Resor till San Marino 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i San Marino

Grand Hotel San Marino
Grand Hotel San Marino
4 out of 5
Viale Antonio Onofri, 31, San Marino
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 327 kr per natt mellan 20 okt. och 21 okt.
1 327 kr
per natt
20 okt. - 21 okt.
8,6/10 Excellent! (325 recensioner)
Prisvärt i San Marino
"Fantastiskt bra bemötande när vi kom men tyvärr i varmaste laget på rummet, trots att vi försökte stänga av. Frukosten var OK men inte enastående. Hotellet ligger bra till - nära alla sevärdheter och några minuters promenad till och från bussstationen (uppförsbacke till hotellet, lättare att gå ..."

Recension från 26 apr. 2022

Grand Hotel San Marino
Hotel Joli
Hotel Joli
3 out of 5
Viale Federico D'Urbino, 36 B, San Marino
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 774 kr per natt mellan 22 okt. och 23 okt.
774 kr
per natt
22 okt. - 23 okt.
8,4/10 Very Good! (355 recensioner)
"Sängen var hård precis som kuddarna. Minimalt rum."

Recension från 7 okt. 2022

Hotel Joli
Hotel Majorca
Hotel Majorca
3 out of 5
Via Facchini 4, Cattolica, Provincia di Rimini
5,8/10 (50 recensioner)
"Low standard at the breakfast. Instead of glass you got a plastic cup. The only bread were thin slices of roast bread and the other option were croissants. It took a long time to get refills on the breakfast table. And last, we booked at Hotel Majorca and then we got information from a random carpenter ..."

Recension från 7 aug. 2023

Hotel Majorca
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till San Marino?
Upplev det allra bästa av San Marino från . Här kan du hitta ett stort utbud av flyg, boenden och hyrbilar för olika typer av budgetar. Om du tar med några spännande utflykter i ditt semesterpaket får du ännu bättre pris.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till San Marino?
Att boka ett semesterpaket till San Marino med Expedia är ett enkelt sätt att spara pengar. Boka nu så kan du spara stort – det är inte svårare än så. Vi samarbetar med över 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn, och med ett så enormt urval kan du enkelt utforma din egen drömsemester.
Var ska man bo i San Marino?
Med så mycket att uppleva i San Marino passar det bra att välja ett hotell inte långt från sevärdheterna. Guaita Tower, San Marino-basilikan och Cesta Tower är ett par utflyktsmål att lägga till på listan.
Vilka är de bästa hotellen i San Marino?
Titano Suites Hotel och Hotel Titano är två av de populäraste boendena i San Marino. Innan du fattar ditt beslut skulle du kunna titta närmre på deras utbud och betyg.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i San Marino?
Det beror på vilket bolag du flyger med, men generellt sett kan du jämföra priserna på internationella flyg på Expedia upp till 12 månader i förväg. Det brukar vara en bra idé att boka en biljett i god tid, men ibland har man tur och hittar en billigare biljett endast ett par veckor före avfärd.
Vad ingår i en paketresa till San Marino från Expedia?
Oavsett om du är ute efter flygpriser och hotell eller en hyrbil, kan Expedia hjälpa dig att utforma ett resepaket till San Marino som passar dig. Planerar du ett par veckors semester? Titta då närmare på ett paket med hyrbil, flyg och hotell. Om du endast har tid för en kort weekendresa passar det kanske bättre att boka ett hotell och ett flyg. Rundturer och upplevelser kan bokas i efterhand. Med våra paketresor är det lätt att spara pengar.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till San Marino?
En paketresa kan vara snällare mot plånboken än om du bokar allt du behöver för din resa separat. Kombinera till exempel hyrbil, hotell och flyg för att få ett bra pris. Oavsett vilken typ av resa du ska åka på hittar du en paketresa som passar just dig.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till San Marino på Expedia?
Absolut. Expedia samarbetar med över 500 flygbolag världen över, så du har gott om valmöjligheter för din semester i San Marino.
Går det att avboka semesterpaketet till San Marino om man inte kan resa?
Jadå, och vi finns här för dig genom hela processen. Du kan eventuellt avboka eller göra ändringar i ditt semesterpaket till San Marino helt utan kostnad, om du gjorde bokningen under det senaste dygnet. Det är dock möjligt att du får betala en avgift till hotellet, flygbolaget eller hyrbilsföretaget om bokningen är äldre än så. Om dina planer plötsligt förändras behöver du bara besöka vår kundtjänst för att få mer information.

Populära sevärdheter att besöka