Flygdestinationer Samoa

Populära städer att besöka i Samoa

Boka din resa till Samoa

Expedia erbjuder flyg till Samoa för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Samoa och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Samoa på grund av covid-19?
Om du ännu inte har slutfört din bokning ska du gå igenom villkoren som gäller för flygbolaget du hade tänkt resa med. Om du redan har bokat ditt flyg till Samoa kan du besöka vår kundtjänstportal. Där hittar du information om vilka policyer kring covid-19 som påverkar din bokning och vad du har för möjligheter.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Samoa med flexibel avbokningspolicy?
Du kan använda vårt filter för ändringsavgifter. Fyll i dina resedatum och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida av skärmen. Med Expedias hjälp blir det hur enkelt som helst att få tag i ett billigt flyg till Samoa.
Finns det några allmänna tips för resande till Samoa under coronaviruspandemin?
Utbrottet av coronaviruset må ha förändrat hur resandet ser ut, men det har inte tagit kål på folks begär av att utforska världen. Här följer några tips som hjälper dig att ta dig an förändringarna.

  • Ta reda på om det finns några reserestriktioner på avreseorten eller på ditt resmål innan du genomför bokningen av ditt flyg. Kolla också upp om det finns några andra regler som påverkar dig efter ankomsten, till exempel obligatorisk karantän.
  • När du befinner dig på flygplatsen måste du bära munskydd. Personalen på flygplatsen kan dock be dig att tillfälligtvis ta av dig skyddet för att bekräfta din identitet. Resenärer som inte bär munskydd får kanske inte lov att stiga ombord och kan dessutom bli bötfällda.
  • Istället för att räcka fram ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen ska du själv lägga det på skannern. Håll sedan upp boardingpasset för inspektion.
  • En behållare med handdesinficeringsmedel tillåts i ditt handbagage. Behållaren får inte rymma mer än 100 ml, och du måste ta ut den ur väskan när du går igenom säkerhetskontrollen.
  • Ta ut alla personliga föremål, som plånbok och nycklar, ur fickorna och placera dem i ditt handbagage istället för på en bricka. Då tar säkerhetskontrollen mindre tid.
  • Förvara alla matvaror i en genomskinlig påse och lägg upp dem på brickan vid säkerhetskontrollen. Tar du ut matvarorna ur handbagaget är risken mindre för att personalen vill öppna och inspektera väskan.

Hur hittar man billiga biljetter till Samoa?
Du kan alltid få tag i fina erbjudanden här på Expedia, men med vår funktion för flexibla datum blir det ännu enklare. Ange datumen då du vill resa och klicka därefter på länken “Flexibla datum” ovanför sökresultaten, så får du en jämförelse av priserna för dagarna däromkring. Det lägsta priset för en resa med flyg till Samoa den senaste veckan var .
Vad kostar ett flyg till Samoa?
Det var en mängd prisvärda resor som erbjöds under veckan som gick, och flygpriset tur och retur till Samoa var mellan och . Några glada resenärer kunde få tag i enkelresor från () för bara .
Vad kostar det att flyga till Samoa?
Priserna på flyg till Samoa varierade mellan och de senaste sju dagarna. I allmänhet kan du hitta allt bättre erbjudanden ju tidigare du bokar din resa.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Samoa?
Snappa upp en biljett i för att få toppenerbjudanden på flyg till Samoa. Under sommar- och julloven är det generellt sett som dyrast att boka resor.
Vilka är de bästa sakerna att göra i Samoa?

  • Börja din vistelse i Samoa i den populära staden Apia. Här finns mängder av saker att se och göra, från imponerande sevärdheter som Apiaparken till mat, shopping och mycket mer.
  • När du ska planera aktiviteter för din resa bör du komma ihåg att det råder ett tropiskt regnskogsklimat i Apia. För att få en uppfattning om vad du kan vänta dig kan du titta närmare på vad väderleksprognosen säger innan du flyger.
  • När du vill se mer av denna vackra region kan du sätta dig i någon av våra budgetvänliga hyrbilar och besöka Vaitele. Staden ligger runt 4 kilometer väster om Apia och är hem till intressanta sevärdheter, som Faleata golfbana.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Samoa på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Samoa.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Samoa med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Samoa. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Samoa.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Samoa under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Samoa erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.