg (AGH-Ängelholm)?
Hertz och Avis ligger i närheten av Helsingborg (AGH-Ängelholm), så du kan snabbt och lätt hämta upp din hyrbil och inleda semesteräventyret.
Vad händer om jag måste avboka min hyrbil i Helsingborg?
Vi är medvetna om att även de bäst smidda planerna kan ändras i sista stund. Därför har du ofta rätt att få en fullständig återbetalning på din förskottsbetalade hyrbil om du avbokar mer än sex timmar före den planerade upphämtningen. Du finner säkert alla uppgifter du behöver i hyrbilspolicyn, men om du inte hittar vad du letar efter där kan du även besöka vår kundtjänstportal.
Vilka typer av bilar kan man hyra i Helsingborg?
Mini, mellanstor eller stor – du avgör helt själv vad som är bäst för dig. I Helsingborg är ekonomibilar den populäraste typen. De är små, bränslesnåla och lätta att parkera, vilket gör dem till ett perfekt val för att ta sig fram i städer. Men bäst av allt är kanske det låga priset, som gör att du får mer pengar över till att se dig omkring på resmålet.
Vart kan man bege sig på en bilutflykt från Helsingborg?
Det råder ingen brist på saker att göra i Helsingborg, men om du vänder blicken lite längre bort kan du hitta ännu fler sightseeingmöjligheter. När du har en egen hyrbil kan du uppleva hela det större området i den ordning du vill. Här är ett par intressanta förslag att lägga till i ditt schema:

  • Malmö ligger runt 55 kilometer från Helsingborg, och när du besöker staden borde lockande attraktioner som Öresundsbron ligga i toppen av din lista över saker att se.
  • Vad sägs om att även besöka Göteborg? Här kan du bland annat stanna till vid utflyktsmål som Liseberg. Orten ligger ungefär 190 kilometer utanför Helsingborg.
  • Om du vill spendera en dag ute i friska luften kan du styra kosan mot Tivedens nationalpark för en trevlig picknick eller bara för att varva ner en stund. Du kan räkna med en tur på ungefär 320 kilometer från Helsingborg.

Varför ska man hyra bil i Helsingborg med Expedia?
Med allt från medlemspriser till exklusiva erbjudanden sparar du garanterat pengar när du bokar en hyrbil med Expedia. Och med hyrbilsleverantörer att välja och vraka mellan i Helsingborg kan du alltid hitta den perfekta bilen för din semester. Men hyrbilar är inte allt vi har – du kan dessutom lägga till dina bokningar av hotell, flyg och aktiviteter för att skapa det ultimata semesterpaketet till Helsingborg. Ju mer du lägger till, desto mer sparar du.
Hur hittar jag de bästa erbjudandena på hyrbil i Helsingborg med Expedia?
Med Expedia blir det hur lätt som helst att jämföra priser från olika leverantörer samt att läsa recensioner. Slå ihop din bokning av hyrbil i Helsingborg med din flyg- eller hotellbokning för att få ett ännu bättre pris.
Hur gammal måste man vara för att hyra bil i Helsingborg?
Vanligtvis behöver du vara 18 år eller äldre för att hyra bil i Helsingborg. Notera dock att somliga hyrbilsföretag debiterar en extra avgift om du är under en viss ålder. Villkoren varierar beroende på leverantör, så kontrollera detta innan du bokar. Om du ska hyra särskilda fordonstyper, som en stadsjeep eller en premiumbil, kan det även vara en annan åldersgräns som gäller.
Vad behöver man för att hyra bil i Helsingborg?
De flesta hyrbilsleverantörer kräver åtminstone två saker: ditt körkort och ditt kreditkort. Om du vill välja bort den vanliga försäkringen kan du även behöva bevisa att du täcks av en annan försäkring. Läs policyn ordentligt så att du vet vad som kommer att behövas när det är dags att hämta ut fordonet.
Vad kostar den billigaste hyrbilen i Helsingborg?
De billigaste hyrbilarna i Helsingborg under de senaste sju dagarna kostade bara per dag. Det näst bästa dagliga priset var .
Kan jag hyra en bil i en månad eller längre i Helsingborg?
Ja. Expedia samarbetar med välkända leverantörer som erbjuder långtidsuthyrning av bilar i alla klasser. Boka ett av våra erbjudanden för långtidsuthyrning och upptäck varje hörn av Helsingborg.
Var kan jag hyra en bil i Helsingborg om jag är under 25?
Ålderspolicyer skiljer sig mellan uthyrare, så du behöver göra lite efterforskning. Har du lyckats hitta en hyrbilsfirma i Helsingborg som hyr ut till förare under 25 år? Vad bra! Var då medveten om att ytterligare avgifter kan tillkomma. Allt du behöver veta finns i uthyrarens villkor.