Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Topperbjudanden på hyrbilar i Helsingborg

Se alla hyrbilar i Helsingborg

Boka hyrbil med Expedia i Helsingborg

Helsingborg är en härlig stad att besöka med många spännande sevärdheter. Staden är en av Sveriges allra äldsta och även om grundläggningen är förlorad i historiens dimma vet man med säkerhet att den fanns redan på 1000-talet. Därför finns det massor att se och uppleva och ett smidigt sätt att göra det är med hyrbil.

Med hjälp av Expedia hittar du lätt bra och billiga hyrbilar i Helsingborg. Ange bara när och var du vill hämta bilen och när och var du vill lämna den så sköter Expedia resten. En lista visas med lämpliga biluthyrare och olika typer av bilar och där väljer du den hyrbil som passar just dig och dina behov.

Köra bil i Helsingborg

Det är lätt och trevligt att köra bil i Helsingborg. Eftersom staden länge har varit en knutpunkt för vägnätet i södra Sverige är vägarna väl utbyggda och strax utanför centrum möts E4 och E6/E20. Det finns även gott om parkeringsplatser inne i centrala Helsingborg och vid infarterna till centrum finns digitala skyltar som visar hur många lediga platser det finns på de sju största parkeringarna.

Från Helsingborg avgår också färjor till danska Helsingör. Det är härligt att åka till vårt grannland Danmark och i Helsingör kan du bland annat besöka det stora saltvattenakvariet Öresundsakvariet och Kronborgsslott där Shakespears prins Hamlet levde. Du tar enkelt med dig bilen på färjan och HH-leden, som färjeleden kallas, är faktiskt en av världens trafiktätaste färjelinjer. Restiden är bara ungefär 20 minuter och dagtid går flera färjor i timmen, så du behöver inte bry dig om att passa några tider.

En bil som passar just dina behov

Vilken typ av hyrbil som passar just dig när du besöker Helsingborg beror på många olika saker. Reser du med familjen och har mycket bagage behöver du kanske en lite större bil, medan du klarar dig med en mindre om du reser på egen hand. När du bokar hyrbil via Expedia kan du vara säker på att hitta billiga bilar för alla tillfällen.

På Expedias webbplats kan du även boka hotell i Helsingborg, och det finns gott om billiga hotell för alla smaker. Kommer du med flyg till Ängelholm-Helsingborg Airport som ligger några mil norr om Helsingborg, kan det vara praktiskt att boka en paketresa med både flyg och hotell. Vad sägs om en härlig weekendresa till Helsingborg med flyg, hotell och hyrbil färdigbokat?

Semester med hyrbil i Helsingborg

Det finns mycket att se i Helsingborg och med hyrbil kan du lätt att ta dig dit du vill. Ett trevligt besöksmål är det 700 år gamla vakttornet Kärnan som är 34 meter högt. I tornet finns en spännande utställning och vågar man sig uppför den smala spiraltrappan ända upp till toppen väntar en fantastisk utsikt. Ett annat populärt turistmål är Sofiero slott några kilometer norr om Helsingborg. Slottsparken är magnifik med 10 000 blommande rhododendronbuskar, en vacker rosengång, kronprinsessan Margarethas blomstergata och mycket annat. 2010 utsågs den till Europas vackraste park.

Upptäck Helsingborg

Utforska Helsingborg med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!