Början av huvudsektionen

Boka drömresan med American Airlines

American Airlines är ett av världens största flygbolag om man mäter bland annat antal flyg, destinationer och intäkter. De har sitt huvudkontor i Fort Worth, Texas. Andra viktiga flygplatser som de opererar från är Chicago O'Hare, New York-JFK, San Juan och Miami. Bolaget startade upp 1926 och idag flyger de till cirka 350 destinationer världen över. American Airlines är en del av flygbolagsalliansen Oneworld, och samarbetar därmed med bolag som British Airways, Iberia och Qatar Airways. Du kan flyga med American Airlines och deras samarbetspartner från både Stockholm och Göteborg. Om du är ute efter drömsemestern i USA kan du bland annat flyga till Los Angeles, Miami eller New York.

Bra att veta om du ska flyga med American Airlines

Om du letar efter billiga flygbiljetter med American Airlines och du flyger ofta kan det vara en bra idé att bli medlem i lojalitetsprogrammet AAdvantage. Du samlar poäng för varje flygresa som du senare kan använda för att få rabatterade priser. Du får även poäng om du flyger med en av samarbetspartnerna, till exempel British Airways. Om du ska ut på en längre resa med American Airlines brukar incheckat bagage i regel ingå i priset. Du finner mer information om detta på biljetten och för den senaste informationen kan du titta på bolagets hemsida. Om du vill flyga pappersfritt och samtidigt få uppdaterad information om din flygresa kan du ladda ner American Airlines mobilapp. I den kan du även göra ändringar i din bokning, se ditt AAdvantage-konto och mycket mer. Under flygresan kan du njuta av ett välutrustat underhållningssystem med massor av filmer och tv-program. Dessutom finns det trådlöst internet på de flesta flyg. Detta informeras om på din biljett.

Villkor

Flygpriser gäller per person för flygresa tur och retur. Alla priser är inklusive skatter och serviceavgifter.

Flyg- och hotellpriser gäller per person och inkluderar flygresa tur och retur och del i dubbelrum under den angivna tiden. Alla priser är inklusive skatter och serviceavgifter.

 

Eventuella tilläggsavgifter för ytterligare önskemål ingår inte.

Tillbaka upp