Billiga flygbiljetter till Helsingborg

Förslag på billiga flygresor till Helsingborg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 509 kr för enkelflyg och 963 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
SAS
SAS
SAS
SAS
Braathens Regional Aviation

Om Helsingborg

Flyg till Helsingborg

Helsingborg är Skånes näst största stad och en av Sveriges mest befolkade städer. Här finns alla sorters nöjen och aktiviteter oavsett om du föredrar museer, stränder eller grönområden. Helsingborg har anor ända från medeltiden och har en stadskärna som har lämnats i stort sett orörd genom historien, men staden bejakar samtidigt det nyskapande och moderna. De som är sugna på att resa hit kan hitta billiga flyg till staden från flera av de större flygplatserna i Sverige. Flyger man via Arlanda kan man enkelt ta sig hit även utifrån Europa. Flygresor går regelbundet både till och från Helsingborg så flygbiljetter är alltid lätta att hitta.

Helsingborg bjuder på ett stort utbud av naturupplevelser. Allt eftersom staden och befolkningen har vuxit har behovet av parker och grönområden ökat. Några av Helsingborgs finaste parker är Stadsparken och Öresundsparken som ligger i stadens innerområden. I norra delen av Helsingborg finns också Pålsjö skog som är ett populärt område för friluftsentusiaster. Om man föredrar att stanna kvar i staden finns det gott om klubbar och restauranger att roa sig på. På gångavstånd från stadens centrum finns också flera fina stränder, bland annat den populära Tropical Beach, som har dekorerats med palmträd. Längre norrut finns Vikingstrand som är särskilt anpassad för funktionshindrade. Vill man ha lugn och ro rekommenderas Tinkarpsbadet, som också det ligger i de norra områdena.

Flygresor till Helsingborg från svenska flygplatser

Ängelholm-Helsingborg Airport ligger norr om Helsingborg och är Sveriges tionde största flygplats. Det går regelbundet flyg till och från flygplatserna Bromma och Arlanda, vilket innebär att man utan problem kan ordna en flygresa till Helsingborg från de flesta delar av landet. Från Ängelholm-Helsingborg Airport går också särskilda flygresor till utlandet, bland annat till Turkiet och Azorerna. Flygplatsen har en restaurang och erbjuder trådlöst internet. Du kan snabbt och enkelt ta dig till ditt hotell i Helsingborg genom de många transportmöjligheterna från flygplatsen, till exempel flygbuss och taxi. För den som vill finns det också möjlighet att hyra bil i Helsingborg.

Fler flyg från Ängelholm-Helsingborg Airport

Flygplatsen utvecklas hela tiden och har infört allt fler flygresor genom åren. Det finns planer på att bygga ut flygplatsen för att kunna ta emot större plan och möjliggöra resor till ytterligare resmål, till exempel Kanarieöarna. Antalet avgångar om dagen har också ökat. Under 2007 hade SAS i genomsnitt sex flygresor om dagen från Ängelholm-Helsingborg till Arlanda, och detta antal beräknades bli ännu större. Det finns med andra ord goda utsikter för att flygplatsen blir ännu mer trafikerad i framtiden, vilket kommer att öka antalet resor till Helsingborg och göra att fler resenärer söker sig dit.

Oavsett när du besöker Helsingborg finns det alltid något att göra. Förutom shoppingen, matställena och de fina platserna i staden finns det även flera festivaler och kulturevenemang. Det är alltid någonting som pågår oavsett vilken månad på året det är. I april hålls en påskfest för hela familjen på Fredriksdal, under sommaren öppnar antikmässan i juli och trädgårdsfesten i augusti, och i december firas den stundande högtiden med flera festivaler med olika teman som relaterar till jul och nyår.

Vanliga frågor och svar

Populära flyg till Helsingborg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 509 kr för enkelflyg och 963 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

SAS
SAS