Det kan finnas reserestriktioner för Spanien med anledning av covid-19.

Resor till Vilassar de Mar 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Planera din semester i Vilassar de Mar med Expedia

  • Boka erbjudanden på semesterpaket för 2021 nu! Boka boende, flyg eller hyrbil tillsammans och få extra besparingar till din nästa resa!
  • Vi har valt ut otroliga erbjudanden på fantastiska hotell i Vilassar de Mar. Spana in vad som finns genom att använda sökfältet ovan.
  • De flesta hotell har gratis avbokning*, eftersom vi tror att flexibilitet är viktigare än någonsin.

Du hittar mer information på vår informationssida om covid-19.

Det är bara att börja söka!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24-48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Erbjudanden på paketresor till Vilassar de Mar

Factory Suites Barcelona
Almanac Barcelona
Hotel Bagues
Ohla Barcelona
Yurbban Passage Hotel & Spa

2021: reseerbjudanden för Vilassar de Mar

Factory Suites Barcelona
Almanac Barcelona
Hotel Bagues
Ohla Barcelona
Yurbban Passage Hotel & Spa

Topphotell i Vilassar de Mar

Drömhus vid havet i två, 300 meter till stranden, Vilassar de Mar / Barcelona
Drömhus vid havet i två, 300 meter till stranden, Vilassar de Mar / Barcelona
Passatge Sant Josep 19, Colonia Arenas 4, Vilassar de Mar, Katalonien
Hämta priser
5/5Exceptional! (9 recensioner)
The nicest vacation home!

"Lovely place, so beautifully decorated, nice and relaxing, clean and comfortable! Ellen is the sweetest host, so helpful and kind. We will come back!"…"

Recension från 22 apr. 2018

Drömhus vid havet i två, 300 meter till stranden, Vilassar de Mar / Barcelona
Holidays House
Holidays House
3.5 out of 5
Carrer Santiago Rusiñol 78, Vilassar de Mar
Hämta priser
Holidays House
Preciosa Casa en la costa mediterránea
Preciosa Casa en la costa mediterránea
3.5 out of 5
Carrer de Santa Gemma 18, Vilassar de Mar
Hämta priser
Preciosa Casa en la costa mediterránea
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.
0

Toppaktiviteter i Vilassar de Mar

Strandsemester i Vilassar de Mar

Sätt dig ner vid vattenbrynet och känn havsbrisen som smeker ditt ansikte på din semester i Vilassar de Mar. Om du besöker platsen för första gången skulle du kunna leta upp ett par färggranna stenar och snäckskal för att minnas din resa till Vilassar de Mar. Övernatta nära Llevants strand, en vacker kustremsa endast 2 kilometer från den centrala delen av staden. Vi erbjuder även utmärkta semestererbjudanden i Vilassar de Mar lite närmare Platja de lAstillero, ett annat utmärkt alternativ i närheten.

Bra att veta om Vilassar de Mar

  • Tänk dig hur den rena havsluften sveper in genom ditt fönster och vågornas skvalpande vaggar dig till sömns. Inget slår en semester intill stranden. Kolla in vårt utbud av strandhotell i Vilassar de Mar för att se vad du har att välja mellan.
  • En mängd resenärer väljer att bo i lägenheter när de ska njuta av sin semester i Vilassar de Mar. Några populära alternativ är Beach Town House och Can Servole.
  • Vilassar de Mar har en befolkning på runt 19 500 personer. Om du är på jakt efter tips på saker att se i trakten finns det gott om lokalbor som kan hjälpa dig på traven. Du hittar även en del bra förslag på vår sida med saker att göra i Vilassar de Mar.
  • Res inte hem utan att ha upplevt Llevants strand. Drar du nytta av våra plånboksvänliga semestererbjudanden i Vilassar de Mar har du möjlighet att utforska många fler uppskattade attraktioner med alla pengar du sparar.

Spara tid och pengar med semesterpaket till Vilassar de Mar

Vilket är det bästa sättet att spara pengar på en semester i Vilassar de Mar?

Ett av de bästa knepen för att få budgeten att räcka längre och dessutom spara lite tid är att boka något av våra semesterpaket till Vilassar de Mar. Här på Expedia har du enorma valmöjligheter bestående av över 1 000 000 boendealternativ från världens alla hörn och flyg från fler än 500 flygbolag, och om du bokar med en gång kan du spara mycket pengar. Det är ingen fara om dina planer ändras, för de allra flesta bokningar har ingen avbokningsavgift.

Vilka är de populäraste typerna av boenden på en resa till Vilassar de Mar?

I Vilassar de Mar finns det någonstans att bo för alla sorters resenärer. Vissa föredrar lägenheter, medan andra hellre bokar privata semesterhus. Vi skulle även föreslå att du tittar på några av alla villor eller condos i orten.

Vad ingår när man bokar en semester med Expedia?

Med Expedias semesterpaket till Vilassar de Mar kan du få rabatt på nästan vad som helst. Du kan boka de mest grundläggande sakerna, som flyg och hotell, men varför inte ta med en bil också, så att du kan ta dig runt utan problem? Och om du skulle vilja ha roliga aktiviteter fixade innan du reser kan vi hjälpa till med det också. Du kan inkludera alla delarna i valfri kombination istället för att boka dem separat. Du bestämmer själv!