Resor till Vilassar de Mar 2021

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Erbjudanden på paketresor till Vilassar de Mar

Cosmopolitan Boutique Rambla
Apartments Hostemplo Suites
Boutique Hotel Casa Volver
Almanac Barcelona
Ohla Barcelona

Topphotell i Vilassar de Mar

Apartamento Can Mabi
Apartamento Can Mabi
3 out of 5
Avinguda Pau Casals, 2, Vilassar de Mar
Hämta priser
Apartamento Can Mabi
Can Mabi 30' Bcn Next Beach
Can Mabi 30' Bcn Next Beach
6º 2ª Carrer Pau Casals, 2, Vilassar de Mar, Katalonien
Hämta priser
Can Mabi 30' Bcn Next Beach
Apartamento Sant Mateu
Apartamento Sant Mateu
1º1ª Carrer de Sant Mateu, 6, Vilassar de Mar, Katalonien
Hämta priser
Apartamento Sant Mateu
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Toppaktiviteter i Vilassar de Mar

Strandsemester i Vilassar de Mar

Sätt dig ner vid vattenbrynet och känn havsbrisen som smeker ditt ansikte på din semester i Vilassar de Mar. Om du besöker platsen för första gången skulle du kunna leta upp ett par färggranna stenar och snäckskal för att minnas din resa till Vilassar de Mar. Övernatta nära Llevants strand, en vacker kustremsa endast 2 kilometer från den centrala delen av staden. Vi erbjuder även utmärkta semestererbjudanden i Vilassar de Mar lite närmare Platja de lAstillero, ett annat utmärkt alternativ i närheten.

Bra att veta om Vilassar de Mar

  • Tänk dig hur den rena havsluften sveper in genom ditt fönster och vågornas skvalpande vaggar dig till sömns. Inget slår en semester intill stranden. Kolla in vårt utbud av strandhotell i Vilassar de Mar för att se vad du har att välja mellan.
  • En mängd resenärer väljer att bo i lägenheter när de ska njuta av sin semester i Vilassar de Mar. Några populära alternativ är Beach Town House och Can Servole.
  • Vilassar de Mar har en befolkning på runt 19 500 personer. Om du är på jakt efter tips på saker att se i trakten finns det gott om lokalbor som kan hjälpa dig på traven. Du hittar även en del bra förslag på vår sida med saker att göra i Vilassar de Mar.
  • Res inte hem utan att ha upplevt Llevants strand. Drar du nytta av våra plånboksvänliga semestererbjudanden i Vilassar de Mar har du möjlighet att utforska många fler uppskattade attraktioner med alla pengar du sparar.

Vanliga frågor och svar