Billiga hotell - Reykjavik

Se alla 152 hotell i Reykjavik
Room With A View - Apartments
Room With A View - Apartments

Laugavegur 18, Reykjavik 101

4.0 av 5.0

Denna lägenhet i centrala Reykjavik ligger tio minuters promenad från Asgrimur Jonsson-samlingen, Hallgrímskirkja och …

1.252 SEK
CenterHotel Thingholt
CenterHotel Thingholt

Thingholtsstraeti 3-5, Reykjavik 101

4.0 av 5.0

CenterHotel Thingholt är ett hotell med spa i centrala Reykjavik, som ligger tio minuters promenad från Dómkirkjan, …

1.507 SEK
Apartment K
Apartment K

Thingholtsstraeti 2-4, Reykjavik 101

3.0 av 5.0

Denna lägenhet i centrala Reykjavik ligger en kvarts promenad från Sundhöll Hafnarfjarða inomhus- och utomhusbad och …

743 SEK
Hotel Hafnarfjordur
Hotel Hafnarfjordur

Reykjavikurvegur 72, Hafnarfjordur 220

3.0 av 5.0

Detta hotell i Hafnarfjördur ligger 15 minuters promenad från Hellisgerdi-parken och Ishestar ridturer. Elf Garden och …

Hämta priser
Hotel Borg by Keahotels
Hotel Borg by Keahotels

Posthusstraeti 11, Reykjavik 101

4.0 av 5.0

Detta hotell i lyxstil i centrala Reykjavik ligger nära Dómkirkjan och Reykjaviks stadshus. Hallgrímskirkja och Islands …

2.864 SEK
Reykjavik4you Apartments
Reykjavik4you Apartments

Bergstaðastræti 12, Reykjavik 101

3.5 av 5.0

Denna lägenhet i centrala Reykjavik ligger tio minuters promenad från Asgrimur Jonsson-samlingen, Hallgrímskirkja och …

1.654 SEK
City Park Hotel
City Park Hotel

Armuli 5, Reykjavik IS-108

3.0 av 5.0

Detta hotell ligger mitt i hjärtat av Reykjavik, mindre än 3 km från Ásmundarsafn, Hallgrímskirkja och Perlan. Reykjaviks …

1.033 SEK
CenterHotel Skjaldbreid
CenterHotel Skjaldbreid

Laugavegi 16, Reykjavik 101

4.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Reykjavik ligger tio minuters promenad från Asgrimur Jonsson-samlingen, Hallgrímskirkja och Reykjavik …

1.248 SEK
Hlemmur Square
Hlemmur Square

Laugavegur 105, Reykjavik IS-105

3.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Reykjavik ligger en kvarts promenad från Sundhöll Hafnarfjarða inomhus- och utomhusbad och …

1.059 SEK
Nupan Deluxe
Nupan Deluxe

Adalgata 10, Keflavik 230

3.0 av 5.0

Detta bed and breakfast ligger centralt, nära flygplatsen.

1.023 SEK

Nya recensioner i Reykjavik

Dölj innehåll

Begränsa din sökning

Reseguide: Hotell Reykjavik

Hotell Reykjavik: Reykjavik är en av Europas mest populära citydestinationer och de senaste decennierna har den isländska turistindustrin fått sig en rejäl skjuts av allt från norrsken, gejsrar och förbluffande naturupplevelser till stadens nattliv och en attraktiv växelkurs som gjort Reykjavik till ett alltmer populärt resmål med fler och fler hotell i alla prisklasser.

Boende i Reykjavik

Idag hittar man gott om enastående 4-stjärniga hotell i Reykjavik, men det är inte svårt att även hitta billigt boende om man vill hålla igen med reskassan. Försök att hitta ett hotell i antingen gamla stan eller stadens hamnområde, eller om du hyr bil i Reykjavik så kan du välja något av Islands exklusiva designhotell ute bland de karga vulkanlandskapen så har du alltid nära till naturen och de bästa äventyren.

En citydestination med spektakulär natur

Reykjavik är en förtrollande stad omgiven av hisnande karga landskap, och präglas av såväl lokalbornas vänliga bemötande som ett mytomspunnet nattliv. Storleken till trots så är det en plats som tåls att besökas om och om igen. Olika årstider bjuder på vitt skilda versioner av den isländska huvudstaden, och om man uppskattar storslagen natur så finns det vildmarksturer och äventyr som aldrig verkar sina. Reykjavik har något för alla resenärer, oavsett om avkoppling, utsökt mat eller sena vilda nätter står högst på menyn. Skäm bort dig med en lyxig vistelse på ett spahotell och prova på några av stadens bästa restauranger – Munnharpan i Reykjaviks konserthus och Grillmarkadurinn förtjänar at omnämnas i ett hav av enastående och unika restauranger – för att sedan dansa ända in på småtimmarna på antingen B5 eller Bakkus mäktiga dansgolv. Kombinera en övernattning eller två i Reykjavik med en guidad tur till glaciären Langjökull eller en biltur till Gullfoss mäktiga vattenfall. På nationalparken Thingvellir utlovas en annorlunda dyktur mellan de tektoniska plattorna som skiljer Eurasien och Amerika åt.

Upplev Islands mäktiga norrsken

Områdena kring Reykjavik är vida kända för sina norrsken så boka en resa mellan november och april, och försök att stanna så många nätter som möjligt om du är inställd på att uppleva norrsken. Kom ihåg att en klar natthimmel och totalt mörker är de viktigaste förutsättningarna för att se det gäckande dansande ljusfenomenet, och trots att november-februari är de mörkaste månaderna så är det också den tid på året som präglas av sämst väder, så det finns tyvärr ingen given månad för att planera en norrskensresa. Man måste ge sig ut en bra bit utanför Reykjavik för att se norrsken (guidade turer rekommenderas, men man kan även hyra en bil och ge sig ut själv). Ibland är dock norrskenen så starka att man till och med kan se dem i Reykjavik, trots stadens alla ljus; en bonus som är få förunnat, men som utan tvekan förgyller ens besök i en redan sagolik stad. Om man företar sig ett nattbesök till de populära heta källorna på Blue Lagoon, cirka 40 minuter utanför staden, så finns det också en chans att man ser norrsken medan man kopplar av i de termiska baden med en drink i ena handen och mystisk musik i bakgrunden – en genuint oförglömlig upplevelse. Så missa inte chansen att uppleva en underbar stad som verkligen har något för alla. Boka din paketresa till Reykjavik redan idag och spara pengar när du bokarflyg till Reykjavik och hotell samtidigt.

Hotellbokning: Reykjavik

Sök efter hotell som passar dig i Reykjavik; du hittar snabbt och enkelt övernattning på ett lyxigt eller billigt hotell i Reykjavik med någon av våra sökfunktioner:

  • Använd kartan för att hitta hotell i de områden i Reykjavik som du föredrar.
  • Använd filtren för att välja specifika områden, faciliteter eller hotellkedjor. Du kan även välja stjärngradering, från enkla 1-stjärniga hotell till 5-stjärniga lyxhotell.
  • Ange dina resedatum för att se våra bästa erbjudanden och billiga hotell i Reykjavik när du planerar att resa.
false