Flygdestinationer i Gotlands län

Populära städer att besöka i Gotlands län

Förslag på billiga flygresor till Gotlands län

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 560 kr för enkelflyg och 892 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Braathens Regional Aviation
Braathens Regional Aviation
Scandinavian Airlines

Boka din resa till Gotlands län

Expedia erbjuder flyg till Gotlands län för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Gotlands län och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Gotlands län på grund av covid-19?
Om du ännu inte har slutfört din bokning bör du granska alla villkor som gäller för flygbolaget du hade tänkt resa med. Om du redan har bokat flyg till Gotlands län kan du gå till vår kundtjänstportal. Där hittar du information om vilka policyer kring covid-19 som påverkar din bokning och vad du kan göra härnäst.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Gotlands län med flexibel avbokningspolicy?
Du behöver bara använda vårt filter för ändringsavgifter. Fyll i dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Sedan kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Med Expedias hjälp blir det hur enkelt som helst att få tag i en billig flygbiljett till Gotlands län.
Finns det några allmänna tips för resande till Gotlands län under coronaviruspandemin?
Coronaviruset må ha ändrat hur vi reser, men det har inte tagit kål på folks begär av att utforska världen. Här kommer några tips som hjälper dig att ta dig an de nya reseutmaningarna.

 • Kom ihåg att ta reda på om det finns några reserestriktioner på din avreseort eller på ditt resmål innan du slutför bokningen av biljetterna. Kolla också upp om några särskilda regler finns som påverkar dig vid ankomst, såsom karantänkrav.
 • När du rör dig på flygplatsen ska du ha munskydd på dig. Personalen på flygplatsen skulle dock kunna be dig att tillfälligtvis ta av dig munskyddet för att bekräfta din identitet. Passagerare som vägrar bära munskydd får kanske inte stiga ombord och kan bli bötfällda.
 • Räck inte över boardingpasset till personalen i säkerhetskontrollen. Istället ska du lägga det på skannern och sedan hålla upp det för visuell inspektion.
 • En behållare med handdesinficeringsmedel är tillåten i ditt handbagage. Behållaren får rymma upp till 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska när du passerar igenom säkerhetskontrollen.
 • Ta ut alla personliga föremål, till exempel plånbok och nycklar, ur fickorna och lägg dem i handbagaget istället för i en korg. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
 • Om du tar med dig matvaror på flyget ska du förvara dem i en genomskinlig plastpåse och placera påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Då är det mindre risk för att personalen tar i väskan för att inspektera den.

Vilka flygbolag flyger till Gotlands län?
När du har avgjort när du ska ta semester kan du boka biljetter med något av dessa flygbolag:

 • Braathens Regional – 173 flyg till Gotlands län eller dess närhet varje månad, inklusive 173 flyg till Visby (VBY) per månad.
 • SAS – 34 flyg till Gotlands län eller dess närhet varje månad, inklusive 34 flyg till Visby (VBY) per månad.
 • Ryanair – 13 flyg till Gotlands län eller dess närhet varje månad, inklusive 13 flyg till Visby (VBY) per månad.

Hur hittar man billiga biljetter till Gotlands län?
Du kan alltid få tag i bra erbjudanden här på Expedia, men med funktionen för flexibla datum blir det lättare än vanligt. Ange vilka datum du vill flyga och klicka sedan på länken “Flexibla datum” överst i sökresultaten, så kan du jämföra priser för dagarna däromkring. Det lägsta priset för en resa med flyg till Gotlands län under den senaste veckan var 892 kr.
Vad kostar ett flyg till Gotlands län?
Priset på en resa med flyg tur och retur till Gotlands län var mellan 892 kr och 892 kr under de senaste sju dagarna. Du hade kunnat köpa en enkelresa från Stockholm (ARN) för så lite som 560 kr.
Vad kostar det att flyga till Gotlands län?
Flygpriserna till Gotlands län låg på mellan 892 kr och 892 kr under veckan som gick. Vanligtvis hittar du allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Gotlands län?
Juli är en billig månad att boka en resa till Gotlands län. Biljettpriserna är ofta högre under sommar- och vinterloven, så det kan vara bra att undvika att boka din resa då.
Hur lång tid tar flyget till Gotlands län?
Var du väljer att resa från bestämmer hur länge du måste förbli sittande. Nedan ser du en lista över de främsta inrikesresvägarna till Gotlands län samt deras medelflygtid:

 • Stockholm (BMA-Bromma) till Visby (VBY) – 40 minuter
 • Stockholm (ARN-Arlanda) till Visby (VBY) – 47 minuter
 • Göteborg (GOT-Landvetter) till Visby (VBY) – 1 timme

Vilka är de bästa sakerna att göra i Gotlands län?

 • Med så mycket att utforska i Visby är det naturligt att många resenärer startar äventyret i Gotlands län i denna färgsprakande stad. Spendera ett par dagar på att se populära sevärdheter, som DBW:s botaniska trädgård, innan du upptäcker stadens dolda smultronställen.
 • I Visby råder ett kustklimat, men innan du ger dig av kan det ändå vara bra att ta reda på vilket väder som förväntas under din vistelse. Oavsett om det är soligt eller regnigt är det bra att vara förberedd.
 • Ungefär 30 kilometer söder om Visby hittar du Klintehamn, som också kan vara värt ett besök. De välkända sevärdheterna inkluderar Klintehamns hamn, som du definitivt inte bör missa.

Vilken är den bästa tiden på året att besöka Gotlands län?
Visby, en av de mest befolkade städerna i Gotlands län, är en utmärkt plats att besöka. Är du mindre glad i svalt väder? Då bör du semestra här under sommarmånaderna, efter 21 juni, när temperaturerna ligger på mellan 57Fº (14Cº) och 64Fº (18Cº). Det är i som Visby är som populärast.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Gotlands län på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Gotlands län.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Gotlands län med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Gotlands län. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Gotlands län.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Gotlands län under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Gotlands län erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Gotlands län

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines