Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Gratis avbokning

Sök bland fler än 1 000 000 boenden och 550 flygbolag runtom i världen

Sök bland fler än en miljon flyg, hotell, paket och ännu mer

De flesta hotellbokningar kan ändras eller avbokas utan avgift från Expedia

Boka hyrbil med Expedia i Visby

Biluthyrning i Visby

Åk till Visby och upplev rosornas vackra stad! Expedia hjälper dig gärna att hyra bil i Visby, så att allt du behöver göra är att slappna av och njuta av semestern. Med en hyrbil kan du göra utflykter runt hela Gotland och lätt ta dig runt i själva staden.

Hämta din hyrbil direkt vid ankomsten

På Expedia strävar vi efter att göra din resa så enkel för dig som möjligt. Om du reser med flyg till Visby kan vi ordna så att det bara är att plocka upp din hyrbil så fort du har landat. Inget stök med lokalbussar eller onödiga utgifter för taxi, det är bara att hoppa in i bilen och åka dit du vill!

Det är lika lätt om din resa till Visby går via båt. Hämta din hyrbil i Visbys hamn och kör direkt till ditt boende. Expedia erbjuder bra priser och välutrustade bilar, så att du alltid kan känna dig trygg och säker på resan.

Bilsemester för hela familjen

Ska du åka till Gotland med familjen? Vad kan då passa bättre än att hämta en rymlig bil i Visby som start på semestern? Så har ni gott om plats för både familjen och packningen när ni ska ut på äventyr. Med en bil blir det enkelt att till exempel åka till Kneippbyn, ett fantastiskt nöjesland några kilometer utanför Visby. Här finns det både ett sommarland och ett vattenland med massor av aktiviteter för både stora och små semesterfirare. Ni kan njuta av allt från minigolf och vattenrutschkanor till Pippi Långstrumps Villa Villekulla! Och när det börjar bli dags att åka hem är det bara att hoppa in i bilen och köra tillbaka till ert hotell i Visby.

Hyr bil billigt i Visby

Expedia hjälper också gärna dig som ska resa till Visby med kompisarna. Hämta en billig hyrbil i Visby och ge er ut på roadtrip! Åk till berömda Tofta strand nära Visby för sol och bad på dagen och kör sedan tillbaka och parkera innan ni ger er ut i Visbys myllrande nattliv. Ni kommer att få en oförglömlig semester!

Biluthyrning i Visby för dina medeltida behov

Om det är medeltidsveckan som lockar dig till Gotland kan du lita på att Expedia hittar den bästa bilen för dina behov. Istället för att släpa din tunga packning tvärs över staden när du kommer fram kan du kliva direkt in i din hyrbil i Visby och köra dit där du ska bo. Sedan är det bara att byta om till rätt tidsålder och ge dig ut och uppleva medeltiden!

Hyrbilar för affärsresan

Ska du åka till Visby med jobbet? Expedia gör det lätt för dig att åka mellan kontor, möten och hotell. Med en egen hyrbil kan du styra dina dagar och se till att du kommer i tid. Och om du är bilburen blir det lättare att ta en liten avstickare mellan jobbuppgifterna och åka ner och titta på havet, eller att testa Gotlands traditionella efterrätt saffranspannkaka på något av Visbys alla mysiga caféer.

Upptäck Visby

Utforska Visby med Expedias reseguide och hitta de bästa hotellen, flygen, semesterpaketen och mycket mer!