Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Riksgränsen 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Riksgränsen med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Riksgränsen. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Topphotell i Riksgränsen

Stuga Odon 7 Katterjokk
Stuga Odon 7 Katterjokk
7 Odonvägen, Cabin Odon7, Riksgränsen, Norrbottens län
Hämta priser
Stuga Odon 7 Katterjokk
Hotell Riksgränsen
Hotell Riksgränsen
3.5 out of 5
Riksgränsvägen 15, Riksgränsen
Hämta priser
3.7/5Good! (13 recensioner)
Trevligt hotell med brister

"Fin matsedel med trevligt och varierande utbud, inte billigt men OK. trevlig personal, tyvärr saknades allt som kan dämpa ljudnivån i restaurangen (samma känsla som att vara i en skolmatsal) så vi hoppade effterätten båda dagarna, lite synd för det förstörde en del av mysfaktorn, saknade även förhandsinformation ..."…"

Recension från 20 maj 2018

Hotell Riksgränsen
RIBO Apartment Katterjokk
RIBO Apartment Katterjokk
4 out of 5
Odonvägen 7, Riksgränsen, Norrbotten
Hämta priser
RIBO Apartment Katterjokk
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Spara tid och pengar med ett paketerbjudande till Riksgränsen

Det har aldrig varit lättare att boka flyg och boende på samma gång hos Expedia. Om du vill spara på slantarna bör du fundera över att köpa ett paketerbjudande hos oss. Stanna lite längre i Riksgränsen med de extra pengarna. Du kan spara upp till $603 genom att boka en kombinerad paketresa. Du tar dig snabbt dit du behöver med de 400 flygbolagen och 321,000 hotellen i vår omfattande databas.

Platser att besöka i Riksgränsen

Behöver du lite inspiration till vad du kan hitta på under en resa till Riksgränsen? Vi gör det enkelt för dig! Om du kan tänka dig en kort bilresa är Vadvetjåkka nationalpark ett bra utflyktsmål, och många resenärer rekommenderar också Björkliden Fjällby och Riksgränsen skidort. Varför inte lägga till alla tre på din att göra-lista?

Närmaste flygplatsen till Riksgränsen

Anländer du till Framnes (NVK) är du bara 35 kilometer från semestern i Riksgränsen.

Vanliga frågor och svar

Vilken tid på året passar bäst för att besöka Riksgränsen?
Är du ute efter det allra prisvärdaste erbjudandet? Packa då bagaget och besök Riksgränsen i . I jämförelse är den dyraste månaden att boka in din semester. Högsäsongen infaller i , och den lugnare lågsäsongen är i .
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Riksgränsen?
Inte alla flygbolag anger sina biljettpriser tidigt, men oftast kan du bläddra bland biljettpriser på Expedia upp till 12 månader innan avfärd. Det är då chansen är som störst att hitta biljetter som är riktigt prisvärda. Men även om du väntar till sista stund kan du ha tur – ibland dyker det upp billiga biljetter endast ett par veckor innan avfärd.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Riksgränsen?
Så många platser att resa till och så mycket att se. Med en paketresa har du råd att resa till fler destinationer. Kombinera hotell, flyg och hyrbil och håll dig inom din budget.

Fler resealternativ