Flygdestinationer Sri Lanka

Populära städer att besöka i Sri Lanka

Förslag på billiga flygresor till Sri Lanka

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 3 712 kr för enkelflyg och 6 712 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Oman Air
Finnair
Oman Air
Finnair
SAS
Finnair
Finnair
Finnair
Turkish Airlines
Qatar Airways
Air France
Air France
KLM
SAS
Air France
SAS
SAS
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
KLM

Boka din resa till Sri Lanka

Expedia erbjuder flyg till Sri Lanka för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Sri Lanka och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

❓ Kan jag avboka min flygresa till Sri Lanka på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Sri Lanka.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sri Lanka med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Sri Lanka. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Sri Lanka.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Sri Lanka under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Sri Lanka erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.