Flygdestinationer i Sri Lanka

Populära städer att besöka i Sri Lanka

Förslag på billiga flygresor till Sri Lanka

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 4 378 kr för enkelflyg och 6 457 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines

Boka din resa till Sri Lanka

Expedia erbjuder flyg till Sri Lanka för att uppfylla alla resenärers behov. Oavsett vilken flygresa du letar efter så hittar du den på Expedia. Hitta flyg till Sri Lanka och destinationer i hela världen och upptäck hur lätt det är att boka flyg på Expedia.

Vanliga frågor och svar

Kan jag avboka mitt flyg till Sri Lanka på grund av covid-19?
I dessa tider är det många flygbolag som erbjuder mer flexibilitet. Gå till vår kundtjänstportal för att hitta praktisk information om hur du avbokar eller byter ditt flyg till Sri Lanka på grund av covid-19.
Vilket är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sri Lanka med flexibel avbokningspolicy?
Det är bara att använda vårt smarta filter för ändringsavgifter. Fyll i dina reseuppgifter och klicka på “Sök”. Därefter kryssar du i rutan “Ingen ändringsavgift” under “Flexibla ändringspolicyer” på vänster sida. Med Expedia blir det hur lätt som helst att hitta billiga flygbiljetter till Sri Lanka.
Finns det några allmänna tips för resande till Sri Lanka under coronaviruspandemin?
Om det här är din första resa sedan coronavirusutbrottet kommer du snart att notera en del nya regler. Ha följande tips i bakhuvudet, så kan din resa till Sri Lanka bli lite smidigare.

  • Innan du slutför bokningen av dina flygbiljetter bör du kontrollera om det finns några resebegränsningar, både på din avreseort och på destinationen. Granska de senaste uppgifterna från myndigheter och flygbolag.
  • Du måste ha munskydd på dig på flygplatsen, inklusive när du går igenom säkerhetskontrollen. Förbered dig på att ta av munskyddet när det är dags att verifiera din identitet.
  • För att reducera risken för smittospridning ska du själv placera ditt fysiska eller elektroniska boardingpass på skannern och sedan hålla upp det så att det kan inspekteras visuellt. Räck inte över ditt boardingpass till personalen i säkerhetskontrollen.
  • Du kan ha med dig en behållare med handdesinficering på max 100 ml i ditt handbagage. Du måste ta ut behållaren ur väskan när du passerar säkerhetskontrollen.
  • För att säkerhetskontrollen ska gå fortare bör du placera föremål som ditt bälte och lösa mynt i ditt handbagage istället för i en korg.
  • Om du bär med dig matvaror ombord på flyget bör du förvara dem i en genomskinlig plastpåse och lägga upp påsen på brickan när du passerar säkerhetskontrollen. Då är risken mindre för att personalen rör vid väskan för att öppna och undersöka den.

Hur hittar man billiga biljetter till Sri Lanka?
För att lyckas få tag i de bästa erbjudandena till Sri Lanka gör du rätt i att boka tidigt. Testa även vår fiffiga funktion “Flexibla datum”, som du hittar överst i sökresultaten, för att jämföra priserna på närliggande dagar. Under den senaste veckan var det bästa priset för ett flyg till Sri Lanka endast 6 457 kr.
Vad kostar ett flyg till Sri Lanka?
Det var gott om prisvänliga flygresor som erbjöds under de senaste sju dagarna, och priset för flyg tur och retur till Sri Lanka var mellan 6 457 kr och 8 484 kr. Ett par lyckliga semesterfirare lyckades få tag i enkelresor från Köpenhamn (CPH) för så lite som 4 378 kr.
Vilka är de populäraste flygplatserna att resa till i Sri Lanka?
Colombo (CMB-Bandaranaike Intl.) är den största inkörsporten till Sri Lanka, och här landar 1189 flyg varje månad. Hitta ett fint erbjudande, boka biljetter och gör dig redo för att upptäcka denna spännande region.
Vad kostar det att flyga till Sri Lanka?
De senaste sju dagarna varierade priset på flyg till Sri Lanka från 6 457 kr till 8 484 kr. Vad du får betala beror normalt på flera olika faktorer, till exempel avgångstiden, kabinklass och hur tidigt du bokar biljetten.
Vilka månader är det billigast att boka ett flyg till Sri Lanka?
För att lyckas hitta ett fantastiskt erbjudande på en resa till Sri Lanka ska du försöka att boka i Augusti, när biljettpriserna är som lägst. När är biljetterna som dyrast? I Sverige är det under sommar- och vinterloven.

❓ Kan jag avboka min flygresa till Sri Lanka på grund av covid-19?

✔️ Policyerna varierar mellan olika flygbolag, men många av dem återbetalar resor till starkt påverkade områden. Datum och destinationer ändras ofta i och med att vi får mer information om situationen, så det är viktigt att resenärer kontaktar flygbolaget om de har en resa bokad framöver. Besök vår kundtjänstportal för att läsa mer om vilka policyer som gäller för din flygresa till Sri Lanka.


❓ Vad är det bästa sättet att hitta billiga flyg till Sri Lanka med flexibel ombokningspolicy?

✔️ På grund av covid-19 avstår många av de flygbolag vi samarbetar med från att debitera avgifter för ändringar på vissa nya bokningar till Sri Lanka. Du kan filtrera för att endast se dessa flygbolag när du söker efter billiga flyg till Sri Lanka.


❓ Vilka allmänna råd finns för resenärer som ska resa till Sri Lanka under utbrottet av covid-19?

✔️ De flesta av våra hotell i Sri Lanka erbjuder gratis avbokning, så boka hellre ett hotell som erbjuder återbetalning än ett som inte gör det. Håll utkik efter meddelandet ”gratis avbokning” under sökningen. Priserna kan variera, men just nu är det viktigt med flexibilitet.


✔️ Kom ihåg att kontrollera det finstilta när du köper flygbiljetter till . Beroende på vilken prisklass du väljer kan ändringar antingen inte vara tillgängliga eller medföra en stor avgift. Läs reglerna och villkoren för din biljettyp före ditt köp.

Populära flyg till Sri Lanka

Priserna var tillgängliga de senaste 7 dagarna. Angivna priser gäller för en person, tur-och-retur, för angiven period. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Swiss International Air Lines