Början av huvudsektionen
Gratis avbokning
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Medlemmar sparar 10 % mer på utvalda hotell, hyrbilar och semesterboenden. Registrera dig idag.

Gratis avbokning på de flesta boenden. Eftersom vi förstår vikten av flexibilitet.

Boka hyrbil med Expedia i Helsingborg

Helsingborg är en härlig stad att besöka med många spännande sevärdheter. Staden är en av Sveriges allra äldsta och även om grundläggningen är förlorad i historiens dimma vet man med säkerhet att den fanns redan på 1000-talet. Därför finns det massor att se och uppleva och ett smidigt sätt att göra det är med hyrbil.

Med hjälp av Expedia hittar du lätt bra och billiga hyrbilar i Helsingborg. Ange bara när och var du vill hämta bilen och när och var du vill lämna den så sköter Expedia resten. En lista visas med lämpliga biluthyrare och olika typer av bilar och där väljer du den hyrbil som passar just dig och dina behov.

Köra bil i Helsingborg

Det är lätt och trevligt att köra bil i Helsingborg. Eftersom staden länge har varit en knutpunkt för vägnätet i södra Sverige är vägarna väl utbyggda och strax utanför centrum möts E4 och E6/E20. Det finns även gott om parkeringsplatser inne i centrala Helsingborg och vid infarterna till centrum finns digitala skyltar som visar hur många lediga platser det finns på de sju största parkeringarna.

Från Helsingborg avgår också färjor till danska Helsingör. Det är härligt att åka till vårt grannland Danmark och i Helsingör kan du bland annat besöka det stora saltvattenakvariet Öresundsakvariet och Kronborgsslott där Shakespears prins Hamlet levde. Du tar enkelt med dig bilen på färjan och HH-leden, som färjeleden kallas, är faktiskt en av världens trafiktätaste färjelinjer. Restiden är bara ungefär 20 minuter och dagtid går flera färjor i timmen, så du behöver inte bry dig om att passa några tider.

En bil som passar just dina behov

Vilken typ av hyrbil som passar just dig när du besöker Helsingborg beror på många olika saker. Reser du med familjen och har mycket bagage behöver du kanske en lite större bil, medan du klarar dig med en mindre om du reser på egen hand. När du bokar hyrbil via Expedia kan du vara säker på att hitta billiga bilar för alla tillfällen.

På Expedias webbplats kan du även boka hotell i Helsingborg, och det finns gott om billiga hotell för alla smaker. Kommer du med flyg till Ängelholm-Helsingborg Airport som ligger några mil norr om Helsingborg, kan det vara praktiskt att boka en paketresa med både flyg och hotell. Vad sägs om en härlig weekendresa till Helsingborg med flyg, hotell och hyrbil färdigbokat?

Semester med hyrbil i Helsingborg

Det finns mycket att se i Helsingborg och med hyrbil kan du lätt att ta dig dit du vill. Ett trevligt besöksmål är det 700 år gamla vakttornet Kärnan som är 34 meter högt. I tornet finns en spännande utställning och vågar man sig uppför den smala spiraltrappan ända upp till toppen väntar en fantastisk utsikt. Ett annat populärt turistmål är Sofiero slott några kilometer norr om Helsingborg. Slottsparken är magnifik med 10 000 blommande rhododendronbuskar, en vacker rosengång, kronprinsessan Margarethas blomstergata och mycket annat. 2010 utsågs den till Europas vackraste park.

Vanliga frågor om biluthyrning i Helsingborg

Vad är det bästa priset för en hyrbil i Helsingborg?

Under de senaste sju dagarna kostade den billigaste hyrbilen i Helsingborg .

Vad är det genomsnittliga priset för en hyrbil i Helsingborg?

I genomsnitt kostar en hyrbil i Helsingborg .

Varför bör jag boka en hyrbil med Expedia?

När du bokar hyrbilar med Expedia kan du enkelt jämföra många olika populära biluthyrningsföretag och välja det alternativ som passar dig bäst. När du bokar hyrbilar med Expedia tillkommer inga extra kostnader eller avbokningsavgifter.

Hur bokar jag en hyrbil med Expedia?

Du kan boka hyrbil med Expedia online eller via telefon. Du kan välja att antingen betala direkt eller senare. De betalningsalternativ som är tillgängliga visas när du bokar. Logga in på ditt konto eller skapa ett konto på betalningssidan för att samla Expedia Rewards-poäng på din hyrbilsbokning.

Tillkommer några ytterligare kostnader när jag avbokar en hyrbil?

Du är berättigad till full återbetalning för de flesta hyrbilsbokningar hos Expedia, oavsett när du avbokar. Alla förbetalda bokningar är dock inte berättigade till återbetalning. Granska din resplan för mer information. Om din förbetalda bokning är berättigad till återbetalning måste den avbokas minst sex timmar före hämtning. Om du är senare än så återbetalas du inte. Du återbetalas inte för oanvänd tid om du lämnar tillbaka en förbetald hyrbil före avtalad tid.

Hur avbokar jag min hyrbilsbokning via Expedia?

Logga in eller ange din e-postadress och resplansnummer för att avboka din hyrbilsbokning. Klicka sedan på Hitta resplan. Under Hantera bokning väljer du Avboka och sedan AVBOKA. Många förbetalda hyrbilsbokningar är ej återbetalningsbara. Förbetalda bokningar måste avbokas minst sex timmar före hämtning för att vara berättigade för en full återbetalning. Kontakta oss för att ändra eller avboka en hyrbilsbokning som du bokat som en del av en resa.

Bör jag boka en hyrbil online i förväg eller på plats i Helsingborg?

Om du bokar en hyrbil hemifrån med Expedia kan du vara säker på att du får välja vilken typ av bil du vill ha. Du kan även jämföra olika erbjudanden och extraservice i förväg för att hitta det alternativ som passar dig bäst. Sedan behöver du bara hämta bilnycklarna för att påbörja din resa. Dessutom behöver du inte börja leta efter en lämplig biluthyrning när du kommer fram till resmålet eller läsa igenom en massa regler och villkor vid disken. Du kan helt enkelt ta det med ro.

Vilken typ av försäkring bör jag välja för min hyrbil?

En omfattande försäkring är ett bra val om du vill undvika obehagliga överraskningar. Det gör att du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig.

Måste jag betala för min hyrbil i förskott?

Vi erbjuder ett antal olika betalningsalternativ när du bokar en hyrbil. Fortsätt att läsa för att se vilket alternativ som passar dig bäst. Boka nu, betala nu Med det här alternativet bokar du en hyrbil och betalar vid bokningstillfället. Du måste ha ett kreditkort för att kunna betala i förskott och du kan använda Expedia Rewards-poäng för att täcka en delmängd av bokningskostnaderna. Vissa biluthyrningsföretag kanske låter dig betala med ett betalkort, men föraren måste ha ett giltigt kreditkort för att lämna en deposition vid hämtning. Boka nu, betala senare Med det här alternativet kan du boka en hyrbil utan att betala i förväg. I stället betalar du hela kostnaden med ett kreditkort på upphämtningsplatsen. Hyrbilsföretaget gör en reservation för depositionen på kreditkortet.

Vad bör jag tänka på när jag hyr en bil?

Se över bilen efter repor eller skador när du hämtar den. Granska bilen noga och uppmärksamma säljaren om eventuella skador innan du kör iväg.

Var kan jag hitta biluthyrningar i Helsingborg?

Hyrbilsföretag finns ofta runt flygplatser och i stadskärnor.

Upptäck Helsingborg

Utforska Helsingborg med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!