Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia


Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Pompeji

När du åker på semester är avkoppling jätteviktigt, men glöm inte bort att även besöka alla fantastiska sevärdheter i Pompeji. Det finns hur mycket som helst att göra i Pompeji, vare sig du kommer hit för en weekendresa eller stannar längre. Bland sevärdheterna finns något för alla tänkbara besökare.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Pompeji

Boka hotell och flygresor på samma gång hos Expedia. Att hitta rätt flyg och hotell är viktigt för en bra resa. Att kombinera dem med hjälp av ett paketerbjudande minskar stressen och sparar dig pengar. Använd pengarna som blir över när du är i Pompeji.

Besparingar på upp till $603 finns för de resenärer som bokar paketresor.

Utforska vår internationella databas med 400 flygbolag och 321,000 hotell globalt.

Det är svårt att toppa Expedias priser.

Förutsatt att boendet inte debiterar en extra avgift kostar det ingenting att avboka en bokning gjord hos oss.

Res till Pompeji

Besökare i den här delen av Mount Vesuvius - Pompei kommer att ha cirka 24 space000 invånare till grannar.

Destinationen ligger 8 kilometer väster om Sant'Egidio del Monte Albino och 210 kilometer sydöst om huvudstaden Rom.

Vill du bli inspirerad? Tillbringa dagen med konst och intressanta kreationer på Gracco-museet.

Villa dei Misteri (Mysterievillan) och Casa del Fauno (Faunens hus) är verkligen värda att planera en tur till även om du inte är historieintresserad. När det kommer till historia finns det alltid mer att upptäcka. Vettihuset och Pompeji amfiteater är ytterligare två platser att kolla in.

I Vår frus av Rosenkransen helgedom i Pompeji kan du se vacker arkitektur samtidigt som du kan lära dig mer om Pompejis andliga sida.

Du kanske vill börja dagen med en promenad till Forum Pompeii? Detta populära torg är en perfekt plats att börja se staden.

Expedia har hela 79 lyxiga och prisvärda hotell och boendealternativ, så det är en barnlek att söka upp rätt alternativ i Pompeji.

Är det så att du ska fira något speciellt kan du kanske ta en titt på La Medusa Hotel & Boutique Spa, på Via Passeggiata Archeologica, 5, och Towers Hotel Stabiae Sorrento Coast, på SS 145 Sorrentina Km 12.4. Annars är Cubo Apartments, på Corso Gaetano Filangieri 34/36, och Villa Ketty, på Via Comunale Scraio 10, ett par alternativ till lägre pris som kan vara värda att boka.


Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur och retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Toppaktiviteter i Pompeji

Se alla 30 saker att göra i Pompeji