Flygdestinationer i Marocko

Populära städer att besöka i Marocko

Förslag på billiga flygresor till Marocko

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 022 kr för enkelflyg och 1 041 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

easyJet
easyJet
Vueling Airlines
Lufthansa
Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
Air Arabia Maroc
Norwegian Air International Ltd
Swiss International Air Lines
TAP Portugal

Boka din resa till Marocko

Expedia erbjuder flyg till Marocko för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Marocko och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Marocko på grund av covid-19?
I dessa osäkra tider är det många flygbolag som erbjuder lite större flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att hitta praktisk information om hur du avbokar ditt flyg till Marocko på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Marocko med flexibel avbokningspolicy?
Vi på Expedia har gjort så mycket vi kan för att hjälpa dig att få tag i flygbiljetter med så stor flexibilitet som möjligt. Det är bara att klicka på “Ingen ändringsavgift” under filteralternativet “Flexibla ändringspolicyer”, så kan du snabbt snappa upp ett perfekt flyg till Marocko.
Finns det några allmänna tips för resande till Marocko under coronaviruspandemin?
På grund av coronavirusutbrottet medför resor en del extra utmaningar. Lägg följande information på minnet innan du stiger ombord på ditt flyg till Marocko.

 • Innan du bokar flyget bör du undersöka om det finns några reserestriktioner, både på avreseorten och på destinationen. Läs noga igenom de senaste uppgifterna från myndigheter och flygbolag.
 • När du är på flygplatsen måste du ha munskydd på dig. Personalen på flygplatsen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att kunna verifiera din identitet. Passagerare som vägrar bära munskydd får kanske inte stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
 • Istället för att lämna över ditt elektroniska eller fysiska boardingpass till säkerhetspersonalen ska du själv lägga det på skannern. Håll sedan upp boardingpasset för visuell inspektion.
 • En behållare med handsprit är tillåten i ditt handbagage. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur din väska vid säkerhetskontrollen.
 • Placera dina personliga saker, som lösa mynt, nycklar och mobil, i handbagaget istället för i en korg för att minska tiden i säkerhetskontrollen.
 • Om du har med dig matvaror ombord på flyget bör du förvara dem i en genomskinlig påse och placera påsen på brickan i säkerhetskontrollen. Då är det inte lika stor risk för att personalen tar i väskan för att undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Marocko?
För att lägga vantarna på bästa möjliga erbjudande till Marocko ska du boka långt i förväg. Prova även att använda vår praktiska funktion “Flexibla datum”, som du hittar överst i sökresultaten, för att jämföra priser på närliggande dagar. Den senaste veckan var det bästa priset för en flygbiljett till Marocko så lite som 1 041 kr.
Vad kostar ett flyg till Marocko?
Enkelresor från Paris (CDG) såldes för bara 1 022 kr den senaste veckan. Under samma tid kostade flygresorna tur och retur till Marocko mellan 1 041 kr och 2 157 kr. Om du får tag i ett fint erbjudande ska du slå till direkt, för priset kan fort ändras.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Marocko?
Om du landar på någon av dessa populära flygplatser i Marocko är du väl placerad för att utforska området:

 • Casablanca (CMN-Mohammed V) – 2477 flyg per månad.
 • Marrakech (RAK-Menara) – 1449 flyg per månad.
 • Tangier (TNG-Ibn Batouta) – 520 flyg per månad.

Vad kostar det att flyga till Marocko?
Under de senaste sju dagarna varierade flygpriserna till Marocko från 1 041 kr till 2 157 kr. Hur mycket du får betala beror vanligtvis på flera olika saker, som avgångstiden, vilken kabinklass du väljer och hur långt i förväg du bokar biljetterna.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Marocko?
November är en billig månad att boka ett flyg till Marocko. Priserna är normalt högre under sommar- och vinterloven, så försök att inte boka din resa då om du vill spara pengar.
Hur lång tid tar flyget till Marocko?
För att du ska få en uppfattning om hur lång tid det skulle ta att flyga till Marocko kan du ta en titt på vår lista över medelrestiden för ett par av de viktigaste inrikesresvägarna:

 • Marrakech (RAK-Menara) till Casablanca (CMN-Mohammed V) – 57 minuter
 • Agadir (AGA-Al Massira) till Casablanca (CMN-Mohammed V) – 1 timme och 19 minuter
 • Dakhla (VIL) till Casablanca (CMN-Mohammed V) – 2 timmar och 10 minuter

Vilka är de bästa sakerna att göra i Marocko?

 • Med ett så stort utbud av fantastiska områden att upptäcka kan det vara svårt att bestämma var man ska börja sitt äventyr i Marocko. Men Marrakech är verkligen en av de bästa städerna för sightseeing. Denna viktiga stad har alla sevärdheter och upplevelser som du kan drömma om, och du börjar kanske med Jemaa el-Fnaa.
 • Du kommer att vara tvungen att packa för vädret i Marrakech, där det råder ett halvökenklimat. Några dagar innan du reser kan det vara bra att kontrollera hur vädret ska vara för att få en uppfattning om hur varmt det kommer att vara och eventuella stormar eller liknande. Oavsett om det ska vara soligt eller regnigt är det alltid en god idé att komma väl förberedd.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Marocko på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Marocko.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Marocko med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Marocko. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Marocko.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Marocko under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Marocko erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Marocko

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Lufthansa