Förslag på billiga flygresor till Frederiksberg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 429 kr för enkelflyg och 862 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Recensioner från verifierade kunder

Dec 31, 2019

Visste ej att det fanns wifi och eluttag ombord. Finns det på alla plan eller bara vissa? Hade gärna även sett någon typ av kostnadsfri förfriskning när man flyger mellan Köpenhamn och London eller tvärtom. Te/kaffe och någon liten kaka eller fruktbar hade räckt! Bra att kunna hämta sitt boardingcard i förväg på nätet eller i mobilen, då slipper man köa på flygplatsen om man ej har bagage att checka in.

Dec 22, 2019

Nej, allt var bra...

Sep 17, 2019

Om du har en economy-biljett (inom Europa) så kostar allting förutom kaffe/te. Känns lite snålt

Aug 5, 2019

Bra

Nov 14, 2018

Liten plats för benen

Oct 8, 2018

Jag fortsätter med ER

Oct 1, 2018

Mycket bra hjälp vid incheckningen.

Sep 2, 2018

Handfaten i toaletterna behöver rensas. De fylls snabbt med vatten.

Om Frederiksberg

Flyg med Expedia till Frederiksberg

När du söker efter flyg till Frederiksberg så kommer ingen annan att kunna presentera lika många alternativ som Expedia. Vi erbjuder fler flygbolag, fler flyg, färre stopp och fler avgångar och ankomsttider. Var än din resa börjar så erbjuder Expedia de billigaste flygresorna till Frederiksberg och du får ännu mer rabatter om du kombinerar din flygresa med en hotellvistelse. Sista-minuten flyg till Frederiksberg erbjuder specialpriser till flexibla resenärer. Eftersom vi är den största resebyrån online tillåts vi möjligheten att lämna flygrabatter genom nära samarbeten med våra leverantörer, så titta in på Expedia regelbundet efter våra lågprisflyg till Frederiksberg, då de rabatterade flygresorna tenderar att gå åt fort. För dig som behöver extra hjälp så har Expedia kundservice öppet måndag till fredag mellan 08:00 - 22:00 och under helger / helgdagar är kundservice öppet mellan 09:00 - 22:00. Vi hjäper till med alla frågor du kan tänkas ha när du bokar din resa till Frederiksberg. När du bokar inrikes eller internationella flyg till Frederiksberg på Expedia så kan du alltid vara säker på att du valt det bästa flyget till det bästa priset.

Populära flyg till Frederiksberg

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 429 kr för enkelflyg och 862 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.