Resor till Strömstad 2023

Boka hotell + flyg eller hyrbil ihop och få rabatt

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Anpassa din semester enkelt på en och samma plats

Fullt återbetalningsbara priser på de flesta hotell. Vi vet att flexibilitet är viktigt.

Spara när du bokar ditt flyg + hotell tillsammans och samla Expedia Rewards-poäng för framtida resor

Topphotell i Strömstad

First Camp City Strömstad
First Camp City Strömstad
2 out of 5
Uddevallavägen, Stromstad, 45230
Priset är 1 050 kr per natt mellan 10 apr. och 11 apr.
1 050 kr
per natt
10 apr. - 11 apr.
8/10 Very Good! (211 recensioner)
I en Kosterstuga bor vi gärna igen
"Kosterstugan mycket bra, rent. Bra med parkeringen utanför. Upplevde inte att man stördes av vägen som gick nedanför. Gångavstånd till centrum. Mindre bra var att det var oerfaren personal vid incheckningen som menade att vi ej betalt fast det var betalt genom Klarna."

Recension från 8 juli 2022

First Camp City Strömstad
Nordby Hotell
Nordby Hotell
3 out of 5
Nordby, Stromstad, 45292
Priset är 1 345 kr per natt mellan 28 mars och 29 mars
1 345 kr
per natt
28 mars - 29 mars
7,8/10 Good! (1 004 recensioner)
I
"*Det var kallt på rummet ( nr 17) och det drog från ventilationen i taket. Eftersom det inte fanns persienner eller rullgardiner måste man dra för de hellånga gardinerna och då täcktes även elementet så värmen därifrån gick förlorad. *Bra frukost och trevlig personal."

Recension från 4 mars 2023

Nordby Hotell
Scandic Laholmen
Scandic Laholmen
3 out of 5
Laholmen 1, Stromstad, 452 30
Full återbetalningBoka nu, betala vid vistelsen
Priset är 1 521 kr per natt mellan 9 apr. och 10 apr.
1 521 kr
per natt
9 apr. - 10 apr.
8,8/10 Excellent! (1 004 recensioner)
"Bra"

Recension från 27 feb. 2023

Scandic Laholmen
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Vanliga frågor och svar

Hur mycket kostar ett semesterpaket till Strömstad?
Utforska det allra bästa av Strömstad från endast . Vi kan erbjuda ett enormt utbud av hotell, flyg och hyrbilar för alla budgetar. Om du även tar med ett par spännande rundturer och aktiviteter i paketet blir priset ännu bättre.
Går det att avboka semesterpaketet till Strömstad om man inte kan resa?
Om resplanerna till Strömstad måste justeras kan det kännas bra att veta att du kan avboka eller göra ändringar i din bokning. Gjorde du bokningen under de senaste 24 timmarna har du eventuellt rätt till en återbetalning. Om bokningen är äldre än så kan flygbolaget, boendet eller hyrbilsfirman ta ut avgifter. Behöver du mer information får du gärna besöka vår kundtjänst.
Hur gör man för att hitta en billig paketresa till Strömstad?
Titta på alternativen och boka allt i samma veva för att bygga ihop ditt eget semesterpaket till Strömstad. Du kan hitta otroliga erbjudanden på allt från boende och flyg till hyrbilar och aktiviteter. Du kan spara förvånansvärt mycket bara genom att slå ihop alla olika delar, och med mer än 500 flygbolag och 1 000 000 boenden i världens alla hörn att välja och vraka mellan kan du enkelt hitta precis vad du söker.
Var ska man bo i Strömstad?
Med så mycket att uppleva i Strömstad är det en bra idé att hitta ett hotell inte långt från sevärdheterna. Nordby Shoppingcentre, Skee Kyrka och Saltö naturreservat är tre utflyktsmål att lägga till på din lista.
Vilka är de bästa hotellen i Strömstad?
Många som åker till Strömstad bor i Lökholmen, där 8 Person Holiday Home in Strömstad och Newly refurbished beach apartment är två omtyckta boenden. Men det finns förstås fler lockande områden här. Du skulle till exempel kunna boka 5 Person Holiday Home in Strömstad eller Scandic Partner Laholmen Hotel i Bukten.
Hur långt i förväg borde jag boka min semester i Strömstad?
För största möjliga rabatt bör du boka långt i förväg. Flygbolagen brukar göra sina biljetter tillgängliga till lägre priser upp emot ett år i förväg. Hotell, aktiviteter och hyrbil bör också bokas tidigt, så att du har större valmöjligheter. Om du längtar efter en sista minuten-resa till Strömstad finns det alltid prisvärda erbjudanden på Expedia. Boka en weekendresa redan idag!
Vad ingår i en paketresa till Strömstad från Expedia?
Resepaketen kan bestå av flyg, hotell och hyrbil, men du kan kombinera dem hur som helst för att skapa dina drömmars semester i Strömstad. Du kan också lägga till roliga saker som upplevelser och rundturer när resten av bokningen är klar. Det är du som bestämmer. När du kombinerar dina bokningar med Expedia hittar du fantastiska erbjudanden som du inte hittar någon annanstans.
Vad behöver jag veta innan jag bokar en paketresa till Strömstad?
När du bokar flyg, boende och hyrbil på samma gång får du vanligtvis ett lägre pris. Oavsett om du vill boka en avskild villa eller föredrar en central lägenhet kan du boka allt till ett lägre pris på Expedia.
Kan jag välja flygbolag som en del av en paketresa till Strömstad på Expedia?
Absolut. Med över 500 flygbolag att välja bland på Expedia är det inte svårt att hitta en paketresa till Strömstad som uppfyller alla dina behov.

Populära sevärdheter att besöka