Meddelande om covid-19: Resekraven ändras snabbt, inklusive reglerna om tester för covid-19 före avresa och karantän vid ankomst.

Resor till Vilassar de Mar 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Vilassar de Mar med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Vilassar de Mar. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Erbjudanden på paketresor till Vilassar de Mar

Apartments Hostemplo Suites
Factory Suites Barcelona
Cram Hotel
Boutique Hotel Casa Volver
Sorli Emocions

Topphotell i Vilassar de Mar

Vilasardemarlux 1 NÄR BARCELONA 1
Vilasardemarlux 1 NÄR BARCELONA 1
14 Carrer Manuel Roca i Guàrdia, Vilassar de Mar, Katalonien
Vilasardemarlux 1 NÄR BARCELONA 1
Can Mabi 30' Bcn Next Beach
Can Mabi 30' Bcn Next Beach
6º 2ª Carrer Pau Casals, 2, Vilassar de Mar, Katalonien
Can Mabi 30' Bcn Next Beach
Hotel Vilassar
Hotel Vilassar
4 out of 5
Avda. Carlos III, 15-21, Vilassar de Mar
4.1/5Very Good! (105 recensioner)
"Good hotel with great service! It was the perfect hotel near our family, easy access to beach, trains, and restaurants. We will definitely stay again."

Recension från 27 juli 2019

Hotel Vilassar
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Vilassar de Mar

Strandsemester i Vilassar de Mar

Sätt dig ner vid vattenbrynet och känn havsbrisen som smeker ditt ansikte på din semester i Vilassar de Mar. Om du besöker platsen för första gången skulle du kunna leta upp ett par färggranna stenar och snäckskal för att minnas din resa till Vilassar de Mar. Övernatta nära Llevants strand, en vacker kustremsa endast 2 kilometer från den centrala delen av staden. Vi erbjuder även utmärkta semestererbjudanden i Vilassar de Mar lite närmare Platja de lAstillero, ett annat utmärkt alternativ i närheten.

Bra att veta om Vilassar de Mar

  • Tänk dig hur den rena havsluften sveper in genom ditt fönster och vågornas skvalpande vaggar dig till sömns. Inget slår en semester intill stranden. Kolla in vårt utbud av strandhotell i Vilassar de Mar för att se vad du har att välja mellan.
  • En mängd resenärer väljer att bo i lägenheter när de ska njuta av sin semester i Vilassar de Mar. Några populära alternativ är Beach Town House och Can Servole.
  • Vilassar de Mar har en befolkning på runt 19 500 personer. Om du är på jakt efter tips på saker att se i trakten finns det gott om lokalbor som kan hjälpa dig på traven. Du hittar även en del bra förslag på vår sida med saker att göra i Vilassar de Mar.
  • Res inte hem utan att ha upplevt Llevants strand. Drar du nytta av våra plånboksvänliga semestererbjudanden i Vilassar de Mar har du möjlighet att utforska många fler uppskattade attraktioner med alla pengar du sparar.

Vanliga frågor och svar