Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Upptäck tusentals aktiviteter med gratis avbokning och utan extra avgifter.

Sätt ihop din egen resa med flygtransfer, utflykter, dagsturer och mycket mer.

Få en inblick i vad du ska boka innan du reser.


Välj aktivitet i Distrikt 10 efter kategori

Toppaktiviteter i Distrikt 10

Se alla 3 saker att göra i Distrikt 10

Att göra i Distrikt 10

Låt Expedia hjälpa dig hitta de bästa upplevelserna som Distrikt 10 och Ho Chi Minh-staden har att erbjuda! Planerar du att resa till Distrikt 10 kan vi ge dig en lista med alla de populäraste sevärdheterna och hjälpa dig att ta reda på vilka aktiviteter du absolut inte får missa. Vare sig du planerar en familjesemester en romantisk resa på tu man hand eller en affärsresa gör vi det enkelt för dig att hitta saker att göra i Distrikt 10.

Distrikt 10 ståtar med massor av intressanta sevärdheter och aktiviteter. Vi kan hjälpa dig ta reda på var du bör bo i Distrikt 10 och gör det busenkelt för dig att utforska Distrikt 10 och närområdet med våra guider. Oavsett hur länge du stannar är det enkelt att hitta sevärdheter i Distrikt 10 som garanterar att du får en fantastisk semester och inte missar någonting. Lämna lokalkännedomen till oss och njut av en bekymmersfri resa.

Planerar du en tur till Distrikt 10 får du inte missa våra praktiska guider till sevärdheter i området. Här kan du få listor på saker att göra lära dig mer om de populäraste attraktionerna och få hjälp med att planera din resa så att den blir något alldeles extra! Expedia gör det lätt att kolla in alla sevärdheterna i Distrikt 10.

Distrikt 10s aktiviteter

Distrikt 10 har någonting för alla så oavsett om du planerar att hålla dig aktiv på semestern

unna dig en riktigt lyxig och romantisk vistelse eller fylla resan med underhållning och nöjen så hittar du massor av aktiviteter i Distrikt 10 som garanterat håller dig sysselsatt. På Expedia är det enkelt att boka flyg hotell och hyrbil i förväg vilket ger dig en bekväm och bekymmersfri resa så du kan se alla Distrikt 10s sevärdheter.

Det kan vara tidskrävande att leta efter saker att göra i Distrikt 10 men vi gör det enkelt att planera din semester. Vare sig du vill ge dig ut och utforska härlig natur provsmaka de bästa rätterna från Distrikt 10 eller fördjupa dig i den lokala kulturen kan våra tips om Distrikt 10s attraktioner guida dig till en lyckad resa oavsätt årstid. Trevlig resa!

Karta